Bereken uw lichaamsvetpercentage

Vraag: Ik heb meetlint gebruikt om mijn lichaamsvetpercentage te schatten, en het gaf me 15, wat blijkbaar normaal is (BMI-20,5, Oost-Aziatisch). Maar ik krijg twee rollen vet als ik me buig of voorgevoel en na een tijdje verschijnen er "dikke lijnen". (Ik word niet gegooid als mijn rug recht is, maar er zijn nog steeds lijnen). Ben ik echt op 15%? Ik probeer de hoeveelheid cardio te plannen. - Jon

A: Er zijn veel manieren om uw lichaamsvetpercentage te berekenen. Deze test van Health Central is een goede plek om te beginnen: voer uw statistieken en enkele metingen in en het berekent uw lichaamsvetpercentage met een zeer beperkte foutmarge.

Health Central zegt dat 18% lichaamsvet in het gezonde normale bereik ligt voor Aziatische mannen, 15% voor blanke mannen en 12% voor Afro-Amerikaanse mannen. En voor de dames: 25% is gezond voor Aziatische vrouwen, 22% voor blanke vrouwen en 19% voor Afrikaans-Amerikaanse vrouwen. Volgens deze site hebben Aziaten een iets hoger percentage lichaamsvet dan Afro-Amerikanen en Kaukasiërs, omdat hun botten minder dicht zijn. Dus, Jon, als deze test je 15% oplevert, zit je zeker in het gezonde bereik.

Als je je zorgen maakt over de broodjes, houd er dan rekening mee dat een klein beetje extra vlees normaal is wanneer je voorover buigt of gaat zitten. Er moet een klein beetje worden gegeven!

Bovendien, als je buik plat is bij het staan, kunnen de plooien en aanhoudende lijnen meer te maken hebben met de elasticiteit van je huid dan met vet. Wanneer je huid minder elastisch wordt, trekt deze minder strak als je zit of buigt en stuitert niet meteen als je weer rechtop staat - de vouwlijnen blijven een tijdje hangen. Dit gebeurt met de leeftijd, bepaalde huidtypes en uitdroging. Veel water drinken en een moisturizer gebruiken, kan de elasticiteit van de huid verbeteren.

En, blijf natuurlijk aan die strakke maag werken met voeding en beweging. Een paar aanbevelingen:

AB-VRIENDELIJKE LEVENSMIDDELEN

Om te beginnen, ga gemakkelijk op zetmeelrijke koolhydraten, koolzuurhoudende dranken en natrium. Drink in plaats daarvan veel water en kijk naar de vetverbrandende voordelen van groene thee, die je gemakkelijk in supplementvorm kunt krijgen.

Om enkele kilo's kwijt te raken, zweert Core Kik Kita door vezels in je dieet op te nemen. "De bulk van vezels vult je natuurlijk op, dus je eet minder", legt hij uit. Een andere geweldige manier om de munchies te schalen - terwijl overtollig vet en toenemende buikspieren worden afgestoten - is een gewichtsverlies eiwitshake. IdealShape heeft een geweldige; Zorg ervoor dat u de voedzame ingrediënten leest.

Je kunt ook de flat ab-voedselfixes van MSN Health bekijken. En tot slot, onthoud dat uw eetgewoonten net zo belangrijk zijn als wat u eet. Dit bericht zal u vertellen wanneer en hoeveel u moet eten om uw maag slank te houden.

OEFENING VOOR EEN GEVEMDE TUMMY

Als u overtollig vet probeert te verliezen, moet u absoluut een interval cardio- en metabole circuittraining volgen. Ontdek waarom ze beter zijn dan steady state cardio voor het verminderen van hardnekkig vet.

Bekijk vervolgens deze stevige tips om dat laatste stukje buikvet weg te rijden en een sixpack op zijn plaats te zetten.

En tot slot, vergeet niet om uw resultaten te volgen!

Gemakkelijke manieren om een ​​sixpack te scoren

Is Sugar de vijand van je slank figuur?

De echte reden dat je buikvet niet gaat bloeden

Bereken uw lichaamsvetpercentage

Wat de # $% @ is het percentage lichaamsvet?

Wat is een goede hoeveelheid lichaamsvet om op te richten?

Hoe kan ik nou achterhalen hoeveel ik heb?

Lichaamsvet is een ongelooflijk lastig onderwerp - het is moeilijk te berekenen, moeilijk te traceren en de meeste mensen zijn ver weg in hun schattingen van wat zij denken dat hun lichaamsvetpercentage is.

Zoals Kanye West ooit beroemde verklaard, "dat recht daar kon een gezonde man berserk rijden."

Gelukkig ben je Nerd Fitness aan het lezen, wat betekent dat je slim, grappig, goed uitziend EN bescheiden bent.

Je begrijpt ook dat dit een van die dingen is waar je waarschijnlijk iets van zou moeten weten.

En aangezien we hier praten over een droog, relatief wetenschappelijk onderwerp, zul je aan het einde van elke sectie beloond worden met leuke dierenvideo's, zodat je niet in slaap valt of verveelt. Omdat ik zo aardig ben 🙂

Een korte opmerking: ik wed dat je dit leest omdat je geïnteresseerd bent in VERLIEZEN van lichaamsvet - gekke gok, ik weet het!

Als je al een tijdje worstelt met je gewicht (en een te hoog percentage lichaamsvet hebt), weet ik hoe gefrustreerd dat kan zijn. Er is zoveel trial-and-error dat er gewicht in gaat vallen, en het is moeilijk om te weten of je het juiste doet!

We hebben drukke mensen zoals jij geholpen om in vorm te komen door middel van ons populaire 1-op-1 online coachingprogramma, en het is misschien iets voor jou om te overwegen of je op zoek bent naar deskundige begeleiding, instructie en verantwoording (en geen oordeel )!

Als u geïnteresseerd bent, kunt u een gratis consult met Team Nerd Fitness plannen om te zien of coaching geschikt voor u is door op de onderstaande afbeelding te klikken:

Eerlijke waarschuwing: veel halfnaakte mensen van alle verschillende niveaus van lichaamsvet in dit artikel!

Wat is het percentage lichaamsvet?

lichaamsvet meetlint

In zijn eenvoudigste vorm: lichaamsvet is de hoeveelheid vet in je lichaam, vergeleken met al het andere. Al het andere omvat uw organen, spieren, botten, pezen, water, enzovoort.

Zowel mannen als vrouwen dragen verschillende hoeveelheden lichaamsvetpercentage vanwege ... je weet wel ... anders zijn.

Een super geripte mannelijke bodybuilder die het percentage lichaamsvet minimaliseert, kan een percentage lager dan 3-4% hebben, terwijl een super geripte vrouwelijke bodybuilder die het percentage lichaamsvet minimaliseert, maar 8-9% zou worden.

Een mannelijke atleet zou in een fantastische vorm kunnen zijn en 10% lichaamsvet hebben, terwijl een vrouw met een vergelijkbaar atletisch niveau en uiterlijk mogelijk 18-20% lichaamsvet heeft.

Om de vergelijking naar het andere eind van het spectrum te brengen, ziet een te dikke man met 30% er heel anders uit dan een vrouw met overgewicht van 30%.

Neem gerust een pauze met deze video van een leeuwenwelp die rondhangt met een puppy en een konijn.

Hoe zien deze bedragen eruit?

Hieronder ziet u afbeeldingen van hoe mensen eruit zien met verschillende hoeveelheden lichaamsvet.

Mannen:

Mannelijke lichaamsvetafbeeldingen en percentages 3-10%

Mannelijke lichaamsvet foto's en percentages 15-30%

Vrouw:

Vrouwelijke lichaamsvetpercentages 11-18%

Vrouwelijke lichaamsvetpercentages 20-35%

Een korte opmerking: uw percentage lichaamsvet is slechts de hoeveelheid lichaamsvet die u heeft; het heeft niets te maken met de hoeveelheid spiermassa die je hebt, wat betekent dat je twee mensen kunt hebben met dezelfde hoeveelheid lichaamsvetpercentage die er VEEL van verschillen.

Ben je verrast over wat je dacht en hoe de werkelijke percentages eruit zien? Maak je geen zorgen - de meeste mensen hebben geen idee wat hun lichaamsvetpercentage is, en zullen het vaak behoorlijk overschatten of onderschatten.

We zullen ingaan op wat een goed aantal is voor AIM en hoe we het vervolgens kunnen meten.

Nadat je deze video hebt bekeken van een baby-zeeotter die probeert te slapen op mama:

Wat heeft een goede hoeveelheid lichaamsvet te hebben?

Hier is de algemeen aanvaarde grafiek voor vrouwen en mannen als het gaat om het percentage lichaamsvet:

Vrouw

Mannen

Essentiële vetten

10-12%

2-4%

Atleten

14-20%

6-13%

geschiktheid

21-24%

14-17%

Aanvaardbaar

25-31%

18-25%

Zwaarlijvig

32% plus

26% plus

Waar ik zeker weet dat het nieuws is voor niemand, is lichaamsvet essentieel om te overleven - vet beschermt je interne organen, voorziet je van noodzakelijke energiereservoirs in tijden van gevaar, en meer.

"Essentieel vet" betekent de minimale hoeveelheid vet die nodig is om te overleven - iets minder dan dit bedrag zou meestal waarschijnlijk resulteren in orgaanfalen, maar zelfs het naderen van deze hoeveelheid lichaamsvet is gevaarlijk.

Het is om deze reden dat bodybuilders, die hun lichaamsvet tot het "essentiële vet" -niveau kunnen minimaliseren, dat alleen doen wanneer ze zich voorbereiden op een show - gedurende de rest van het jaar houden ze een hoger vetpercentage vast, zodat ze gezond kunnen blijven en kunnen functioneren naar behoren.

Als u op zoek bent naar die "geripte" (dudes) en "gestemde" look, dan wilt u dat uw lichaamsvetpercentage in de sectie "atleten" zweeft.

Als u alleen maar gezond wilt worden en met trots in de spiegel wilt kijken, kunt u naar het fitnessbereik streven. Als u eenmaal in het bovenste gedeelte van "acceptabel" en "zwaarlijvig" bent, zou een afname van het percentage lichaamsvet uw gezondheid ten goede komen.

Nu ga ik GISSEN dat u dit artikel leest omdat u geïnteresseerd bent in het verminderen van uw percentage lichaamsvet.

Als dat klinkt zoals jij, en je wilt de verwarring overslaan, verwijder dan het giswerk en laat je precies vertellen wat je moet eten en hoe je je doelen kunt trainen. Bekijk de Nerd Fitness Academy, die 35.000 studenten heeft geholpen hun lichaamsvet te verminderen percentage, word sterk, gezond en gelukkig.

Laten we teruggaan naar het stellen van doelen. Om te beginnen, moet u bepalen wat een optimaal doel voor u is:

  • Als je probeert te lijken op Ryan Reynolds of Jessica Beil in Blade III, veel succes! Je moet streven naar een lichaamsvetpercentage van 6-8% (mannen) of 13-15% (vrouwen). Let op: je atletische / krachtprestaties zullen hoogstwaarschijnlijk lijden aan dit percentage, en het kan erg moeilijk zijn om te onderhouden. Jouw beslissing.
  • Als u geïnteresseerd bent in dat felbegeerde sixpack, laat uw lichaamsvet dan zakken tot 8-11% voor dudes en 15-17% bereik voor vrouwen.
  • Als je een atleet bent en geïnteresseerd bent in optimale atletische prestaties, streef dan naar een percentage lichaamsvet van rond de 15% (mannen) of 20% (vrouw). NF-teamlid Staci traint veel beter met 20% lichaamsvet dan met 15% lichaamsvet.
  • Als je alleen maar geïnteresseerd bent in er goed uitzien en je redelijk goed voelt, zou iets minder dan 18% voor mannen en waar dan ook in het bereik van 20-23% voor vrouwen je de "hey, lookin pretty good!" Reactie van je vrienden moeten geven.
  • Dames: als u zich zorgen maakt over menstruatie of vruchtbaarheid, is er gezegd dat het niet daalt onder 15% lichaamsvet. Hoewel ik geen enkele studie kan vinden die dit definitief weerlegt of bewijst, is dit iets dat ik wilde benadrukken, zodat je je bewust kunt zijn. Uw resultaten kunnen variëren!

Hé, je bent nog steeds wakker! Je hebt de "schattige baby dwerggeit springen rond" video ontgrendeld:

Hoe bereken je je lichaamsvetpercentage?

meetlint en lichaamsvet remklauw

Deze vraag wordt ik boven ALLLLLL anderen gesteld.

Er zijn zeven hoofdmethoden die u kunt gebruiken, elk met verschillende nauwkeurigheidsniveaus en kosten:

1) Neem een ​​kijkje - Dit is misschien mijn favoriete methode, hoewel het een getraind oog vereist en niet exact is. Door een nauwkeurige lijst van foto's te hebben en een foto van uzelf te vergelijken, kunt u enigszins bepalen wat uw percentage lichaamsvet is. Let op het verschil in beide mannen, beide met 10% lichaamsvet verderop op de pagina.

2) Body Fat Calipers - Pak een set remklauwen op voor $ 5. Trek het vet weg van je spieren, knijp ze met de remklauw, neem de metingen en kijk naar een kaart om je vetpercentage te achterhalen. Sommige raden aan om één testsite te gebruiken, meerdere zelfs.

In mijn ervaring heb ik gemerkt dat deze passers het percentage lichaamsvet enigszins onderschatten (de mijne zegt me dat ik 9 of 10% ben als ik echt 12% ben, en Staci zegt dat ze 17% is wanneer ze meer dan 20% is) , maar zijn verrassend nauwkeurig gezien hoe goedkoop ze zijn. Als u echter hetzelfde gebied en onder dezelfde omstandigheden bijhoudt, kunt u algemene trends bijhouden over hoe de meting verandert om ervoor te zorgen dat u op het juiste pad bent.

3) De meetmethode - Door metingen te doen (zoals de US Navy-meting of de YMCA-meting), kunt u uw lichaamsvetpercentage berekenen. Ik heb gemerkt dat, net als anderen, deze methode niet ongelooflijk nauwkeurig is, omdat het je lichaamsvet gemakkelijk kan overschatten. Als je bedenkt dat het maar een paar gegevenspunten kost, is dit niet verrassend.

4) Schalen en monitors voor lichaamsvet - Er wordt een elektrische stroom door je lichaam gestuurd en maakt gebruik van 'biometrische impedantie-analyse'. Ik vind deze methode niet echt leuk, omdat ik vind dat het aantal spugen verschrikkelijk onnauwkeurig kan zijn. Omdat ze een elektrische stroom door je lichaam sturen, kan de hoeveelheid water die je draagt ​​dit aantal ook drastisch aanpassen.

5) Bod Pod - De methode berekent uw percentage lichaamsvet door luchtverplaatsing te gebruiken om uw lichaamsmassa, volume en dichtheid te meten. Dit is ook behoorlijk accuraat, maar ook behoorlijk duur, meestal rond de $ 75 per sessie. Zoek een bod pod-locatie door je locatie in de rechterkolom in te voeren.

6) Waterverplaatsing - Hoewel zeer nauwkeurig (binnen 1-3% procent), is het duur, vervelend en een enorme pijn in de kolf. Als iemand enige ervaring heeft met een waterverplaatsingstest, deel uw verhaal dan in de opmerkingen.

7) DEXA Scanning- Dit wordt als de meest nauwkeurige methode beschouwd, omdat het eigenlijk een volledige dubbele röntgenfoto van uw lichaamssamenstelling vereist en u getallen geeft. Je kunt dit gedaan krijgen in een gezondheidscentrum en je moet ongeveer 10 minuten op een röntgentafel liggen. Het is meestal duur, overal van $ 50-150 per sessie, afhankelijk van waar u zich bevindt.

ZEER BELANGRIJK: Als u begint met het testen van uw lichaamsvetpercentage, doe dan wat u kunt om uzelf elke keer onder dezelfde omstandigheden te testen.

Bijvoorbeeld: elke maandagochtend, op een lege maag, terwijl u een enkel glas water drinkt. Op deze manier krijgt u, zelfs als u niet het juiste percentage lichaamsvet krijgt (als gevolg van een gebruikersfout), ten minste een consistent percentage onjuist lichaamsvet en kunt u berekenen hoeveel u kwijt bent of dat u op de juiste manier vordert .

"Steve, vertel me gewoon de beste methode!"

Als je het geld hebt, en je hebt een Bod Pod-centrum dicht bij je, dan zou ik zeggen dat dit de beste combinatie van bruikbaarheid en nauwkeurigheid zou zijn.

Als je het geld niet hebt, zou ik met een eenvoudige lichaamsvet remklauw gaan, samen met de "neem een ​​kijkje" -methode.

Maak elke week een foto van jezelf en vergelijk de foto's van week tot week om te zien of je meer definitie in je spieren kunt opmerken (wat gebeurt wanneer je begint je lichaamsvetpercentage te verlagen!).

Hier is het ding met het percentage lichaamsvet: hoewel het leuk is om te weten en leuk om te zien hoe het lager wordt naarmate je magerder wordt, kunnen methoden om het te volgen vaak onnauwkeurig zijn.Voer meerdere tests uit met uw voorkeursmethoden en begrijp dat het zelfs dan misschien 1-3% uitvalt in beide richtingen. Dus houd de algemene TRENDS bij en ga uit van hoe je eruit ziet, en dat zal je 95% van de weg er naartoe brengen.

Het komt hierop neer: kijk in de spiegel: vind je het leuk hoe je eruit ziet? Geweldig. Vind je NIET leuk wat je ziet? Volg het advies in het volgende gedeelte.

Nog een sectie, nog een beloning. Je hebt de "babyotter aanvallen op een knuffeldierwalrus" ontgrendeld:

Wat is de beste manier om het percentage lichaamsvet te verlagen?

Alrighty! Laten we zeggen dat je geïnteresseerd bent in het verlagen van je lichaamsvetpercentage, zoals mijn jeugdvriend Saint hierboven.

Staci volgde hier ook de principes van Nerd Fitness om haar resultaten te krijgen en haar lichaamsvetpercentage aanzienlijk te verlagen:

Imsliiiiiightly bevooroordeeld, maar zowel Saint en Staci, samen met 35.000 andere studenten, verminderden hun vetpercentage door de methoden in de Nerd Fitness Academy te volgen.

Zoals je hieronder zult lezen, is het grootste stukje van de puzzel om een ​​laag lichaamsvetpercentage te krijgen, het hebben van de juiste voedingsstrategie, de juiste mentale houding, een ondersteunend netwerk van mensen om je te helpen en een plan om te volgen.

We weten hoe moeilijk het kan zijn om uw dieet te veranderen. Als je niet zeker weet wat je moet eten, of als je het beu bent om een ​​dieet te proberen, om een ​​paar weken later op te geven, krijg ik je gedekt.

Daar ben ik echt trots op, en ik weet dat het veel mensen heeft geholpen: ons Cheatsheet met Nerd Fitness-dieet van 10 niveaus. Kies het niveau waar je je prettig bij voelt, blijf er minimaal 2 weken bij, en verhoog het level als je klaar bent en volg het volgende level! Eenvoudig.

Grijp uw spiekbriefje gratis samen met 4 andere gratis handleidingen wanneer u zich aanmeldt in het onderstaande vak - ik ben er zeker van dat het u kan helpen om uw percentage lichaamsvet permanent te verminderen.

Ik kan je niet alles in een kort artikel leren, hoewel ik je absoluut enkele algemene tips en trucs hieronder kan geven om je op weg te helpen.

Hier zijn de Nerd Fitness-methoden die we aanbevelen om een ​​lager percentage lichaamsvet te krijgen.

Let op: dit zijn GEWOON suggesties, uw resultaten kunnen variëren!  

Als je maar een paar procentpunten wilt laten vallen (naar een gezonder gewicht), kun je beginnen met het advies aan de bovenkant, en naar beneden werken naar de bodem als je lager en lager wordt - hoe dichter je bij enkele cijfers komt ( dudes) of lage dubbele cijfers (dames), hoe strenger je moet zijn in je dieet en training.

1. Eet een tekort aan calorieën - Hoewel ik geloof dat er meer is dan alleen dit, om af te vallen, moet je een calorisch tekort eten - meer calorieën verbranden dan je consequent verbruikt. Als je geen krachttraining doet en nog steeds veel koolhydraten consumeert, verlies je waarschijnlijk spiermassa samen met vet, wat niet optimaal is maar wel helpt om je lichaamsvet te verliezen.

2. Hef zware dingen op - Wanneer je krachttraint met zware voorwerpen (of met intensieve training van het lichaamsgewicht), word je sterker en houd je de spiermassa die je al hebt. Daarbovenop duw je ook je metabolisme naar een "naverbrander" -effect dat extra calorieën verbrandt, zelfs nadat je klaar bent met trainen.

3. Neem Sprints op in je vrije dagen - Wanneer je sprints uitvoert, creëer je een vergelijkbaar nabrandereffect met krachttraining, wat betekent dat je extra calorieën verbrandt na het voltooien van je training.

4. Eet minder dan 100 gram koolhydraten per dag - als je je lichaam koolhydraten ontneemt, heeft het niet langer een stabiele toegang tot zijn favoriete energiebron, suiker (die alle koolhydraten worden zodra ze worden geconsumeerd en verwerkt door je lichaam) . Het moet nu uit de vetopslag trekken om zelf brandstof te krijgen.

5. Volg een dieet dat lijkt op het Paleodieet - ik ben hier bevooroordeeld, maar dit is het dieet dat ik volg wanneer ik moet afvallen. Het is ook het hoogste niveau in de NF Academy met betrekking tot effectiviteit, maar ook moeilijk te onderhouden. Ik ben onlangs van 13-14% gedaald naar 10-11% voor een vakantie. Ik had dit plan slechts drie weken gevolgd (zware krachttraining, Paleo dieet en trainen in een vastere staat). Naarmate je je vetpercentage vermindert, moet je steeds ijveriger en gedisciplineerder zijn. Tegen de tijd dat je op 'versnipperd' kijken richt, zul je bijna uitsluitend eiwitten en groenten eten

6. Werk in een vastende staat, overweeg intermitterend vasten - Hoewel geavanceerde technieken om te komen tot super lage lichaamsvetpercentages buiten het bestek van dit artikel vallen, is hier nog een andere tactiek als je de laatste paar procentpunten wilt laten vallen: krachttraining in een gevast en gebruik je eerste maaltijd van de dag pas na je workout. Ik trainde al drie jaar in een vastende toestand zonder problemen met energie.

Als je op zoek bent naar een specifiekere blauwdruk die helpt bij al het bovenstaande, en je een kans geeft om op Staci of Saint te lijken, bekijk dan de NF Academy en kijk of dit je kan helpen je doelen te bereiken.

Blijf, samen met het bovenstaande, Nerd Fitness-artikelen lezen, lid worden van onze community en begin met het implementeren van de filosofieën hier en je bent op de goede weg.

Het belangrijkste om te onthouden: dit is NIET een proces van één nacht. Het beste wat je kunt doen, is jezelf als een wetenschappelijk experiment gaan behandelen. Implementeer de bovenstaande suggesties, volg uw lichaamsvet en zie hoe het verandert, en corrigeer vervolgens en corrigeer op basis van resultaten!

Als je overweldigd bent door al het bovenstaande en op zoek bent naar meer specifieke instructies op maat van je lichaamstype, levensstijl en ervaring, helpt ons 1-op-1 coachingprogramma drukke mensen zoals jij om hun lichaamsvetpercentage te verlagen op een gezonde, duurzame manier.

Ook is hier een video van een wombat. Want wombats:

Hoe verschilt het percentage lichaamsvet van de Body Mass Index?

weegschaal
Wanneer u naar een arts gaat, berekenen ze hoogstwaarschijnlijk ALLEEN uw Body Mass Index (BMI).

Body Mass Index kijkt naar uw lengte en uw gewicht; gebaseerd op deze verhouding, vertelt het u of u te licht, normaal, zwaar of zwaarlijvig bent.

Het lijkt vrij eenvoudig, toch? Vanzelfsprekend, als je gewicht onevenredig toeneemt in vergelijking met je lengte, ben je dat welwaarschijnlijker te zwaar zijn. Merk op dat ik net zei "waarschijnlijker".

Dit is de reden waarom: Uw BMI is niet direct gecorreleerd aan uw percentage lichaamsvet - het heeft alleen maar invloed op uw lengte en gewicht. Het geeft je dezelfde waarde als je bent gemaakt van 180 pond pure spieren, of 180 pond pure cheetos.

Bijvoorbeeld, als ik zes voet lang en 185 kilo was met een lichaamsvetpercentage van 10%, zou ik in dezelfde categorie met overgewicht worden geplaatst als een man van zes voet lang, 185 kilo en een lichaamsvetpercentage van 25 %.

Als twee vrouwen dezelfde hoeveelheid lichaamsvet hebben en men neigt om meer watergewicht te dragen of grotere botten te hebben dan de andere, kan een vrouw als "overgewicht" worden beschouwd, terwijl de andere "gemiddeld" is.

Bijvoorbeeld: Lebron James wordt beschouwd als borderline zwaarlijvig wanneer gemeten op de BMI-schaal, op een hoogte van 6'8 "en 250 pond.

Dat gezegd hebbende, geloof ik wel dat BMI nuttig kan zijn als je meer dan 30% lichaamsvet hebt, dan zouden zowel je BMI als je lichaamsvetpercentage je vertellen dat gewichtsverlies je primaire doel zou moeten zijn.

ECHTER, zodra u serieus begint te worden met uw lichaamsgewicht en training, verliest BMI snel zijn aantrekkingskracht.

Je hebt de laatste beloning ontgrendeld: "de egelboot":

Welke andere vragen heb je?

konijn op schaal
En dat concludeert de les van vandaag over het percentage lichaamsvet, vriend!

Ik werk tegenwoordig het grootste deel van mijn werk in coffeeshops, dus ik hoop dat je begrijpt hoeveel werk en belachelijk veel gênante Google-zoekacties hebben plaatsgevonden om dit bericht samen te brengen.

Nu weet ik dat dit een van die super ingewikkelde onderwerpen is, dus ik zou graag op een andere manier helpen dan ik kan.
[NF_Form id = "14"]
Als je in brand bent gestoken en je lichaamsvetpercentage op een gezonde, duurzame manier wilt verminderen, overweeg dan om ons 10 Level Nerd Fitness Dieet te proberen - we sturen je een cheatsheet waarin je elke week precies wordt uitgelegd hoe je je dieet kunt veranderen, zodat je word niet overweldigd!

Grijp uw NF-dieetvel samen met vier gidsen om u te helpen uw vetpercentage te verlagen wanneer u zich aanmeldt in het onderstaande vak:

Download onze gratis gids over gewichtsverlies
THE NERD FITNESS DIEET: 10 niveaus om je leven te veranderen
  • Volg ons voedingssysteem met 10 niveaus in uw eigen tempo
  • Wat u moet weten over gewichtsverlies en gezond eten
  • 3 Simpele regels die we elke dag volgen om op schema te blijven

We hebben tienduizenden mensen helpen transformeren in echte superhelden.

Hoe dan ook, blijf rondneuzen in Nerd FItness - al onze inhoud is erop gericht u te helpen resultaten te behalen op een leuke, niet-neerbuigende, ondersteunende en (het belangrijkste) effectieve manier.

En als je bereid bent om in de tijd te zetten, krijg je de resultaten die je zoekt.

Oké, tijd om meer leuke dierenvideo's te bekijken 🙂

-Steve

PS: Als je dit artikel leuk vond maar meer begeleiding nodig hebt, bekijk dan ons 1-op-1 coachingprogramma en plan een gratis consult om te kijken of we goed bij elkaar passen!

###

fotobronnen: meetlint en remklauw, meetlint, weegschaal, konijntje in schaal

Tweet