Artikel

Ik doe dit sinds begin januari en ben ongeveer 5 kilo kwijtgeraakt (mezelf dit weekend weer zwaar).

In principe eet je wat je wilt zonder te veel eten, op één dag (UPDAG) en eet je op de DOWN DAYS een dieet met een zeer laag calorieverbruik - ongeveer 500 gram alleen op dalingsdagen. De theorie is jouw gemiddelde gemiddelde over 48 uur. Er wordt beweerd dat het veel andere voordelen voor de gezondheid heeft, ook op het gebied van athomas.

Ik vind het zo gemakkelijk - niet alleen zijn de down days nu erg stil (de eerste week was moeilijk), maar ik ben alle trek in eten kwijt en eet op een veel evenwichtiger manier tijdens de UP-dagen. Ik hou ervan omdat ik niet aan eten hoef te denken, of speciale manieren moet koken, of iets anders (in wezen ben ik lui en wil ik liever mijn inspanningen elders doen) - ik doe gewoon groenten, miso-soep, eiwitshakes, enz. 500 calons op de volgende dag, en alles is normaal op de hoogste dagen. Mijn algehele deist op UP-dagen is verbeterd, omdat ik betere keuzes maak en ik ben ook meer bewustzijn aan het ontwikkelen over mijn lichaam, wanneer ik vol ben enz.

De weekends kunnen een beetje moeilijker worden als het een binnenshuis regenachtige dag is, dus ik probeer nu 3 dagen rust te krijgen (maandag, woensdag, vrijdag) en gewoon ontspannen in de weekenden. Niet zeker of dat zal werken tot ik in het weekend weeg.

Ik zou graag 30 kilo willen verliezen, dus ik heb nog een manier om te gaan, maar ik kan me voorstellen dit al een tijdje te doen.

Ik kan alles voor één dag doen - het is echter grappig, aan het einde van een DAGJE heb ik behoorlijk veel honger, maar het enige waar ik aan kan denken is de vreugde van het eten van mijn pap (geen suiker) voor het ontbijt in de ochtend. JA PORRIDGE !!!

Ik denk niet dat het bij iedereen zal passen - als je bloedsuikerspiegel wild schommelt, zou het niet worden geadviseerd. Maar het werkt zeker voor mij en als iemand die altijd te veel heeft gegeten, leer ik dat het goed is om honger te lijden en me er echt prettig bij te voelen.

Ik heb kritiek gelezen dat het eetstoornissen aanmoedigt, maar dat is zeker niet mijn ervaring. Er zijn sommige dwaze artikelen daar waar de journalisten zeggen u KFC & chocolade de hele dag kunt verslaan & overeat als u de volgende dag verhongert - dat is dwaas & onverantwoordelijk & niet hoe het plan überhaupt werkt.

http://www.johnsonupdaydowndaydiet.com/html/diet-landing.html

Is er iemand anders die het doet? Hoe gaat het?

Tweet