Amazon.com: The Shred Belt - Taille Trimmer Belt, Belly Fat Burner, Gewichtsverlies Belt, Spot Reduction Belt, Taille Slimmer, Taille Trainer, Shaper and Toner: Sports & Outdoors

'S Werelds eerste Thermogenic-Action Taille Trimmer
De Shred Belt is het resultaat van een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gericht gewichtsverlies. Na jaren van onderzoek en beproeving hebben we de eerste en enige middeltrimmer ontwikkeld die u daadwerkelijk aan kunt voelen werken en waarmee u tijdens het trainen meer buikvet kunt verbranden.

Het probleem met koppig buikvet
Lyle McDonald, de beroemde auteur van het boek Body Recomposition zegt: "Een slechte doorbloeding heeft hier twee belangrijke gevolgen. Eerst en vooral betekent het dat hormonen die door bloed worden aangevoerd niet bij de vetcellen terecht kunnen komen. Ten tweede, slechte doorbloeding maakt het moeilijker om gemobiliseerd vet uit de vetcel te krijgen, zodat het elders kan worden verbrand. "
Dr. Lowery, auteur en expert in gewichtsverlies, zegt: "Bloedstroom is de meest cruciale factor als het gaat om het verbranden van koppig buikvet en de wetenschap laat ons zien dat er een manier is om meer buikvet te richten en te verbranden."
Kortom, buikvet heeft een slechte bloedstroom en het lichaam is niet in staat om vetcellen te bereiken en ze te verbranden als energie.

Hoe het werkt
We hebben de krachtigste tailletrekker op de markt ontwikkeld waarvan wordt aangetoond dat deze de bloedtoevoer maximaal 15 keer verhoogt naar het abdominale gebied.
Door de Shred Belt te dragen, laat je je lichaam de vetcellen in je buik bereiken en verhoog je je vetverbrandingscapaciteit met wel 300%.

Het komt neer op
De riem heeft voor duizenden mensen gewerkt en de wetenschap maakt er een back-up van.
Dit is niet de typische trimmer die op de markt verkrijgbaar is. Het is niet bedoeld om u te laten "zweten" en eenvoudigweg water uit uw taille te verliezen.
De Shred Belt is een volledig veilige maar uiterst effectieve vetverbrandingstool die je helpt om meer buikvet sneller te verbranden.

Probeer het eens. Je onderbuikvet en love handles zullen geen schijn van kans maken.