33 Home Remedies om buikvet te verliezen - huismiddeltjes

Buikvet is een overmatig vet in de buik en rond de maag. Het lijkt vreemd als je strakke kleding draagt ​​en verlegenheid veroorzaakt. In feite is het moeilijk om flab te verliezen van het buikgebied. Veel mensen proberen buikvet te verliezen door minder te eten of zichzelf te verwennen, wat geenszins een goed idee is en kan leiden tot verschillende schadelijke bijwerkingen. De gezonde manier om je buik te trimmen is om natuurlijke huismiddeltjes te gebruiken.

Oorzaken

 • Junk food
 • Consumptie van koolhydraten in grote hoeveelheden
 • Consumptie van meer calorieën
 • Inname van zwaar voedsel en ga dan naar bed
 • Genetica
 • Gebrek aan fysieke activiteit in de dagelijkse routine
 • Sedentaire levensstijl

Video: Buikvet verliezen

Home Remedies om buikvet te verliezen

Mensen kiezen vaak verkeerde manieren om het vet uit de buik te verwijderen. Huismiddeltjes kunnen wonderen doen aan het lichaam als ze een kans krijgen. Natuurlijk, je hebt wat geduld nodig om het verschil te voelen, maar het is absoluut de moeite waard. Controleer en probeer deze huismiddeltjes uit.

1. Honing

Neem een ​​medium glas en vul het met warm water. Voeg het sap van 1 citroen en 1 eetlepel honing toe. Drink dit na het wakker worden in de ochtend als een eerste ding. Behandel deze remedie op een regelmatige basis en je zult het verschil zeker opmerken.

2. Heet water

Drink ongeveer 1 liter heet water op een ongevulde maag. Dit zal het lichaam grondig reinigen.

3. Tomaten

Het eten van rauwe tomaten helpt ook bij het verminderen van het buikvet.

4. Ginger

Steile water en voeg er gember aan toe. Voeg dan honing en peper toe. Laat het 5 minuten sudderen. Honing helpt bij het oplossen van het vet terwijl gember en peper de stofwisseling verhogen.

5. Mint

Voeg 1 eetlepel honing, een snufje peper en wat gebroken muntblaadjes toe aan een kop heet water. Laat het 5 minuten trekken. Zeef en drink de vloeistof om een ​​platte buik te krijgen. Mint kalmeert de buik terwijl honing en peper het vet oplossen en de stofwisseling stimuleren.

6. Apple Cider-azijn

Consumeer appelciderazijn met je eten. Het maakt je maag voller, waardoor je eetlust afneemt. Deze remedie helpt niet alleen bij het verminderen van de chubbiness van je buik, maar ook bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel.

7. Curry bladeren

Curry helpt bij het ontgiften van het lichaam, wat automatisch leidt tot minder ophoping van vet op de buik.

8. Kardemom

Kardemom werkt als een geweldige metabolisme booster en een verbazingwekkende ontgiftende middel. Kardemom wordt ook gebruikt voor het verliezen van gewicht.

10. Kaneel

Kaneel werkt als een grote vetverbrander. Neem ½ eetlepel kaneelpoeder en laat het 5 minuten in water staan. Voeg 1 eetlepel honing toe na het persen van het kaneelwater. Drink dit voor het ontbijt en voordat je naar bed gaat.

11. Citroen

Het dagelijks drinken van citroensap zal het buikvet zeker snel verminderen. Voeg citroensap toe in een glas water. Voeg ook een snufje zout toe. Roer het goed. Drink dit elke ochtend.

12. Knoflook

Om buikvet te verminderen, kauwt u 3-4 teentjes rauwe knoflook in de ochtend en drinkt u het citroenwater na het nuttigen van knoflook. Dit is de beste remedie voor thuis om buikvet snel te verminderen.

13. Amandelen

Amandel is een rijke bron van vitamine E. Amandelconsumptie maakt je lang vol, waardoor je minder eet.

14. Watermeloen

Watermeloen bevat 82% water, wat ervoor zorgt dat uw maag niet naar voedsel snakt. Watermeloen is rijk aan vitamine C, wat gunstig is voor de gezondheid.

15. Bonen

Consumptie van bonen helpt regelmatig bij het verminderen van het buikvet. Bonen zijn rijk aan vezels, waardoor je maag vol is en je minder calorieën verbruikt. Hoe minder calorieën je verbruikt, hoe minder kans dat je dik wordt.

16. Komkommer

Komkommer bevat 96% water en 45 calorieën. Voeg komkommer toe aan je dieet als salade of eet rauwe komkommer om snel een platte buik te krijgen.

17. Avocado

Avocado is een zeer nuttige vrucht voor het verbranden van overtollig vet. Avocado is een rijke bron van vezels. Het houdt de honger op afstand. De enkelvoudig onverzadigde vetzuren in avocado helpen om het buikvet te verminderen.

18. Haver

Heb haver bij het ontbijt. Meestal zijn haver aan het vullen, wat betekent minder honger en minder calorieënverbruik.

19. Apple

Regelmatig appel eten kan helpen bij het bestrijden van vele ziekten en het kan ook helpen het vet uit je buik te verminderen. Apple helpt je maag vol te voelen omdat het kalium en veel vitamines bevat. Dus, eet een appel bij het ontbijt om de gewenste buikmaat te krijgen.

20. Cranberry-sap

Het drinken van sap van cranberry kan helpen bij het verbranden van vet omdat het rijk is aan organisch zuur, dat werkt als een spijsverteringsenzym. Drink dagelijks ongezoet cranberrysap voor goede resultaten.

21. Visolie

Visolie is een zeer goede optie voor het verbranden van het buikvet. Visoliedoelen op de buik en het overtollige vet afbranden.

22. Pindakaas

Pindakaas onderdrukt uw eetlust en verhoogt de stofwisseling. Pindakaas heeft niacine die voorkomt dat je buik opzwelt.

23. Eieren

Het ei is vol vitamines en bevat calcium, zink, ijzer, fosfor, omega-3, enz. Dit alles helpt bij het verbranden van het buikvet. Dus pak 's ochtends een omelet voor een platte buik.

24. Groene thee

Groene thee werkt als een ontgifter, die helpt bij het verbranden van overtollig lichaamsvet. Door dagelijks groene thee te consumeren, kan uw huid gloeien en uw buik plat maken.

25. Bessen

Aardbeien, bramen en frambozen bevatten veel vezels en zijn beladen met vitamines, die helpen bij het bestrijden van de hunkering naar voedsel en suikerhoudende stoffen. Dit zal je buik afslanken.

26. Yoghurt

Hoewel yoghurt kan helpen bij het verkrijgen van meer gewicht, maar gewoon en Griekse yoghurt kan helpen bij het verminderen van het overtollige vet uit de buik. Eet Griekse en gewone yoghurt om het vet te verminderen.

27. Flessenpompoensap

Sap van fles kalebas is erg gezond. Drink een glas fles kalebasensap voor een platte en aantrekkelijke buik.

28. Peterselie sap

Peterselisap werkt als een ontgifter, die zowel vult als de calorieën verbrandt. Peterselie is een uitstekend kruid voor de nieren en een grote vetverbrander.

29. Dandelion-thee

Paardebloem-thee helpt het lichaam op een gezonde manier overtollig vet af te vallen.

30. Cayenne Pepper

Cayennepeper en -gember kunnen helpen om de longen op te ruimen en het vet uit het lichaam te spoelen. Neem cayennepeper en gember. Plet ze samen en drink het mengsel dagelijks.

31. Bananen

Net als appels zijn bananen ook rijk aan kalium en bevatten multivitaminen. Ze vullen elkaar en helpen je de hunkering naar fast food te weerstaan. Bovendien verhoogt banaan de stofwisseling, waardoor het buikvet smelt.

32. Selderij

Selderij helpt ook bij het verminderen van het vet uit de buik en het bevat slechts 8 calorieën. Drink selderiesap of eet rauwe selderij als een salade.

33. Water

Veel water drinken helpt ook bij het verminderen van het gewicht. Drink minstens 8 glazen water per dag. Dit zal niet alleen het vet spoelen, maar ook uw huid glanzend en glimmend maken. Je haar wordt gezond en het hele lichaam wordt stralend.

Hoe de accumulatie van vet rond de buik voorkomen?

 • Vermijd het eten van witte rijst en suikerhoudende supplementen.
 • Vermijd het nuttigen van rood vlees en junkfood.
 • Loop dagelijks minstens 1 kilometer.
 • Eet groene groenten en fruit.
 • Verlaag de natriuminname.
 • Springtouw kan een hele goede oefening zijn om de buik in vorm te houden.
 • Vermijd stress.
 • Doe cardio-oefeningen.

Als je dit bericht leuk vindt, ontvang dan gratis updates!

Typ hieronder uw e-mailadres en klik op "Keep Me In The Loop!" om de nieuwste huismiddeltjes te krijgen zoals ze op onze site worden uitgebracht, plus exclusieve aanbiedingen en aanbiedingen voor alleen leden.

Voorwaarden en privacy

Tweet