Hoe mager benen snel te krijgen

hoe je magere benen krijgtLeren hoe je magere benen kunt krijgen, hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Je kunt terug passen in je "middelbare school skinny" jeans als je de juiste oefening en dieetplan volgt.

Je hoeft niet langer je benen achter badpakken of flodderige kleding te verbergen met het advies dat je gaat leren.

Houd er wel rekening mee dat als je echt magere benen wilt hebben, je wat moeite moet doen. Je kunt niet zomaar elke dag pillen slikken en resultaten verwachten.

Dus laat me je laten zien hoe je moet beginnen.

Magere benen of slappe benen?

Je doel zou niet moeten zijn om magerder benen te krijgen, het zou skinnier moeten worden en afgezwakt benen. Omdat het krijgen van magere benen gemakkelijk is.

Stop gewoon met het eten van koolhydraten en loop de hele dag op de loopband. Dit is echter de sleutel tot het einde: skinny benen zien er niet altijd beter uit.

Zie je, als je simpelweg veel gewicht verliest en de spierspanning verwaarloost, zou je kunnen eindigen met de beruchte "magere dikke" look.

Dit gebeurt als je een hoge vet- of spierverhouding hebt, ook al ben je klein.

Dus je doel zal zijn om je benen zo dun mogelijk te maken terwijl je ze tegelijkertijd toning en strakker maakt.

Deze benadering maakt je benen slank, gebeeldhouwd en dun. De perfecte combinatie voor maximale sexiness.

Dingen die benen niet mager maken

Helaas zijn we als vrouwen genetisch voorbestemd om meer vet in het bovenbeengebied te krijgen. En dit kan het maken van dunne benen een beetje een uitdaging maken.

Het goede nieuws is echter dat vet op je benen niet uniek is. Het is net als vet op andere delen van je lichaam - het kan voorgoed worden afgebrand.

En onthoud dat zelfs als je een sterke genetische aanleg hebt om dijbeen te krijgen, je omgeving nog steeds je genen moet activeren. Dit betekent dat genetica niet je lot bepalen. Je kunt de manier waarop je benen eruit zien veranderen.

Dus wat staat er voor dunne benen? Dit zijn de belangrijkste problemen:

  1. Te veel oestrogeen en niet genoeg testosteron
  2. Overtollig vet winkels
  3. Een gebrek aan spierweefsel
  4. Chronisch verhoogde bloedsuikerspiegel
  5. Slechte trainingsprogrammering

Ik ga je laten zien hoe je dit allemaal aanpakt.

Calorie Mumbo Jumbo

Als je serieus wilt weten hoe je magere benen krijgt, moet je meer calorieën verbranden dan je eet. Er is geen manier om dit te vermijden.

Negeer alle experts die beweren dat calorieën er niet toe doen. Dat het allemaal om hormonen gaat en het juiste voedsel eet. Ze hebben ongelijk.

Calorieën in tegen calorieën uit bepalen hoeveel lichaamsvet je kunt verliezen. Ja, hormonen en kwaliteit van voedsel zijn belangrijk, maar ze zijn niet de bottom line.

Je zult dus minder calorieën moeten eten. Minder calorieën eten betekent echter niet dat je minder voedsel hoeft te eten.

Als je op de juiste manier eet, kun je uiteindelijk meer eten terwijl je minder calorieën eet.

Verwarrend?

Het zou niet moeten zijn omdat onthoud dat er voldoende voedsel is met een laag caloriegehalte maar een hoog volume. En vice versa.

De sleutel hier is om je dieet te verzwakken, zodat je uiteindelijk minder calorieën eet terwijl je geen honger hebt.

Het perfecte dieet voor dunne benen

Dus welk type dieet stelt u in staat om minder calorieën te eten terwijl u geen honger hebt? Een evenwichtig dieet.

Probeer al uw maaltijden in evenwicht te houden tussen de volgende voedselgroepen: eiwitten, groenten, koolhydraten en vet.

Neem een ​​van deze uit de vergelijking en uw resultaten komen in gevaar. Een dieet met weinig vet, bijvoorbeeld, zal uw niveaus van testosteron verminderen - een vetverbrandend hormoon.

Maar het eten van gezonde, uitgebalanceerde maaltijden is niet voldoende. Je moet er ook voor zorgen dat je daadwerkelijk een calorietekort hebt. Om dit te doen, moet je een log bijhouden van wat je eet. Maar je hoeft het niet voor altijd te bewaren - alleen tot je erachter komt hoeveel voedsel je in een tekort aan calorieën brengt.

Als je eenmaal weet hoeveel eten je kunt eten, stop dan met het bijhouden van het logboek.

Als alternatief kunt u, als u de portiegroottes van de oogbol met succes kunt volgen, het logboek vergeten. Maar weinig vrouwen kunnen dit. Dus wees voorzichtig…

Wat te doen als je gisteren slanke benen nodig hebt

Je hebt morgen een poolfeest en je had gisteren magere benen nodig. Wat kan je doen?

Nou, je kunt geen magere benen krijgen van de ene dag op de andere, maar je kunt je voortgang versnellen met wat dieet-bedrog.

Bedenk dat verhoogde niveaus van bloedsuikerspiegel kunnen voorkomen dat je magerere benen krijgt. Dus alles wat je bloedsuikerspiegel verlaagt, versnelt het proces.

En het belangrijkste voedsel dat de grootste invloed heeft op uw bloedsuiker, is koolhydraten.

Zelfs de kleinste dosis snel verteerbare koolhydraten kan de vetverbranding in je onderlichaam volledig stoppen. Moet je gewoon koolhydraten uit je dieet verwijderen?

Nee!

Helaas is het niet zo eenvoudig. Snijd koolhydraten uit uw dieet en uw lichaam zal ketose binnengaan - een toestand waarin uw hersenen van een alternatieve brandstofbron, ketonen, afvloeien.

En er zijn veel negatieve bijwerkingen met ketose: je adem wordt metaalachtig, je scheidt meer calcium uit dan normaal, lichaamsbeweging wordt uiterst pijnlijk, de vetverbrandende hormoonproductie vertraagt ​​en het leven wordt ellendig omdat koolhydraten worden gebruikt om "feel good" hormonen in je te maken hersenen.

Nu is er een manier om de koolhydraatconsumptie drastisch te verminderen zonder ketose binnen te gaan: door ze in en uit je dieet te laten circuleren.

Zolang je om de paar dagen koolhydraten binnenkrijgt, komt je lichaam niet in ketose terecht en voel je je ook niet beroofd.

Deze techniek is eigenlijk heel simpel. Heb minder koolhydraten op de dagen dat je niet traint, en meer koolhydraten op de dagen dat je doet.

Hier is een voorbeeldschema:

Dag 1: oefening + koolhydraten
Dag 2: geen oefening + minder koolhydraten
Dag 3: oefening + koolhydraten
Dag 4: geen oefening + minder koolhydraten
Dag 5: oefening + koolhydraten
Dag 6: geen lichaamsbeweging + minder koolhydraten
Dag 7: geen oefening + minder koolhydraten

Ontkenning: Ik adviseer niet om uw koolhydraatopname te roteren als u weinig ervaring hebt die op dieet is of als u net begint.

Te snel te veel doen kan averechts werken. Ik zou willen voorstellen eerst aandacht te schenken aan het opruimen van je dieet, het eten van uitgebalanceerde maaltijden en het betreden van een calorietekort. Vervolgens kunt u overgaan op koolhydraatrotatie.

Hoe je magere benen snel kunt krijgen zonder loopbanden

Je hoeft niet de hele dag te rennen om magere benen te krijgen - dit is het laatste wat je zou moeten doen.

Een betere benadering is om weerstandstraining te gebruiken als een calorische fakkel. Je ziet dat weerstandstraining het enige type oefening is waarmee je dagen en dagen na je training extra calorieën kunt verbranden.

Toegegeven, je moet veel moeite doen om dit effect te krijgen, maar heeft het geen zin om je billen een uur lang kapot te slaan, zodat je dagen later extra calorieën (en vet in de benen) verbrandt?

Je moet echter voorzichtig zijn. Omdat het volgen van een lichaamsbouw-routine je hier niet goed doet. Je moet een aantal totale lichaamscircuits doen die zijn besprenkeld met gespecialiseerde oefeningen voor je benen.

Wat bedoel ik met gespecialiseerde oefeningen? Oefeningen die niet alleen je belangrijkste spieren bewerken, maar ook alle kleinere spieren stimuleren. Spieren die generieke oefeningen niet zo goed klinken.

Om dit te doen, moet je veel stabiliteitsoefeningen in je routine opnemen.

Anders zou je heel veel gewicht verliezen door alleen maar op te merken dat je slanke benen een losse en warrige uitstraling hebben.

In een notendop, je doel is om zoveel mogelijk beenvet te verliezen, terwijl je tegelijkertijd alle onderliggende spieren verstevigt.

Dit is het pad naar benen die dunner zijn en er beter uitzien.

Oefeningsspecificaties

U moet 2-3 totale lichaamstrainingen per week doen en ongeveer 1-2 dagen rusten tussen elke training. En onthoud dat rust hier erg belangrijk is - het is wanneer de meerderheid van de veranderingen plaatsvindt.

Oefen ook nooit en een lege maag. Als je dat doet, zal niet alleen lichaamsbeweging pijnlijk zijn, maar het zal ook de hoeveelheid calorieën die je verbrandt verminderen.

Dus probeer een kleine snack (een paar honderd calorieën) met middelgrote / langzame koolhydraten voordat je je workout doet.

Als je je nu aan meer dan 3 trainingen per week kunt verbinden, begin dan met het toevoegen van cardio-sessies aan je routine.

Zorg ervoor dat ze niet langer zijn dan 45 minuten, doe dit nooit vlak voor een totale lichaamstraining en doe nooit meer dan 5 sessies per week.

Afscheid nemen van gedachten over hoe je magere benen kunt krijgen

Geen enkele vrouw houdt van "donderende dijen" die voorkomen dat ze draagt ​​wat ze wil. Zie je, het leven is te kort om je te moeten verschuilen achter losse en baggy kleding.

Zorg dus voor uw benen door op de informatie in deze handleiding te handelen. Wacht niet op de motivatie om je te raken, maar ga gewoon in beweging.

Vergeet niet dat je vanaf de middelbare school in die oude spijkerbroek kunt passen. Het enige wat je hoeft te doen is beginnen met bewegen.

KLIK HIER om te ontdekken hoe je sexy en gebeeldhouwde benen krijgt!

Vergelijkbare berichten:
Tweet