AccuWeight

"Nadat ik twee kinderen van 15 maanden van elkaar gescheiden had, zat ik altijd hoog in mijn gewicht. Ik had alles geprobeerd om het gewicht te verliezen. Dieetplannen, shakes, pillen, zelfs uithongering en niets leek te werken. een beetje en dan een plateau. Zelfs trainen in de sportschool hielp niet.

Ik had via een vriend gehoord van Dr. Schwartz en Accu-gewicht en dacht dat ik al het andere had geprobeerd, wat moest ik verliezen. Wat heb ik te verliezen, 60 kilo, dat is wat! Ik verloor niet alleen 60 kilo, maar ik had geen honger, had de meeste energie die ik ooit heb gehad sinds ik twee kinderen rug aan rug heb gehad, en voelde me GEWELDIG!

Het plan is hersenloos en zo gemakkelijk te volgen en Dr. Schwartz en zijn staf zijn zo fenomenaal en ondersteunend dat het zo eenvoudig is geworden om te volgen en door te gaan. Bijna drie jaar later en ik heb nog steeds het gewicht uitgeschakeld en blijf de basisprincipes volgen om het uit te houden.

Ik ben mijn aanhoudende succes aan Dr. Schwartz en zijn staf verschuldigd en er zal altijd een plaats in mijn hart voor hen zijn vanwege het nieuwe zelfbeeld, de eigenwaarde en het lichaam dat ik heb! Ik ben eigenlijk terug naar mijn laatste jaar op de middelbare school! Bedankt dr. Schwartz en Accu-gewicht! "

Nicole A., Emerson, NJ Bekijk mijn foto's!


Tweet