80 Alle nieuwe recepten voor gezond gewichtsverlies: Dr. Mike Moreno: 9781451665819: Amazon.com: boeken

INVOERING

Snel tonen van handen: Hoeveel mensen hebben snel een aanzienlijke hoeveelheid gewicht verloren tijdens het dieet van 17 dagen? Laten we eens kijken, dat is één, twee, drie. . . Het ziet eruit als veel mensen.

Nu ben ik blij om te zeggen dat je nog meer gewicht kunt verliezen en er nog meer van zult genieten met dit gloednieuwe kookboek.

Introductie van Het 17-daagse dieetkookboek.

Voordat je in paniek raakt, kun je er zeker van zijn dat je niet hoeft te schreeuwen en springen en messen te draaien, maaltijden te maken die eruit zien als een groot kunstwerk of een diploma halen uit Le Cordon Bleu. Het enige dat u nodig hebt, zijn enkele gemakkelijk te volgen, eenvoudig te bereiden recepten die buitengewoon heerlijk zijn. Dit kookboek geeft je dat allemaal en meer.

De meeste recepten kunnen binnen 30 minuten of minder worden bereid. Er zijn geen lange lijsten met ingrediënten, ingewikkelde kookmethodes of moeilijk te begrijpen aanwijzingen. Alle recepten zijn opgebouwd rond het voedsel dat je eet op het dieet van 17 dagen.

Het 17-daagse dieet is een 4-fasen voedingsprogramma dat het snel en gemakkelijk maakt om af te vallen, zonder zich voortdurend arm of hongerig te voelen. Met dit bijbehorende kookboek heb je verrukkelijke recepten binnen handbereik, zodat je nog meer gewicht kunt verliezen zonder al het heerlijke eten op te geven. Het is de perfecte manier voor mensen met een verfijnd smaakpalet om af te vallen en gezond te worden. Als arts in de huisartsenpraktijk en als voorstander van preventieve gezondheid, geloof ik dat gezond voedsel nog steeds geweldig kan zijn. Ik weiger te accepteren dat een dieet gepaard moet gaan met extreme situaties of dat dieetvoeding moet smaken als karton. Dat doet het niet! Het moet in een redelijke tijd zorgvuldig worden voorbereid en ongelooflijk goed smaken. Dat soort voedsel vind je in dit boek.

Ik moedig u aan om verschillende van deze recepten elke week te proberen om de voordelen te plukken. Ik weet het, ik weet het, maar als je gezond gaat eten en meer gewicht verliest, moet je thuis meer koken. Als je dat doet, heb je controle over wat je eet en meer controle over hoeveel je uiteindelijk verliest. Mijn voedingsteam heeft recepten ontwikkeld die goed smaken en veel voedingsstoffen bevatten. We gebruiken ingrediënten die voornamelijk te vinden zijn in uw gemiddelde supermarkt. Gebruik deze recepten en misschien heb je nooit het gevoel dat je op dieet bent!

Wat ik het leukst vond aan het samenstellen van dit kookboek, was dat ik nieuwe recepten kon proeven en testen voordat ze in dit boek verschenen. Sommige van mijn favorieten zijn Polynesische London Broil, Toscaanse varkenshaas, krabcakes, Open-faced Reuben, gekruide Edamame, aardappelpuree met microgolven, Mexicaanse chocoladepudding, yoghurt met ijsjes. . . wel, ik zou door kunnen gaan. Ze zijn allemaal mijn favorieten!

Ik wil ook graag benadrukken dat thuis koken ook een bundel kan besparen, omdat je waarschijnlijk minder boodschappen hoeft te doen dan uit eten gaan, en zelfs daten goedkoper kan maken. Immers, wie is niet onder de indruk van een partner die weet hoe te koken? Restaurants moeten hoge prijzen in rekening brengen om hun werknemers en andere rekeningen te betalen. Als je thuis kookt, ontwerp je het menu en bewaar je de tips zelf! Voor gezondheid en rijkdom is er gewoon geen partij voor een goede huisgemaakte maaltijd, dus begin alsjeblieft meer van hen te dienen.

Thuis koken is ook geen rocket science. Veel van ons koken en eten. En velen van ons houden ervan om te praten over koken en eten. We zijn geobsedeerd met eten. Met alle respect voor honkbal is eten het echte nationale tijdverdrijf van Amerika.

Persoonlijk hou ik gewoon van eten. Eten en ik gaan ver terug, meer dan 43 jaar nu. Een van mijn favoriete manieren om te ontspannen vanaf een dag op mijn kantoor is om thuis te komen, mijn mouwen op te stropen en de oven in te steken. Ik ben heel tevreden in de keuken, experimenteer met nieuwe recepten, drink een glas wijn en geniet van wat ik heb gemaakt. En je zult genieten van enkele van deze creaties hier in dit boek.

Dus, als je in een voedingspatroon bent, nog meer gewicht wilt verliezen, of behoefte hebt aan een beetje inspiratie, Het 17-daagse dieetkookboek is voor jou!

Opfriscursus: het dieet van 17 dagen

Het 17-daagse dieet is een 4-cyclus-programma dat is ontworpen om snel af te vallen. Is dat niet wat je wilt? Bijna niemand die ik ken, houdt ervan depressief traag gewichtsverlies te ondergaan. We willen nu trim zijn, er nu geweldig uitzien en je nu goed voelen. Het dieet van 17 dagen brengt je naar waar je snel wilt zijn, zonder veel opoffering, hongergebrek of onbedwingbare trek. Het dieet is qua voedingswaarde gezond, gemakkelijk te volgen en het werkt. Ik noem het het beste ding sinds het gesneden brood dat je opgeeft (maar alleen voor de eerste 2 cycli).

Vertrouw me, dit is een fenomenaal dieet. Ik heb mensen in de eerste 17 dagen 10 tot 12 kilo laten verliezen en ze bleven gestaag verliezen tot hun doel. Natuurlijk verschillen individuen in hun resultaten. Het mooie van dit programma is dat je niet ontmoedigd raakt of verveeld raakt door het vooruitzicht op een dieet te blijven voor wat altijd lijkt, omdat je zo snel vet verliest. Je zult het geweldig vinden dat je in 7, 10 of 17 dagen slanker zult zijn. En als uw resultaten op zoveel anderen lijken, zult u een stuk lichter voelen en een absurde hoeveelheid energie hebben.

Overzicht van de 4 cycli

De schoonheid van het dieet van 17 dagen is dat het werkt in 4 cycli, afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

Cyclus 1 is de eerste periode van 17 dagen waarin je alle brood, rijst, aardappelen, pasta, gebak, fruit, snoep, cake, ijs en alcohol opgeeft. Het is de strengste periode, maar ook wanneer het snelste gewichtsverlies optreedt. En het is makkelijker dan je denkt. Je zult na een paar dagen zelfs geen koolhydraten meer missen, omdat je lichaam eraan went om er niet op te vertrouwen.Je krijgt onbeperkte hoeveelheden van bepaalde eiwitten en groenten te eten. En je zult je dagelijkse dieet aanvullen met probiotica zoals yoghurt en kefir, voedingsmiddelen die worden getoond in onderzoek om het lichaam te helpen vet te verbranden.

Het mooie van Cycle 1 is dat je het altijd kunt gebruiken: wanneer je een plateau wilt breken, terug naar je streefgewicht, in een kleinere kledingmaat moet passen voor het weekend of een badpak voor een cruise, wanneer je maar wilt accelereren uw gewichtsverlies en doe het veilig. Cyclus 1 is een van uw beste middelen voor snel gewichtsverlies.

Tijdens cyclus 2, begint u langzaam bepaalde koolhydraten, zoals peulvruchten, volle granen en zetmeelrijke groenten opnieuw in te voeren, samen met veel ander voedsel. Gewichtsverlies gaat door en nog steeds redelijk snel. En nu kun je een beetje wijn drinken, iets wat de meeste diëten verbieden.

Op cyclus 3 krijg je een enorm scala aan gezonde voedingsmiddelen te eten: brood, meer vlees, meer zetmeel en leuke voedingsmiddelen zoals low-carb bevroren desserttraktaties. Je verlegt een deel van de striktheid van de eerste 2 cycli, terwijl je nog steeds kilo's afwerpt. Elke 17 dagen verander je dingen, zodat je je nooit zult vervelen. Elke dag is spannend, omdat je de resultaten op je schaal ziet of in je meer loszittende kleding.

Cyclus 4 is de onderhoudsperiode die, idealiter, je de rest van je leven blijft. Het laat je op je nieuwe gewicht blijven zolang je twee dingen doet: geniet van jezelf in het weekend en gebruik je favoriete cyclus gedurende de week. Dus, als je eenmaal tevreden bent met je nieuwe slanke zelf, blijf dan genieten van af en toe verboden voedsel. Doe het voorzichtig of je komt terug op een glibberige helling naar je predietgewicht. Als je een weekend van de wagen valt of bijvoorbeeld op vakantie valt, raak niet in paniek. Spring gewoon terug naar cyclus 1 om snel elk gewenst gewicht af te schaven.

Waarom het 17-daagse dieet zo goed werkt

Het elimineren van ongezond voedsel uit je systeem zorgt ervoor dat ze geen belemmering vormen voor je buik en elders. Gezonde voeding doet het tegenovergestelde. De grotere hoeveelheden mager eiwit die u op dit dieet eet, bijvoorbeeld, stimuleren uw metabolisme op een aantal fysiologisch actieve manieren. Dit dieet bevat ook veel vezels, dat is een eetlustremmer, een ontgifter en een voedingscomponent die slechte calorieën uit je systeem afvoert voordat ze tijd hebben om op je dijen te kamperen. Dan is er de toevoeging van probiotica, waarvan nu wordt aangenomen dat deze de vetvorming onder controle houdt.

Een andere reden dat het 17-daagse dieet werkt, is omdat je je aantal calorieën en het voedsel dat je eet, verandert. Door deze dingen te variëren, houd je je lichaam en metabolisme gissen. Ik noem dit lichaamsverwarring. De schaal loopt minder snel vast. De toegevoegde bonus: je zult je nooit vervelen. En het is leuk om te zien hoe die kilootjes wegsmelten. Dus, verwarring is goed!

Maar, belangrijker, het 17-daagse dieet werkt omdat het realistisch en duurzaam is. Niets doet sneller een dieet teniet dan schrijnende hongergevoelens, of verveling. Maar het dieet van 17 dagen gaat niet over jezelf beroven van voedsel of variëteit. Ik moedig je aan om te eten tot je geen honger meer hebt, zelfs geen tussendoortje, zolang je het juiste voedsel eet. Dat betekent niet alleen broccoli. Noten, kazen en andere heerlijke gerechten zijn toegestaan ​​tijdens het doorlopen van de cycli. Er zijn ook zoveel keuzes dat je je nooit zult vervelen.

Laten we beginnen met koken en verliezen

Je hebt dit gelezen en je bent een gelovige, en je kunt niet wachten om te beginnen. Om alle fijne kneepjes van hoe en waarom het dieet werkt te leren, moet je het boek kopen, Het dieet van 17 dagenen zijn andere bijbehorende boek, Het 17-daagse dieetwerkboek. Als je niet meteen bij de boekhandel kunt komen, is hier een overzicht van het dieet:

Snel en eenvoudig overzicht van het 17-daagse dieet
Cyclus Purpose Cycle 1:
Versnellen (17 dagen) Om snel gewichtsverlies te bevorderen door de spijsvertering te verbeteren. Deze cyclus helpt suiker uit het bloed te verwijderen om vetverbranding te stimuleren en vetopslag te ontmoedigen. Cyclus 2:
Activeren (17 dagen) Om je metabolisme te resetten door een strategie waarbij je je calorieverbruik verhoogt en verlaagt om vetverbranding te stimuleren en plateaus te helpen voorkomen. Cyclus 3:
Behaal (17 dagen) Om goede eetgewoonten te ontwikkelen door extra voedsel opnieuw in te voeren en dichter bij uw streefgewicht te komen. Cyclus 4:
Aankomen (aan de gang) Om u op uw streefgewicht te houden door middel van een eetprogramma waarmee u in het weekend kunt genieten van uw favoriete gerechten terwijl u tijdens de week gezond eet.
Hoe dit kookboek te gebruiken

Om af te vallen Het dieet van 17 dagen, dit kookboek is onderverdeeld in drie gemakkelijk te verwerken secties:

• Cyclus 1 recepten en cyclus 1 17-daagse maaltijdplan

• Cyclus 2 recepten en cyclus 2 17-daagse maaltijdplan

• Cyclus 3 recepten en cyclus 3 17-daagse maaltijdplan

Elke sectie bevat heerlijke ontbijten, lunches, diners en snacks die overeenkomen met de cyclus waarin u zich bevindt. Ik laat u zien hoe u deze recepten gebruikt door u een menuoverzicht voor elke cyclus te geven. Dat zijn in totaal 51 dagelijkse menu's om u te helpen.

Volg deze heerlijke maaltijdplannen, week na week. Ze zullen je structuur geven, die je beschermt tegen ongepland eten, plus je kunt leren over sommige nieuwe voedingsmiddelen en manieren om ze voor te bereiden. De maaltijdplannen bevatten weinig vet, veel vezels, boordevol voeding en zijn ontworpen om snel gewichtsverlies te veroorzaken. Ik ben ervan overtuigd dat de manier waarop je eet om je gewicht onder controle te houden, de rest van je leven moet doorgaan. Deze maaltijdplannen kunnen u daarbij helpen. Ze bieden een levenslange basis voor een gezonde, aangename en bevredigende manier van eten.

Nu je bekend bent met hoe het 17-daagse dieet samenwerkt met dit kookboek, is het tijd om actie te ondernemen.Mensen die dit plan hebben gebruikt, hebben ons verteld dat ze niet konden geloven hoe moeiteloos het was om af te vallen en het af te houden. Waarom? Omdat het dieet van 17 dagen een manier van leven is. In tegenstelling tot je vroegere dieetervaringen, hoef je nooit te stoppen. Zolang je doorgaat, zie je resultaten. Vanaf cyclus 1 begin je ongewenste kilo's kwijt te raken en je vitaliteit te vernieuwen.

Ik weet dat je zult genieten van wat we hier gekookt hebben. Dit zijn recepten die je eetlust kunnen stillen en je kunnen helpen met het verliezen van kilo's. Elk exemplaar is gemaakt om u te helpen uw gewicht onder controle te krijgen zonder de smaken waar u van houdt te ondermijnen.

Ik weet dat je maaltijden wilt die snel en gezond zijn. Je wilt dat ze geweldig smaken, je wilt dat ze je helpen af ​​te vallen, en je wilt ze nu! Het lijkt een grote bestelling, maar dat is wat deze recepten leveren, vooral als je voorbereid bent. Begin gewoon met een cyclus aan maaltijden en doe het. De juiste ingrediënten bij de hand hebben, plus keukenapparatuur die voorbereiding vergemakkelijkt, maakt koken sneller en gezonder.

Tijdbesparende maatregelen zijn ook in elk recept ingebouwd. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van gezond gemaksvoedsel dat verkrijgbaar is in supermarkten, zoals kippenborst zonder vel, zonder botten. Het enige wat je hoeft te doen is de laatste hand leggen. Voor bijgerechten gebruikt u snelkokende nietjes zoals gewassen groentes en salademengsels, bevroren fruit en groenten en hoogwaardige gemaksproducten, zoals bereide saladedressings en caloriearme specerijen.

Het bereiden van de 17-daagse dieetrecepten vereist geen speciale apparatuur, hoewel sommige apparaten (voorgesteld maar niet vereist) kunnen helpen, en deze worden hier voor u weergegeven. Er zijn maar weinig maaltijden die niet mager of gezonder kunnen worden gemaakt met behulp van kookmethodes zoals roosteren, stomen, bakken, licht roerbakken, magnetronen en sauteren in water of met plantaardige kookspray. Bij elk nieuw recept dat u probeert, zult u vetarme en koolhydraatarme kooktips ontdekken; gezonde methoden voor voedselbereiding; manieren om het vet, de suiker, calorieën en cholesterol te verminderen; en hoe verse kruiden en specerijen te gebruiken om smaak toe te voegen. We geven ook belangrijke informatie over keukengerei die u kan helpen bij het bereiden van gezonde maaltijden. Je hebt misschien al veel spullen in je keuken. De rest moet je bij elk keukengerei of huishoudwinkel kunnen ophalen. Overweeg deze hulpmiddelen om u te helpen uw gewicht onder controle te krijgen. Hoe meer afslankgereedschappen je hebt, hoe succesvoller je zult zijn.

Nu, de recepten voor het 17-daagse dieet. Genieten!

Potten en pannen
Let op zware potten en pannen, bij voorkeur met anti-aanbaklagen en goed sluitende deksels. De anti-aanbaklaag kan u helpen de hoeveelheid olie of andere vetten die u nodig heeft om de pan te coaten, te verminderen, en het zal het opruimen een stuk eenvoudiger maken. Steelpannen: minstens drie (één pan van 1 kwart, één pan van 2 quart en één pan van 3 quart) Koeken: twee of drie (één 7- en / of 8-inch koekenpan en één koekenpan van 12 inch) Soeppan : een pot van 5 of 6 kwart gallon

gereedschap
Het in voorraad hebben van uw keuken met de volgende gebruiksvoorwerpen zal uw culinaire inspanningen gemakkelijker en aangenamer maken. U kunt zelfs merken dat het hebben van een paar sets van sommige items, zoals houten lepels en spatels, handiger is dan het meerdere keren wassen van de gereedschappen tijdens het bereiden van een gerecht of maaltijd. Vergiet Snijplank Eierafscheider Knoflookpers Rasp Keukenschaar Spatels Zeef Timer Whisks Houten lepels

Andere nuttige items
Als je de opslagruimte in je keuken hebt, zijn deze extra items minder essentieel, maar zeker nuttig. Bakkende pannen: minstens één 13- x 9- x 2-inch pan; minstens één 8 - x 8 - x 2 - inch pan Muffin tin: één of twee Baker's rack: bij voorkeur een grote, vierkante, voor het koelen van brood en muffins. Een rek zorgt ervoor dat de lucht kan circuleren, waardoor het minder soepel wordt. Ovenschotels: minstens twee (één 1½-kwartsschaal en één 3-kwartsschotel), met omslagen Mengbekers: verschillende maten Slowcooker (zoals een Crock-Pot): goed voor soepen en mager vleesgerechten Stoomroerder: voor groenten koken en voedsel opwarmen dat het beste werkt met vochtige warmte Wok: voor roerbakken en stomen

Tweet