Nature's Way SlimRight VLCD Shakes

Geverifieerde aankoop

Ik verlies eindelijk! maar ... slecht smaken.

4 uit 5, beoordeeld op 21 jul. 2016

Ik heb veel onderzoek gedaan en besloot om eerst met Optifast VLCD van Priceline te gaan vanwege juich reviews. ik heb 3 dozen meegenomen en 2 maaltijden per dag vervangen = 18 zakje x 3 dozen = 54 maaltijden / 2 maaltijden = 27 dagen. Hoewel het GEWELDIG smaakte met water, maar ik kreeg geen resultaat en mijn gewicht steeg met een kg bereik of zo ... Ook realiseerde ik me het niet maar het bevat lactose in Optifast-product, dus mijn reet werd een paar keer verbrand een dag (of meer) als gevolg van diarree.

Dus besloot ik om een ​​ander product te proberen ... pakte een doos met Slimright VLCD Chocolate van Chemist Warehouse.
In eerste instantie heb ik een fout gemaakt door het direct water te drinken (want dat is wat ik gewoonlijk met Optifast doe) en het smaakt zo rot ... hoe dan ook, de volgende maaltijdvervanger die ik dronk met Liddle Magere melkvrije lactose ... het smaakt nog steeds slecht maar ik bleef doorgaan .. de dag nadat ik me echt schoon voelde en het toiletbezoek zoveel aangenamer was, was het een gezonde kak lol.
Afgezien daarvan bleef ik ongeveer een week en de helft nu en ik liet vallen 1,2 kg + ging van 102,8 in buik taille tot 98.4. Ik ben nu erg blij met kamperen!

Ik had 1 magere melkpak met Slimright VLCD-chocolade, daarna schakelde ik het terug in water. terwijl het onzin proeft, maar het product uitstekende resultaten geeft + het ingrediënt dat ze gebruiken is ook behoorlijk schoon. Sterk aanbevelen voor diegenen die bereid zijn om het werk te doen en geef jezelf niet het excuus van 'argh .. deze geproefde rotzooi, ik ga het stoppen'.

PS. Ik zit meestal voor de computer, i * may * exercise (HIIT) een keer per week van ongeveer 15 minuten, als ik dat doe, tijdens de testfase hierboven, zijn de enige keer dat ik wegloop ofwel ontmoetingen met klanten of krijg ik voedsel om te eten. Zeer minimale activiteit in mijn leven hier.

Ik gaf 4 sterren omdat 4 sterren van het geweldige en schone product. 0 ster van waardeloze smaak van deze Slimright VLCD. Als ze hun smaak verbeteren, zal ik het meteen naar 5 brengen! Hun steun zowel via de e-mail als de telefoon was ook goed, 4/5.

Gekocht bij: Chemist Warehouse

2 mensen vond dit nuttig, of wel? Ja

Tweet