6000 Calorie Maaltijdplan

Een maaltijdplan van 6.000 calorieën is een extreem hoogcalorisch maaltijdplan. Misschien vindt u dit maaltijdplan nuttig als u recent een gewichtsverlies heeft gehad en probeert om aan te komen of bent u een extreme atleet. Dit is waarschijnlijk geen goed plan als je probeert af te vallen.

Video van de dag

U kunt het beste resultaat krijgen van een maaltijdplan van 6.000 calorieën als u een gezonde balans van voedingsmiddelen uit alle basisvoedselgroepen selecteert, waaronder granen, groenten, fruit, zuivel en vlees. Vermijd ook overmatige hoeveelheden vet, suiker en zout. Bovendien zou u één milliliter water per calorie moeten hebben; op een dieet met 6.000 calorieën betekent dit vijfentwintig 8-oz. kopjes water per dag.

Om 6000 gezonde calorieën per dag te bieden, moet uw maaltijdplan minstens 24 graanporties, 6 melksamenstellingen, 12 fruitporties, 6 caloriearme groentebedieningen, 6 calorierijke plantaardige porties, 16 oz bevatten. van vlees of soja-eiwit, en 16 vette porties uit enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten keuzes. Calorieën in elke portie bevatten 80 calorieën per portie granen, 60 calorieën per portie fruit, 25 calorieën per portie caloriearme groenten, 80 calorieën per portie calorierijk groenten, 120 calorieën per portie melk of zuivelproducten, 75 calorieën per gram gekookt mager vlees en ongeveer 45 calorieën per portie gezonde vetten.

U kunt optimale resultaten behalen met een 6.000 calorieën maaltijdplan als u uw inname in evenwicht houdt. Dit betekent het kiezen van voedsel uit elke voedselgroep bij elke maaltijd of snack. Een typisch ontbijt kan 1 1/2 kopjes havermout, 2 sneetjes volkoren toast met margarine, 2 gebakken eieren, 1 grote banaan, 6 oz bevatten. van hash browns en 16 oz. van melk, die allemaal zorgen voor ongeveer 1.450 calorieën. Voor een snack halverwege de ochtend, zou je 1 kopje granola, 8 oz kunnen hebben. sinaasappelsap, 1 kopje baby worteltjes en 1 kopje gearomatiseerde yoghurt voor 600 calorieën. Lunch kan een 5 oz bevatten. bagel, 5 oz. van deli vlees, 1 Granny Smith appel, 1 kop zoete frietjes en 1 oz. van roomkaas, die allemaal ongeveer 1.300 calorieën bevatten. Een middagsnack kan bestaan ​​uit 15 high-fiber crackers, 2 oz. van tonijn met 3 el. van mayonaise, 8 oz. van appelsap, 1 kopje cherrytomaatjes en 1 oz. van string-kaas, die allemaal ongeveer 700 calorieën bevatten. Voor het diner kunt u 2 kopjes rijst, een 5-oz. gekookte kipfilet, 1 kopje aardbeien, 1 kopje aardappelpuree, 8 oz. van melk, en 4 oz. jus, die ongeveer 1.300 calorieën levert. Je kunt de dag afsluiten met een snack in de avond van 2 sneetjes volkoren brood, 2 oz. van deli vlees, 1 kopje cherrytomaatjes, een grote banaan en 2 havermout koekjes voor een totaal van 650 calorieën. Je moet ook water drinken met al je maaltijden en snacks.

Als u probeert af te vallen, kan een maaltijdplan van 6.000 calorieën tot gewichtstoename leiden. De meeste mensen kunnen een gezond gewicht handhaven op 1.500 tot 2.000 calorieën per dag. Als u rehabiliteert van een langdurige ziekte die gewichtsverlies veroorzaakt, kan het starten van dit maaltijdplan zonder tot een dergelijke hoge calorie-inname te werken, problemen met de spijsvertering en / of verstoorde elektrolytenbalans veroorzaken, wat uw hart en nieren zwaar zou belasten. Ga voorzichtig verder.

LiveStrong Calorie Tracker

Verlies gewicht. Voel me geweldig!Verander je leven met MyPlate door LIVESTERK.COM

6000 Calorie Maaltijdplan

Ben je nog steeds vast aan hetzelfde gewicht als vorige week?

Worstelend om het te zien echt vooruitgang die je zoekt?

Voor veel jongens zetten ze zich in voor de sportschool - daar is absoluut geen sprake van. Maar toch slagen ze er week na week niet in om de vooruitgang te zien die ze denken te zien.

Dit leidt vaak tot verwarring, twijfel en als er niets anders is, een hele hoop frustratie. Immers, als je zoveel moeite doet in de sportschool, waarom zie je dan geen resultaten? Je hebt het gevoel dat je je tijd gewoon verspilt.

Klinkt dit bekend?

Als dat zo is, dan is er maar één ding dat u moet doen: Beoordeel uw dieet.

De grootste reden waarom mannen er niet in slagen om spieren op te bouwen, is simpelweg omdat ze niet genoeg voedsel binnenkrijgen. Ze zullen onderzoek doen naar de nieuwste voedingsstrategieën, maar vinden nooit echt een exact plan dat hen hun einddoelen zal bereiken.

Ze kunnen proberen hun eigen plan te bedenken, maar proberen om een ​​dieet van 6000 calorieën binnen te krijgen zonder duidelijke richtlijnen zal op zijn zachts gezegd de uitdaging zijn.

Als je wilt groeien, moet je eten. Dat lijdt geen twijfel, daarom heeft u een specifiek actieplan nodig. Als je geen plan hebt - een routekaart om te volgen, zou het zijn alsof je een rit naar je bestemming maakt, zonder te weten welke weg zuid is en welke kant het noorden is. Je zou nooit je einddoel bereiken!

Je hebt die routekaart nodig om door te gaan en je eindpunt te bereiken - stevige, magere spiermassa.

Daarom moet u beginnen met dit 6000-calorie maaltijdplan. Als je een hardgainer bent, is dat iemand die echt worstelt om de magere spiermassa in te pakken, het zal een calorie-inname van dit niveau kosten om je zelfs bescheiden aanwinsten in grootte te laten zien.

En geloof me, 6000 calorieën is niet gemakkelijk om te volbrengen. Als u uw voedsel niet op de juiste manier plant en selectief het meest calorierijke voedsel kiest dat u wilt consumeren, zult u uiteindelijk opgeblazen, ongemakkelijk en uw doelen niet bereiken.

Gelukkig bevat dit 6000 calorie-dieetplan alles. Je zult voor elke maaltijd weten wat je moet eten, dus er zal nooit een vraag zijn over wat voor de lunch of hoeveel calorieën je hebt verbruikt. Je zult er zeker van zijn dat je op weg bent naar succes.

Houd er rekening mee dat u bepaalde regels moet volgen met dit maaltijdplan:

  • Deze calorie-inname is EXTREME, dit is ALLEEN geschikt als je een extreme hardgainer bent
  • De sleutel is om het lichaam aan dit hogere volume voedsel te laten aanpassen, zodat u tijdens het proces niet veel vet krijgt. je moet geleidelijk aan deze calorie-inname opbouwen. Ga bijvoorbeeld niet van een dieet met 3000 calorieën naar een dieet met 6000 calorieën zonder een paar stappen ertussenin.
  • Heroordeel het dieet eens in de twee weken: als u merkt dat u te veel lichaamsvet krijgt, verlaag dan de calorieën.
  • Probeer 4-5 kopjes groenten en 1-2 groene supplementen per dag te hebben
  • Alle maaltijden moeten 2-3 uur uit elkaar worden geplaatst

Dus, hier is je maaltijdplan voor massieve spieren - het 6000 calorieën dieet.

MAALTIJD 1

1,5 kopjes havermout (droog gemeten)
8 Eiwit
3 hele eieren
1 Avocado

MAALTIJD 2

2 High Protein Fudge Bars1oz Walnoten

MEAL3

10oz Chicken
2 zoete aardappelen (totaal 15oz)
2 eetlepels olijfolie

MAALTIJD 4

2 high-protein fudge repen

MAALTIJD 5

8 oz rood vlees
1,5 kop bruine rijst (lange korrel)
1 oz walnoten

MAALTIJD 6

10oz 4% kwark
1 el amandelboter

TIJDENS DE TRAINING

Extreme rush
(Gebruik "maximaliseren" als kortingscode voor korting)

NA DE TRAINING

2 Scoops Whey Protein
50 g dextrose of wasachtige maïs

NUTRITIONELE INFO: Calorieën 6015 / Eiwit 499 g / koolhydraten 530 g / vetstoffen 211 g

Als je dat dieet en zijn richtlijnen volgt, kan je afscheid nemen van al die verwarring, twijfel en frustratie waar je eerder mee worstelde. U bent op weg om ponden droge spiermassa in te pakken.

Vind je dit artikel leuk? Beoordeel en deel hieronder!

VN: F [1.9.8_1114]
even geduld aub...
Beoordeling: 4.1 (8 stemmen)
VN: F [1.9.8_1114]
Beoordeling: 0 (vanaf 0 stemmen)
6.000 caloriedieetplan - Realiseer uw ware potentieel, 4.1 uit 5 gebaseerd op 8 ratings
gekwetter

Als je dit artikel leuk vond, ben je GEZIEN van onze No Nonsense-nieuwsbrief!

Meld u nu aan en

  • Leer hoe je eet om Lean en Ripped te krijgen ...
  • Leer hoe je moet tillen om groter en sterker te worden ...
  • Leer hoe je gemotiveerd kunt blijven om je droomlichaam te bouwen ...
  • PLUS ... 3 exclusieve gratis geschenken als een verrassing!

Uw informatie is 100% veilig bij ons en zal NOOIT met iedereen worden gedeeld.

Tweet