Natuurlijke manieren om je vruchtbaarheid te verbeteren nu en in je 40's: Aimee Raupp MS LAc: 9781936303694: Amazon.com: Books

Aimee Raupp is een nationaal erkende deskundige op het gebied van de gezondheid en vruchtbaarheid van vrouwen en de auteur van Relaxen en gezond worden. Raupp behaalde een Master of Science in traditionele oosterse geneeskunde van het Pacific College of Oriental Medicine in San Diego, Californië, en een bachelor in biologie aan de Rutgers University in New Brunswick, New Jersey. Ze heeft een licentie in acupunctuur en Chinese herbologie in de staat New York en is gecertificeerd door de nationale certificeringscommissie voor acupunctuur en oosterse geneeskunde. Aimee is momenteel in privépraktijk in Manhattan, de Hamptons en Nyack, NY, en is de maker van de Aimee Raupp Beauty-lijn van handgemaakte, vruchtbaarheidsvriendelijke producten.

Raupp is verschenen op "The View" van ABC TV, Yahoo! Shine, Martha Stewart Radio, FOX Television's "Good Day New York," en in aantrekkingskracht, Vrouwendag, Zelf en Betere voeding tijdschriften. Ze is woordvoerder geweest van Culturelle, Whole Foods, lululemon athletica en The American Leisure Spa Group en is columnist voor MommyBites, de nationale online opvoedingsgemeenschap, en Acupunctuur vandaag.

Natuurlijke manieren om je vruchtbaarheid te verbeteren nu en in je 40's: Aimee Raupp MS LAc: 9781936303694: Amazon.com: Books

Sensa Clinical Weight-Loss Formula is een eetlustopwekkend poedervormig voedingssupplement dat u voor het eten op uw maaltijden sproeit. Het bedrijf beweert dat het poeder tot 350 calorieën per maaltijd blokkeert. Helaas hebben we ernstige zorgen over de geldigheid van deze claim, ondanks het feit dat de huidige formule wordt ondersteund door klinisch onderzoek. Onze zorgen liggen in het feit dat de formule het aantal van 350 calorieën claimt, ongeacht de maaltijd die wordt geconsumeerd, de persoon die het consumeert, en zoals genoteerd op de website, de mate waarin de gebruiker de juiste hoeveelheid formulepoeder gebruikt.

Al deze informatie varieert van persoon tot persoon. Dat gezegd hebbende, wilden we de huidige Sensa-formule voor onszelf onderzoeken om u de beste informatie en de bottom line van het product te geven. Lees verder voor onze volledige beoordeling.

Sensa kan via Amazon worden gekocht.

Sensa Readers: Klik hier om uit te vinden waarom we samples van ons product weggeven, Burn TS.

Overzicht

Wat is Sensa?

Sensa is gemakkelijk om een ​​voedingssupplement te gebruiken. Het is ook bekend als "The Sprinkle Diet", omdat je het op je eten kunt strooien in plaats van dat je pillen zoals andere voedingssupplementen moet nemen.

Sensa helpt je om af te vallen. Het kan ook in snacks worden gebruikt. Verrassend genoeg hoef je geen significante veranderingen aan te brengen in wat je eet, maar met dit voedingssupplement eet je minder.

Het product is zorgvuldig ontworpen om te werken met onze reukzin. Met de hulp van de geur, beweert het je sneller vol te laten voelen en, uiteindelijk, eet je minder.

Terwijl je je maaltijden met Sensa bestrooit, sturen geur- en smaakreceptoren signalen naar de hersenen dankzij smaakstoffen. In het licht van deze signalen geeft de hersenen hormonen af ​​die je vertellen wanneer het tijd is om te stoppen met eten.

Dit proces staat bekend als Sensory Specific Satiety. Het Sensa-dieet werkt dus met de natuurlijke impulsen van uw lichaam en helpt bij het vermijden van intense hunkering en honger.

Sensa-concurrenten

Uitleg van prijs

Dit is hoeveel het kost om met het betreffende programma te beginnen. We raden altijd aan om een ​​product te proberen voordat u een grote investering doet.

 • = De initiële productkosten zijn minder dan $ 5
 • = De initiële productkosten liggen tussen $ 6 en $ 50
 • = De initiële productkosten liggen tussen $ 51 en $ 150
 • = De initiële productkosten zijn $ 151 of meer

Hoe was Sensa begonnen?

Dr. Alan Hirsch startte Sensa. Het kreeg enorme populariteit toen Dr. Alan Hirsch het Sensa-programma voor gewichtsverlies publiceerde.

Het programma had als titel: "De toevallige ontdekking die de manier waarop mensen afvallen, transformeert." Dit programma trok de aandacht van mensen die afkerig waren van het veranderen van hun eetgewoonten of levensstijl om af te slanken.

Zo hebben de lijners een compleet Sensa-gewichtsverliessysteem van Hirsch gekocht dat hen zou helpen gewicht te verliezen door de manier te veranderen waarop hersenen met voedsel werken.

Hirsch beweerde dat de hagelslag door simpelweg speciale kristallen op het eten te sprenkelen een boodschap naar de hersenen stuurt om te stoppen met eten. Onafhankelijk onderzoek ondersteunde zijn gewichtsverlies.

Het programma werd gesloten als gevolg van een interventie door de Federal Trade Commission (FTC). FTC voerde aan dat de beweringen van Hirsch niet werden gestaafd door enig wetenschappelijk onderzoek en bestelden marketeers van Sensa om $ 26,5 miljoen te betalen om de kosten te verrekenen.

Sensa beweert

Scroll hieronder voor een van de beste producten die we het afgelopen jaar hebben gezien.

Claims

Sensa Claims

Sensa beweert een effectieve oplossing te zijn voor gewichtsverlies. Het strooizout werkt als een schakelaar die ervoor zorgt dat de lege maag vol aanvoelt. Het systeem gebruikt geen pillen, medicijnen, stimulerende middelen of vetblokkers. Het Sensa-poeder regelt uw eetlust via een proces genaamd Sensory Specific Satiety.

Met dit supplement hoeft u niets te veranderen aan wat u eet. Het product is zorgvuldig ontworpen en werkt met de reukzin. Je hoeft alleen maar je maaltijden te sprenkelen met Sensa, en je reuk- en smaakreceptoren sturen een signaal naar je hersenen. De hersenen geven verschillende hormonen af ​​die je vertellen wanneer het tijd is om te stoppen met eten.

ingrediënten

Sensa Ingredients

De volgende ingrediënten zijn make-up Sensa:

 • maltodextrine
 • Tricalcium fosfaat
 • silica
 • Kunstmatige en natuurlijke smaakstoffen
 • Karmijn
 • Soja en melk ingrediënten

Waarom Dieters Sensa gebruikte?

Hoewel het concept van Sensa er erg vreemd uitzag, werd mensen gevraagd om het te gebruiken. Het volgende waren de redenen:

Eenvoud en gemak

Het gewichtsverliesprogramma van Sensa is heel eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen maar een shaker van Sensa-kristallen te dragen en ze op je eten te strooien. Daarom trok deze eenvoud en gemakkelijke toegang veel mensen naar het gebruik van Sensa.

Veiligheid

Dr. Alan Hirsch onderzocht zelf Sensa-poeder en verklaarde het veilig. Het product werd echter niet wetenschappelijk ondersteund door de Food and Drug Administration, maar werd bewaard in GRAS.

De producten die in GRAS aanwezig zijn, worden als veilig voor menselijke consumptie beschouwd. Dus dieters gaven de voorkeur aan Sensakristallen boven de gevaarlijke pillen voor gewichtsbeheersing. [1]

Geen dieetbeperkingen

Het meest aantrekkelijke aan Sensa is dat je zonder beperkingen kunt eten wat je maar wilt. Het bedrijf beweerde dat het de eetlust onderdrukt en resulteert in een sneller vol gevoel.

Uniek

Sensa was een van zijn soort. Er waren meerdere producten op de markt en geen van hen bood het gemak aan zoals Sensa dat deed.

Werkt Sensa?

Wat is de consensus over Sensa? Om eerlijk te zijn, iedereen houdt van hoe eenvoudig het is om te gebruiken, maar het gebrek aan wetenschappelijk bewijs erachter laat ons sceptisch over het geven van het groene licht. Er is meer bezorgdheid over klantrecensies.De Food and Drug Authority heeft scherpe kritiek geuit op het onderzoek over het product.

Sensa had alles in zich om een ​​degelijk product te maken, maar zelfs op de website stond dat het bedrijf geen commentaar kon geven op nieuwe studieresultaten.

Sensapoeder was iets dat kon helpen om kortetermijndoelen voor gewichtsverlies te bereiken. Hoewel het systeem u niet helpt gewicht te verliezen, maar alleen uw eetlust onderdrukt.

Het is zeer veilig om dit product te gebruiken, en de meeste ingrediënten gevonden in Sensa-kristallen zijn aanwezig in yoghurt. Bijwerkingen en hoe deze individuen beïnvloeden, moeten in overweging worden genomen.

werkt Sensa

Dr. Hirsch heeft verschillende onderzoeken uitgevoerd om het vermogen van Sensa om gewichtsverlies te stimuleren te bewijzen. De eerste studie vond plaats gedurende een periode van zes maanden met 83 proefpersonen. De experimentele groep verloor ongeveer 28 kilo in die periode.

De tweede studie had 1.400 proefpersonen in de loop van zes maanden, en de experimentele groep verloor een gemiddelde van 30,5 pond. Ondanks de gewichtsclaims zijn deze studies nog niet gepubliceerd in een gerenommeerd tijdschrift en zijn ze ook niet beoordeeld door wetenschappers in het veld.

De grootste tekortkoming in deze studie was het ontbreken van een placebogroep. Telkens wanneer er wordt getest op de effectiviteit van een medicijn of supplement, omvatten de meeste onderzoeken een groep mensen die een niet-effectieve placebo nemen om te overwegen of de effecten van een medicijn te wijten zijn aan het medicijn of een effect van buitenaf.

Daarom bewijst de afwezigheid van een placebogroep dat men er niet zeker van kan zijn dat het gewichtsverlies bij de proefpersonen te wijten was aan Sensa-ingrediënten. [2]

Voordelen

Voordelen van Sensa

Toen Sensa op de markt werd geïntroduceerd, had Dr. Alan drie beweringen:

 • Eet wat je maar wilt.
 • Breng geen wijzigingen aan in uw dieet.
 • Breng geen wijzigingen aan in uw trainingsroutine

Gewichtsverlies

Sprinkelen van Sensa-poeder op voedsel helpt bij het afvallen. Een studie uitgevoerd door Dr. Alan met 1500 mensen heeft dit bewezen. In deze studie namen 1.500 mensen gedurende zes maanden deel aan het Sensa-dieet.

Geen van de mensen moest zijn levensstijl of trainingsroutine veranderen. Ze bleven eten zoals ze altijd hadden en verloren gemiddeld 35,5 pond.

Eetlustremmer

Sensa is een natuurlijke eetlustremmer. Het bederft de hersenen om te geloven dat het lichaam meer heeft gegeten dan het heeft, en een gevoel van volheid achterlaat.

Gemak van toegang

In tegenstelling tot andere afslanksupplementen, is Sensa moeiteloos te gebruiken en vereist het geen verandering in levensstijl.

Routebeschrijving

Hoe Sensa te gebruiken?

Binnen een pakket van Sensa zijn er verschillende kristalshakers met verschillende smaken.

Het pakket bevat smaken zoals ui, cheddar kaas, cacao, ranch jurk en framboos. Men kan de gearomatiseerde kristallen gebruiken op elk voedsel dat hij / zij wenst. Elk van de shakers heeft twee kanten: een zoet en zout.

U kunt de zoute kant op voedsel zoals vlees, deegwaren, of sandwiches sprenkelen en u kunt de zoete kant op vruchten, graangewassen, of gebak sprenkelen.

Is Sensa veilig te gebruiken?

De veiligheid van een product kan worden bepaald door de belangrijkste ingrediënten in de producten te analyseren. De ingrediënten in Sensa-poeder worden als veilig beschouwd. Het bestaat voornamelijk uit levensmiddelenadditieven en vulstoffen:

 • Maltodextrine: bereid uit maïszetmeel, fungeert als een vulmiddel en een substituut voor suiker.
 • Karmijn: een voedingsmiddel of kleurstof die een jeukende huid, milde netelroos of andere allergische reacties kan veroorzaken.
 • Tricalciumfosfaat: gebruikt als antiklontermiddel.
 • Natuurlijke aroma's: deze ingrediënten variëren van smaak tot smaak maar worden door de FDA als veilig beschouwd.

Sensa-bijwerkingen

Bijwerkingen

Sensa-bijwerkingen

Er zijn geen genoemde bijwerkingen van Sensa in de literatuur die bij het product wordt geleverd.

De volgende bijwerkingen werden waargenomen door de klanten:

 • Buikpijn
 • Losse stoel
 • Opgeblazen gevoel
 • Overmatig gas
 • braken
 • Diarree
 • Duizeligheid
 • Misselijkheid
 • Maagzuur
 • Verhoogde bloeddruk
 • Hoofdpijn
 • Darmproblemen

nadelen

Nadelen van het Sensa-dieet

De volgende nadelen van Sensa Diet zijn:

Kosten

Sensa Diet is kostenbesparend voor $ 60 per maand. De aanbevolen tijd voor dit dieet is zes maanden. In het algemeen is het te veel te besteden aan supplementen voor gewichtsverlies van deze aard. U kunt gezond voedsel kopen of in een sportschool investeren om betere resultaten te krijgen in plaats van een grote som geld aan vulstoffen te besteden.

Het verandert je levensstijl niet

Volgens de getuigenissen hoef je niet te trainen of te kijken wat je in je mond stopt. Dit is een probleem, want het idee om af te vallen is niet alleen om af te vallen, maar ook om gezond te worden. Minder eten is een goed begin, maar als wat u ook eet niet gezond is, zal dit dieet noch uw algehele gezondheid verbeteren, noch uw cardiovasculaire gezondheid, die cruciaal is voor gewichtsverlies. [3]

Sensa-hagelslag is niet natuurlijk

Als u $ 60 per maand investeert in iets, moet dit van nature verfrissend zijn. Ondanks dat het is gemaakt van natuurlijke producten, bevat het veel toevoegingen. Het is dus verstandiger om te investeren in iets verfrissers en natuurlijkers.

Waarom Sensa is mislukt

Veel lijners dienden klachten in tegen Sensa wanneer ze niet afvielen. Het product werd bekritiseerd om de volgende redenen:

Dieet verandering

Het Sensa-programma voor gewichtsverlies had je niet nodig om van dieet te veranderen, en mensen voelden dat zelfs als het ze afslankt, ze misschien geen goede gezondheid hebben en mogelijk een verhoogd risico hebben op bepaalde hart- en hart- en vaatziekten.

Gebrek aan wetenschappelijke basis

Misleidende marketing werd gebruikt om Sensa te promoten. Mensen begonnen zich te realiseren dat er geen wetenschappelijke basis is voor dit programma voor gewichtsverlies.De wetenschappelijke onderzoeksstudie werd geciteerd op de website van het bedrijf, maar was zeer dubbelzinnig. Hirsch's studies waren niet verblind in enige richting of open voor peer review. Experts beweerden dat de ingrediënten geen backing hadden.

rechtszaken

Sensa rechtszaken

De volgende rechtszaken zijn ingediend tegen de Sensa-kristallen:

Harris County

De klasseactie gevuld door Angie Cruz in de districtsrechtbank van Harris County om de inwoners van Texas te vertegenwoordigen die Sensa kochten, beweerde dat het product misleidend was met de bewering dat consumenten 30 pond zullen verliezen in meer dan zes maanden zonder een dieet te volgen.

"De beklaagde adverteert dat het klinisch bewezen is dat Sensa in slechts zes maanden resulteert in een gemiddeld gewichtsverlies van 30,5 lbs. Het gewichtsverlies is gegarandeerd en vereist geen verandering in dieet of lichaamsbeweging.

"De bovengenoemde claims zijn misleidend, misleidend, onjuist en oneerlijk voor de gemiddelde klant." [4]

Federale Handelscommissie

De FTC diende een klacht in tegen Sensa Inc. omdat hun verkooppraatjes misleidend en misleidend waren. De commissie beweerde dat het bedrijf geen wetenschappelijk bewijs had om te beweren dat de poeders de consument sneller verzadigd zullen maken.

Als gevolg hiervan werden ongeveer 26 miljoen dollar aan terugbetalingscheques gemaild door een externe beheerder.

Bijna een half miljoen consumenten die het Sensa-supplement kochten, kwamen in aanmerking voor terugbetaling van de Federal Trade Commission.[5]

Sensa-alternatieven

De volgende alternatieven voor het Sensa-programma voor gewichtsverlies zijn:

epicatechine

Het is een van de alternatieven voor Sensa. Het beperkt je eetlust niet maar heeft alle noodzakelijke ingrediënten die je uithoudingsvermogen tijdens een training vergroten. Daardoor werk je met hogere intensiteit en verlies je gewicht.

NV sprenkelt

Ze werken op dezelfde principes en hebben hetzelfde hoofdbestanddeel: maltodextrine. NV-hagelslag verdienen de voorkeur boven de Sensa-hagelslag omdat ze minder duur zijn. Dit supplement helpt bij het consumeren van 25% minder voedsel.

Sensa-alternatieven

Dermacut

Het is een vet emulgerende gel aangebracht op de buik, bovenbenen, onderrug en billen. Het is moeiteloos te gebruiken, maar net als Sensa wordt het niet ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Het is minder duur en handiger in gebruik.

Bodycut

Het is een compleet programma voor gewichtsbeheersing dat bestaat uit shakes, snacks, repen en oefeningen. Het bevat alle noodzakelijke eiwitten, aminozuren, vezels, vitamines en mineralen. Het is een compleet dieetprogramma dat het calorieverbruik controleert en een beter alternatief is voor Sensa.

"Ik ben een jaar geleden begonnen met SENSA en ben van een maat 14/16 naar een maat 8 gegaan. Ik ben zo blij en blijf SENSA gebruiken zolang ze het blijven produceren omdat het bewijs is zoals ik eruit zie en vooral de hoe ik me deze dagen voel. Ik ben 54 en voel alles van 30 iets !! Ik hou ervan!! SENSA gaat overal met me mee en het is nu een tweede natuur geworden om het te gebruiken. "

Pagina

"Goede en slechte beoordeling. Toen ik het begon te gebruiken, verloor ik gewicht. Het werkte! Toen werd ik gediagnosticeerd met coeliakie. Nu kan ik Sensa niet gebruiken omdat het gluten bevat. Dat is veel geld in de put. '

Becca

"Ik kocht dit 6 maanden durende plan en ik ben in de 4e maand zonder enig gewichtsverlies. Sterker nog, ik kan zelfs een winst laten zien. Ik was erg optimistisch nadat ik zag dat het elders werd geadverteerd; het werkt echter niet voor mij, en aangezien het vrij duur is, zou ik het niet nog een keer kopen! "

Dottie

Bottom Line

De bottom line over Sensa

Dus, wat zijn onze gedachten over Sensa? Nou, we vinden het leuk dat het eenvoudig te gebruiken was en betaalbaar was, maar het gebrek aan onderzoek dat de ingrediënten verbindt met gewichtsverlies laat ons sceptisch over het geven van deze het groene licht. We maken ons ook zorgen over recensies van klanten die praten over het niet afvallen en negatieve bijwerkingen.

Je wilt afvallen, en we zijn hier om te helpen. Daarom raden we aan te gaan met een supplement, ingrediënten verpakt in de wetenschap, niet verbonden aan schadelijke bijwerkingen en ondersteund door positieve reacties van klanten.

Een van de beste producten die we dit jaar hebben gezien, is er een die Burn TS heet. Dit supplement bevat vier klinisch geteste ingrediënten die gewichtsverlies bevorderen door het vetverlies te helpen verhogen en het metabolisme te versnellen. Er is geen gebabbel over schadelijke bijwerkingen, maar dieters hebben het over het zien van uitstekende resultaten.

Als een uitstekend teken van vertrouwen in hun aanvulling bieden de makers van Burn TS klanten een sample van 2 weken.

Meer informatie over Burn TS »
Tweet