Plastische chirurgie na gewichtsverlies - 5 vragen om jezelf te stellen

Kosten van bariatrische plastische chirurgie na gewichtsverlies

De kosten van bariatrische plastische chirurgie, die varieert van $ 3500 tot $ 30.000 of meer, zijn volledig afhankelijk van uw locatie en de uitgevoerde procedure (s). Metropolitane gebieden zijn duurder dan plattelandsgebieden, en meer betrokken procedures die langere operatietijden vereisen en ziekenhuisverblijven duurder zijn dan minder ingewikkelde procedures.

Verzekering voor bariatrische plastische chirurgie na gewichtsverlies

Als de door u gekozen operatie om gezondheidsredenen niet wordt uitgevoerd, krijgt u vrijwel zeker geen verzekering om de behandeling te dekken, hoewel dekking op beide manieren moeilijk zal zijn.

Helaas zijn de meeste plastische operaties door het beleid van verzekeringsmaatschappijen eerder 'cosmetisch' dan gezondheidsgerelateerd. Zelfs als u geloofwaardige informatie over het tegendeel kunt voorleggen, vallen verzekeringsmaatschappijen vaak terug op de taal in hun contracten, wat een ontkenning vereist.

Met dat gezegd, kunnen de besparingen die je zou kunnen realiseren de strijd waard zijn. Voordat u contact opneemt met uw verzekeringsmaatschappij over het afdekken van bariatrische plastische chirurgie na gewichtsverlies, kunt u uw eenden op een rij houden, waaronder:

 • Brieven van uw artsen en chirurgen met betrekking tot de medische noodzaak van de procedure. Hoewel een brief van uw plastisch chirurg nuttig kan zijn, zullen brieven van uw huisarts en / of bariatrische chirurg effectiever zijn, omdat zij niet in staat zijn om financieel te profiteren van de beslissing.

  Laat ze alles opnemen wat het geld van de verzekeringsmaatschappij zou kosten als u geen plastische chirurgie krijgt, inclusief psychische problemen (bijv. Geneesmiddelen voor geneesmiddelen op recept, bezoeken aan de psycholoog) en problemen die u al hebt meegemaakt of waarschijnlijk zult ervaren aan uw overtollige huid (dat wil zeggen onvermogen om te oefenen en de daaruit voortvloeiende gezondheidseffecten, problemen met huidplooien zoals infectie en uitslag, enz.).

 • Een gedetailleerde brief van jou met betrekking tot de impact die chirurgie op je leven kan hebben, kan ook helpen. Verklaar de problemen veroorzaakt door uw overtollige huid, zoals slaapstoornissen, persoonlijke hygiëne, geestelijke gezondheidsproblemen, fysieke problemen, enz.
 • Brieven van andere professionals (d.w.z. psycholoog en fysieke trainer) die de problemen bevestigen die in de andere brieven zijn opgenomen.

Zelfs met de beste brieven van uw artsen, is er nog steeds een zeer goede kans dat de verzekering de procedure niet goedkeurt.

Als de verzekering het niet dekt, zijn er gelukkig zeer betaalbare en relatief eenvoudige opties voor het financieren van plastische chirurgie na gewichtsverlies ...

Financiering voor bariatrische plastische chirurgie na gewichtsverlies

Er zijn verschillende manieren om financiering voor plastische chirurgie veilig te stellen (of om de kosten ervan te verlagen), inclusief ...

 • Financiering rechtstreeks via het kantoor van de plastisch chirurg
 • Gedekte leningen
 • Vrienden en familie
 • Pensioenplannen leningen
 • Leningen voor permanente levensverzekeringen
 • Leningen voor plastische chirurgie
 • Plastische chirurgie in het buitenland

Zie onze financiering voor eenvoudige plastische chirurgie beschikbaar? pagina (binnenkort beschikbaar) voor meer informatie.

Tweet