Freeze Fat Review - 11 dingen die u moet weten

Freeze Fat is een door de FDA goedgekeurde vetreductieprocedure die geen operatie vereist. Er zijn enkele rapporten van deskundigen die suggereren dat deze methode zowel veilig als effectief is. Dat gezegd hebbende, zegt een studie dat het verschillende nadelige bijwerkingen kan veroorzaken, waaronder gewichtstoename.

Ons team ontdekte dat het paradoxale adipose-hyperplasie kon veroorzaken, waarbij de doelgebieden van Freeze Fat een toename van het vet merkten. We moesten deze procedure in detail onderzoeken om te zien of het de moeite waard is om dit risico te nemen. Onze samenvatting hier vertelt u alles wat u moet weten.

Freeze Fat kan via Amazon worden gekocht.

Freeze Fat Readers: klik hier om erachter te komen waarom we samples van ons product weggeven, Burn TS.

Overzicht

Wat is Freeze Fat?

Freeze Fat is de enige niet-chirurgische en gepatenteerde procedure voor vetvermindering die wordt goedgekeurd door de FDA die is ontworpen om vet van uw lichaam te bevriezen.

De Freeze Fat-cellenprocedure omvat gecontroleerde afkoeling van het vetweefsel om de hardnekkige vetcellen te verwijderen die moeilijk kunnen worden verwijderd door middel van typische methoden zoals sporten en diëten, waardoor een afslankend effect wordt veroorzaakt.

Er wordt beweerd dat de klanttevredenheid hoog is, aangezien Freeze Fat een niet-invasieve procedure is.

Wat is Freeze Fat?

De resultaten van Freeze Fat zijn merkbaar; ze zijn wetenschappelijk gevalideerd en ze gaan lang mee.

Een sessie om buikvet te bevriezen duurt ongeveer 60 minuten, en een patiënt kan zoveel sessies krijgen als ze willen totdat ze de gewenste lichaamsvorm hebben bereikt.

De Freeze Fat-procedure wordt uitgevoerd door een professional die een gespecialiseerde training heeft gevolgd in de procedure 'bevries uw vet weg'.

De arts zal de tijd nemen om een ​​holistische benadering van uw ambities van het hervormen van uw lichaam te bespreken. De arts helpt de patiënt om de specifieke gebieden te bepalen waar ze vet willen verwijderen.

Freeze Fat concentreert zich alleen op specifieke delen van het lichaam, zodat u de vetcellen alleen invriest uit de gebieden die u kiest.

Freeze Fat Concurrenten

Uitleg van prijs

Dit is hoeveel het kost om met het betreffende programma te beginnen. We raden altijd aan om een ​​product te proberen voordat u een grote investering doet.

 • = De initiële productkosten zijn minder dan $ 5
 • = De initiële productkosten liggen tussen $ 6 en $ 50
 • = De initiële productkosten liggen tussen $ 51 en $ 150
 • = De initiële productkosten zijn $ 151 of meer

Hoe begon Freeze Fat Start?

Freeze Fat-behandeling is in snel tempo een van de meest populaire lichaamshervormingsbehandelingen die in de huidige medische praktijk worden aangeboden.

Het is aangetoond dat de Freeze Fat-procedure het vet in het beoogde lichaamsdeel effectief verlaagt, wat heel moeilijk te verliezen is door op dieet te zijn of alleen te trainen.

De procedure is niet-invasief, wat betekent dat er geen incisies, naalden of anesthesie worden gebruikt tijdens de procedure. Als klap op de vuurpijl beweren experts dat er geen hersteltijd nodig is.

Het idee van vetbevriezingsbehandeling was een geesteskind van twee artsen, Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson. De twee artsen werkten samen met het Wellman Center of Photomedicine dat is aangesloten bij het Massachusetts Hospital en de Harvard University.

De twee artsen hadden eerder een vreemd fenomeen opgemerkt, algemeen bekend als "popsicle panniculitis." Ze merkten op dat kinderen die ijslolly aten, kuiltjes op hun wangen hadden.

De Popsicle panniculitis verwijst naar een situatie waarbij het vetverlies in de wangen optreedt als gevolg van het zuigen op een bevroren popsicle.

Hoe begon Freeze Fat Start?

Op het moment van deze ontdekking was er nog een gedocumenteerd incident van een vrouw die vetverlies op haar dijen ervoer toen ze naakt in een koud paard op een paard reed.

Deze twee gevallen wezen op een mogelijk verband tussen het blootstellen van een specifiek lichaamsdeel aan koude temperaturen en vetverlies.

Van de twee incidenten, bouwden de twee artsen een hypothese op dat misschien het blootstellen van een specifiek lichaamsdeel aan extreme kou kan resulteren in het bevriezen van vet.

Het is toen dat Dr. Anderson en Dr. Manstein begonnen te experimenteren om de juiste temperaturen voor een vetbevriezing te bepalen. Tijdens de experimenten ontdekten ze dat het vetweefsel gevoeliger was voor kou dan de zenuwuiteinden, de spier, huid en ander lichaamsweefsel.

De artsen konden ook wijzen op de exacte temperaturen die nodig waren om het vet weg te vagen zonder schade toe te brengen aan andere lichaamsstructuren. Het is toen dat het concept van het bevriezen van vet weg werd uitgevonden.

Scroll hieronder voor een van de beste producten die we het afgelopen jaar hebben gezien.

Freeze Fat Klantreacties

Claims

Bevries Fat Claims

Deskundigen beweren dat behandeling met vetbevriezing een veilige procedure is, omdat het niet-invasief is. Het gaat om het afzuigen van vetcellen tegen twee pads met een speciale gel. De vetcellen worden blootgesteld aan temperaturen net boven het vriespunt, waardoor ze sterven.

Het lichaam elimineert door zijn natuurlijke mechanisme de dode cellen uit het lichaam zonder enige vervanging van cholesterol. Het is de eerste niet-chirurgische methode voor vetreductie die wordt goedgekeurd door de FDA.

Deskundigen beweren ook dat de vetbevriezingsbehandeling het aantal vetcellen in het beoogde gebied met 20-25 procent vermindert. Deze vetcellen zijn van nature geëlimineerd, zodat ze niet naar een ander deel van het lichaam migreren.

En in tegenstelling tot wat er gebeurt in andere vetverkleinende procedures, veranderen de vetcellen in de doelgebieden niet.

ingrediënten

Vries vetproducten in

Freeze Fat-behandeling is een procedure die wordt uitgevoerd door een specialist die is getraind in het invriezen van vet van uw lichaam.

Vries vetproducten in

Het enige ingrediënt dat wordt gebruikt in Freeze Fat is een geleidende gel op het betreffende gebied.

Er is echter geen informatie over de specifieke componenten die in de gel worden gebruikt.

Werkt Freeze Fat?

Verschillende technieken voor vetreductie zijn in de loop der jaren gebruikt.Behandeling met vetbevriezing is een van de meest recente, en het is populair geworden omdat het een alternatief is voor chirurgische procedures zoals liposuctie.

De populairste vetbevriezingsprocedure is CoolSculpting, maar dat is slechts één procedure.

Het concept achter Freeze Fat is dat bevroren vetcellen op natuurlijke wijze afsterven, door het lichaam worden afgebroken en vervolgens worden opgenomen door het lymfestelsel. Maar nu stellen experts nu dat het invriezen van je vet een paar maanden later een averechts effect kan hebben en tot nieuwe vetcellen kan leiden.

Een in 2014 uitgevoerd onderzoek dat beschikbaar is in JAMA Dermatology Journal onthulde dat vetbevriezende behandelingen kunnen resulteren in 'paradoxale vethyperplasie'.

Dit verwijst naar een situatie waarin enkele maanden later meer vet wordt afgezet in het getroffen gebied.

Er werd toen gemeld dat de bijwerkingen zeldzaam waren. In maart 2014 werden slechts 33 gevallen van paradoxale adipose hyperplasie aan het bedrijf gerapporteerd.

Werkt Freeze Fat?

Van de 33 patiënten waren er 15 mannen en 18 vrouwen. Deskundigen schatten dat dit aantal verwaarloosbaar was, wat neerkomt op ongeveer 0,0051 procent.

Een soortgelijk onderzoek gepubliceerd in Lasers in Surgery and Medicine onthulde verschillende cijfers. Deze studie, die een vervolg was op de eerder gepubliceerde JAMA Dermatology Journal studie zei dat de statistieken een onderschatting zijn.

Verschillende artsen meldden een toegenomen aantal paradoxale adipose hypertrofie in de loop van hun praktijk. De artsen meldden dat er twee gevallen van paradoxale adipose hypertrofie waren van de 422 Freeze Fat-procedures die ze hadden uitgevoerd.

Dit verhoogde het percentage van 0,0051 naar 0,47, wat vrij hoog is in vergelijking met wat het bedrijf aanvankelijk had gerapporteerd. De artsen hebben toen liposuctie aanbevolen voor de twee patiënten.

De mening van deskundigen over de effectiviteit van de Freeze Fat-procedure is nog steeds verdeeld. Sommige deskundigen beweren dat Freeze Fat veel beter is in vergelijking met de procedures voor chirurgisch vetverlies die momenteel op de markt zijn. Ze zeggen ook dat paradoxale adipose hypertrofie zeldzaam is, die in de twee studies over het onderwerp is uitgevoerd.

De meeste deskundigen zijn het er echter over eens dat personen die de vetbevriezingsprocedure ondergaan, gezonde eetgewoonten en routinematige trainingen niet mogen negeren. Ze beweren dat zelfs na het doden van de vetcellen in de getroffen gebieden, het resterende vetweefsel kan blijven groeien als het continu wordt gevoed met meer vet.

Voordelen en resultaten

Bevroren voordelen en resultaten

Behandeling met vetbevriezing is populairder geworden, hoewel er verschillende andere procedures voor vetvermindering beschikbaar zijn, zoals liposuctie en abdominoplastiek.

Hier zijn enkele voordelen van de Freeze Fat-procedure:

Bevroren voordelen en resultaten

Het is niet-invasief

Een van de voordelen van Freeze Fat is dat het niet-invasief is, wat betekent dat er tijdens de procedure geen incisies of naalden worden gebruikt. De behandeling maakt gebruik van een techniek die bekend staat als cryolipolyse. Het omvat het invriezen van vetcellen in het beoogde lichaamsdeel terwijl het omliggende lichaamsweefsel ongeschonden blijft.

Het lichaam maakt dan gebruik van zijn natuurlijke mechanisme om de dode cellen door het lymfestelsel te verwijderen in de komende paar weken, waardoor uw lichaam in een betere vorm blijft.

De procedure is snel en eenvoudig

Normaal duurt een Freeze Fat-procedure ongeveer 35 minuten, wat het handig maakt, zelfs voor mensen met drukke schema's. Het goede aan de Freeze Fat-procedure is dat het geen hersteltijd vereist en dat je je normale routine kort na de sessie kunt hervatten.

Het kan bijna elk deel van het lichaam behandelen

Vet bevriezen kan worden gedaan op elk deel van het lichaam. De meeste mensen voeren echter de procedure uit om de hardnekkige maagvetten te verwijderen; love handles, heupen en dijen. Deze procedure helpt dus bij het opnieuw contouren van uw lichaam zoals u dat wilt.

Helpt het zelfvertrouwen op te krikken

Het lijdt geen twijfel dat als je er goed uitziet, je ook een goed gevoel over jezelf hebt. Depositie van overtollig vet in sommige lichaamsdelen kan resulteren in een ongewenste lichaamsvorm. Als diëten en normale trainingen geen vet lijken te elimineren in deze gebieden, kan bevriesvet voor jou de perfecte pasvorm zijn.

Freeze Fat Results duren lang

Ondanks de enkele gevallen van gemelde paradoxale adipeuze hypertrofie, geven de meeste Freeze Fat-beoordelingen aan dat de resultaten van de procedure lang aanhouden.

De meeste gebruikers merken fysieke veranderingen na een paar weken van het uitvoeren van de procedure, hoewel het ook enkele maanden kan duren om een ​​volledige transformatie te ervaren. U kunt dus verwachten dat u op lange termijn resultaten zult genieten, op voorwaarde dat u een gezonde levensstijl leidt.

Details over Freeze Fat en Weight Loss

Bevroren voordelen en resultaten

Het menselijk lichaam bevat vetcellen die worden gevonden in twee kleuren: bruin en wit vetweefsel. Het witte vetweefsel wordt gebruikt om vetten op te slaan die de lichaamstemperatuur helpen reguleren.

Het witte vetweefsel is het meest voorkomende in het menselijk lichaam. Bruin vetweefsel daarentegen verbrandt calorieën om energie en warmte aan het lichaam te geven.

Dit vet is bruin vanwege de aanwezigheid van mitochondriën in hen. Mitochondriën zijn de organellen die energie synthetiseren voor gebruik door de cellen.

De vetbevriezende behandeling richt zich expliciet op het bruine vetweefsel. Onderzoekers van de Universiteit van Genève voerden experimenten uit met muizen om te illustreren hoe koud het bruine vetweefsel beïnvloedt.

De muizen werden blootgesteld aan extreme kou gedurende maximaal tien dagen. Na het blootstellen van de muizen aan het koude experiment, realiseerden de wetenschappers dat de samenstelling van het natuurlijke weefsel in de muizen was veranderd.

De onderzoekers transplanteerden vervolgens het nieuwe weefsel in andere muizen. Ze merkten dat de andere muizen meer bruin vet vormden en uiteindelijk gewicht verloren.

De vetvriestechniek leek echter een limiet te hebben. De muizen die waren blootgesteld aan het experiment met koud vet verloren aanvankelijk gewicht, maar begonnen uiteindelijk meer te worden omdat ze meer voedingsstoffen uit voedsel absorbeerden. Een studie gepubliceerd in de Cell stelde dat de bevriezingstechniek een nieuwe mogelijkheid zou kunnen bieden voor de behandeling van obesitas in de toekomst.

Het aantal vetcellen in ons lichaam is bijna constant. Het verkrijgen of verliezen van gewicht heeft dus geen invloed op het aantal vetcellen in het lichaam. In plaats daarvan is het de grootte van de vetcellen die veranderen.

Na een periode van diëten en oefeningen, blijft het aantal vetcellen hetzelfde. Ze veranderen echter van grootte.

Wanneer u meer gewicht krijgt, worden de vetcellen groter. De vetbevriezingsprocedure stelt u in staat om het aantal vetcellen met 20 tot 25 procent in het beoogde gebied te verminderen.

Dit kan dan resulteren in aanzienlijk gewichtsverlies. Deskundigen waarschuwen echter dat u een gezonde levensstijl moet handhaven voor langdurige resultaten.

Instructions

Hoe te gebruiken (Take) Freeze Fat

Een Freeze Fat-procedure wordt uitgevoerd door een arts of een getrainde arts die de procedure uitvoert met een handapparaat dat applicators heeft die lijken op de mondstukken van een stofzuiger.

Tijdens de vetbevriezingsprocedure past de arts een gelkussen en applicator op het gerichte lichaamsdeel toe. De arts zal het handheld-apparaat dan over het lichaam bewegen terwijl de zuig- en koelingstechnologie over het gerichte lichaamsdeel loopt.

Tijdens de behandeling is het gebruikelijk om wat ongemak te ervaren als gevolg van trekken en licht knijpen, maar de algehele behandelingsprocedure brengt minimale pijn met zich mee.

Hoe te gebruiken (Take) Freeze Fat

Na de behandeling zal de arts onmiddellijk een massage op het behandelde gebied toedienen om de bevroren vetcellen te breken. De massage zal uw lichaam helpen om het vernietigde vetweefsel te absorberen.

Elke sessie kan van één uur tot drie uur duren. De meeste artsen betrekken hun patiënten bij andere activiteiten zoals lezen, luisteren naar muziek of zelfs werken op een computer tijdens de procedure.

Momenteel zijn er bijna vier miljoen Freeze Fat-procedures die over de hele wereld zijn uitgevoerd.

Bijwerkingen

Potentieel bevriezen Fat Side Effects

Freeze Fat werd in 2012 door de FDA goedgekeurd als een veilige niet-invasieve procedure voor vetreductie.

Aanvankelijk had de FDA de procedure voor gebruik bij koude geassisteerde lipolyse van flanken en buik verlaten.

Sindsdien heeft de FDA Freeze Fat vrijgemaakt voor gebruik op andere delen van het lichaam, zoals de dijen, de rug en de heup.

FDA heeft de veiligheid en de werkzaamheid van het behandelingsproces doorstaan ​​op basis van de succesvolle klinische onderzoeken. Er werden geen nadelige effecten op de gebruikers gemeld tijdens de klinische onderzoeken.

Een in 2009 uitgevoerd onderzoek gaf aan dat de behandeling met Freeze Fat de vetniveaus in het bloed niet verhoogt. Het rapporteerde ook dat de procedure geen schade aan de lever veroorzaakt.

Potentieel bevriezen Fat Side Effects

Enkele van de potentiële bijwerkingen van de procedure zijn onder meer:

 • tintelingen
 • Gevoelens van intense kou
 • prikkelend
 • pijnlijke
 • trekken
 • krampen
 • Roodheid
 • Blauwe plekken
 • Zwelling
 • pijnlijke
 • Tederheid
 • Gevoeligheid van de huid
 • krampen

Productwaarschuwingen

Bevries productwaarschuwingen

Bevries productwaarschuwingen

 • Net als bij elke andere behandeling is het noodzakelijk om uw arts te raadplegen om te bepalen of de behandeling met Freeze Fat geschikt voor u is.
 • Als u een voorgeschiedenis heeft van de ziekte van Raynaud of een ernstige gevoeligheid moet u advies krijgen over de voordelen en de risico's voordat u met het behandelingsproces begint.

Wat te verwachten na de vetverzorgingsprocedure

Artsen beweren dat er geen hersteltijd is na het ondergaan van de Freeze Fat-procedure. Volgens de meeste Freeze Fat-onderzoeken hervatten de meeste patiënten vrijwel onmiddellijk daarna hun normale taken. De meeste van de hierboven genoemde bijwerkingen verdwijnen binnen enkele dagen na de ingreep.

In de meeste Freeze Fat-reviews gaven patiënten ook aan dat ze binnen drie weken na de procedure begonnen met het observeren van enkele fysieke resultaten. Uit sommige Freeze Fat-beoordelingen meldden echter sommige patiënten dat ze na 2-3 maanden tastbare resultaten constateerden, maar de vetdoorspoeling duurde maximaal zes maanden.

De meerderheid van de patiënten die commentaar leverden op de meeste review-sites, meldde dat ze een groot verschil in de manier waarop hun kleding paste, opmerkten na de Freeze Fat-procedure.

Hoe bereidt u zich voor op Freeze Fat?

De Freeze Fat-procedure vereist niet veel voorbereiding. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat u gezond en niet zwaarlijvig bent, aangezien Freeze Fat niet kan worden gebruikt om obesitas te behandelen.

Een ideale kandidaat voor deze procedure is een gezond persoon die op zoek is naar een alternatief hulpmiddel om koppig vet te verwijderen.

Hoewel enkele van de bijwerkingen, zoals blauwe plekken, vaak voorkomen tijdens de procedure, kan uw arts aanbevelen dat u ontstekingsremmende geneesmiddelen gebruikt voordat u met de behandeling begint.

Kosten

Free Fat Cost

Free Fat Cost

De Freeze Fat-kosten hangen af ​​van de hoeveelheid vet die u wilt verwijderen, de grootte van de applicator en ook uw locatie.

Momenteel zijn de gemiddelde kosten van behandelingen met meerdere lichaamsdelen $ 2000 tot $ 4000.

Voor de behandeling van vetbevriezing van kleinere lichaamsdelen is een kleinere applicator vereist, die u tussen $ 500 en $ 1500 zal kosten.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Experts beweren dat sommige patiënten significante veranderingen kunnen ervaren in slechts één behandeling. Sommige mensen hebben echter meer dan één behandeling nodig om hun doelen te bereiken. Het is daarom noodzakelijk eerst uw arts te raadplegen over de behandeling, zodat u dienovereenkomstig kunt plannen.

Dekt de verzekering Freeze Fat?

Meestal dekken de meeste verzekeringsmaatschappijen geen procedures zoals Freeze Fat. U moet eerst contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij voordat u een afspraak voor de behandeling plant.

Ook: lees onze Burn TS Weight Loss Kit-recensie »

Freeze Fat Ingredients

Bottom Line

De bottom line - werkt Freeze Fat Work?

Rennen we naar de dichtstbijzijnde kliniek voor onze eerste Freeze Fat-sessie? We keken uit naar het beoordelen van cryolipolysis [11] omdat het een interessante procedure leek. We waren teleurgesteld dat we er enkele klachten over zagen die niets deden om gewichtsverlies te bevorderen, en in sommige gevallen pijn en ongemak veroorzaken, dus we voelen ons niet op ons gemak als we deze het groene licht geven.

Als u graag wat kilo's kwijt wilt, raden we u aan een product te kiezen dat u veilige en effectieve ingrediënten, waar voor uw geld en klinisch bewezen resultaten oplevert zonder dat u duizenden dollars hoeft te kosten.

Een van de producten die we het leukst vinden, is Burn TS. De formule bevat vier klinisch geteste ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze het gewichtsverlies bevorderen door het metabolisme te versnellen en vetverlies te veroorzaken. Dieters zien uitstekende resultaten op basis van de recensies van klanten die we hebben gezien en er is geen sprake geweest van schadelijke bijwerkingen.

Het bedrijf achter de formule is zo zeker dat u resultaten ziet met Burn TS dat ze een sample van 2 weken aanbieden.

Meer informatie over Burn TS »

Freeze Fat Review - 11 dingen die u moet weten

Als je niet op dieet of uit kunt oefenen, kun je nu proberen het in te vriezen of te zappen. De Food and Drug Administration gaf het groene licht voor nieuwe behandelingen voor gewichtsverlies: een die de vetcellen bevriest en een andere die een laag energetische laser gebruikt om ze te verkleinen.

Voor degenen die een paar vervelende extra kilo's hebben of een beetje een bobbel op alle verkeerde plaatsen, kan Zeltiq het antwoord zijn. Vorige week door de FDA geklaard als een lichaamscontourende behandeling, gebruikt het een gelpleister bevestigd aan een machine die ongewenste vetcellen bevriest, waardoor ze zichzelf vernietigen en opnieuw opgenomen worden in het lichaam gedurende een aantal maanden.

Op de markt voor ongeveer een jaar, was het medicijn oorspronkelijk goedgekeurd door de FDA om de huid te verdoven en af ​​te koelen voor dermatologische procedures. Maar artsen ontdekten dat het apparaat ook in de strijd om de Ardennen werkte.

"Dit is een groot probleem," vertelde plastisch chirurg Lawrence Bass "Good Morning America."

"Het is de eerste keer dat de FDA een niet-invasieve technologie voor vetvermindering heeft goedgekeurd."

Voormalig danser en enthousiaste sporter Lisa Pittonyak was acht maanden geleden een klant van Zeltiq om 'mijn onderbuik, een zakje dat ik heb' te bestrijden.

"Het heeft me altijd, mijn hele leven, lastig gevallen," zei ze. "In het begin was het een vreemd trekgevoel, een beetje pijnlijk," zei ze. "En na ongeveer vijf of tien minuten word je in feite verdoofd."

Hoewel ze maar een halve centimeter kwijt is, zei ze dat ze zich beter voelt over haar lichaam en dat de prijs van $ 1.500 het waard was.

'Badpak, zomertijd, de spijkerbroek, strakker kledij dragen,' zei ze en tikte de reden af ​​waarom Zeltiq voor haar werkte. "En niet het gevoel dat ik die kleine bobbel heb."

Naast Zeltiq heeft de FDA ook een andere afslankmethode, Zerona, goedgekeurd, die een laser met een laag energieverbruik op probleemgebieden beoogt, waardoor de vetcellen binnen enkele weken leeg raken.

"Ze vervangen zeker geen dieet en lichaamsbeweging," zei Bass, "maar ze zijn een andere optie voor een subgroep van patiënten die slechts een klein beetje nodig hebben."

De goedkeuring van de FDA kan een winst betekenen voor marketeers die dit kunnen gebruiken voor uitspraken in advertenties. Het vet-vriesapparaat is "off label" gebruikt voor vetverbranding. Het is de fabrikanten hebben solide wetenschappelijk bewijs om de effectiviteit te ondersteunen bij het bevriezen gemiddeld 22 procent van de vetlaag reductie. Het is meestal voor mensen met een normaal lichaamsgewicht met slechts een paar zeurende knelpunten.

Het laserapparaat is daarentegen de eerste in zijn soort die FDA-goedkeuring krijgt, wat betekent dat, hoewel veilig, de hoeveelheid wetenschappelijk bewijs minder robuust en minder goed gedocumenteerd is. Maar in tegenstelling tot liposuctie zijn deze behandelingen niet-invasief, wat betekent dat er vrijwel geen down-time is en dat er zeer weinig fysieke risico's zijn.

Het laserapparaat is daarentegen de eerste in zijn soort die FDA-goedkeuring krijgt, wat betekent dat, hoewel veilig, de hoeveelheid wetenschappelijk bewijs minder robuust en minder goed gedocumenteerd is. Maar in tegenstelling tot liposuctie zijn deze behandelingen niet-invasief, wat betekent dat er vrijwel geen down-time is en dat er zeer weinig fysieke risico's zijn.

Er worden altijd nieuwe afslankbehandelingen gezocht, omdat steeds meer Amerikanen worstelen met het uitbreiden van de taillelijn.

Van de FDA wordt ook verwacht dat ze in december een afslankpil beoordeelt die bekend staat als Contrave. Het medicijn laat veelbelovend zien: onderzoekers ontdekten dat deelnemers aan klinische onderzoeken vier weken na aanvang van het medicijngebruik begonnen af ​​te vallen en gemiddeld na zes jaar 6,1 procent van hun lichaamsvet verloren hadden.

Maar tot nu toe lijkt geen van de gewichtsverliesbehandelingen een magische pil te zijn. Sommige hebben gênante gastro-intestinale bijwerkingen en artsen hebben continu benadrukt dat pillen en lasers nooit bedoeld zijn om ouderwetse voeding en lichaamsbeweging te vervangen.

KLIK HIER voor meer informatie van de American Society of Aesthetic Plastic Surgery.

Tweet