De 5 beste apps voor gewichtsverlies, volgens deskundigen

Je beste afslankmiddel voor 2018 zit waarschijnlijk in je zak.

Denk erover na: je telefoon is altijd (we bedoelen, altijd) met jou. Hij blaast deuntjes tijdens elke zweetseeks, houdt je gezelschap tijdens je pauze in de badkamer, en laat je flex, eten en transformatiepics op de wazoo zetten.

Maar je telefoon biedt je ook veel krachtige apps om gewicht te verliezen. En onderzoek toont aan dat deze gewichtsverlies apps, als onderdeel van een uitgebreid programma voor gewichtsverlies, je echt kunnen helpen om je doelstellingen voor gewichtsverlies voorgoed te verpulveren. In een studie van de Northwestern University bijvoorbeeld, voegden mensen die al aan lichaams- en voedingslessen deelnamen fitness- en voedingsvolgers aan hun arsenaal voor gewichtsverlies toe, ze waren beter in staat om gewicht te verliezen en het af te houden in vergelijking met degenen die het niet bijhielden .

Advertentie - Lees hieronder verder

Kennis is immers macht, legt trainer uit Brandon Beatty, C.S.C.S. En veel apps om gewicht te verliezen hebben alles te maken met het vergroten van het bewustzijn, het oplossen van verwarring over wat je eet en wat je verbrandt, en het monitoren hoe actief je echt bent gedurende de dag. Serieus, je kunt de kracht van het volgen niet onderschatten, vooral als je net begint met je afslankreis of een plateau probeert op te lossen.

Maar hoewel we nog steeds dol zijn op MyFitnessPal voor het bijhouden van calorieën, macro's en zelfs stappen, gaan de nieuwste en beste apps voor gewichtsverlies veel verder dan tracking. Ze helpen je om je work-outs naar het volgende niveau te brengen, je gemotiveerd te houden tijdens je reis van gewichtsverlies en zelfs om je te helpen een gezondere relatie met voedsel te ontwikkelen.

Ben je klaar om je weg naar betere afslankresultaten te downloaden? Hier delen experts de beste apps om gewicht te verliezen om je doelen het komende jaar te verpletteren.

Als je loopt voor gewichtsverlies: Studio

Studio-app voor gewichtsverlies

Studio

Advertentie - Lees hieronder verder

Met een slogan als: "Rollen op de loopband hoeft niet te zuigen," Studio is een voor de hand liggende keuze voor hardlopers. Het platform levert op audio gebaseerde groepslooplessen met kickass-instructeurs en afspeellijsten. U hoeft dus alleen maar in te pluggen en in beweging te komen.

"Het beste deel van de app is dat vrouwen in realtime op het leaderboard kunnen concurreren tegen lopers van over de hele wereld met de mogelijkheid om prijzen te winnen via een in-app beloningssysteem genaamd Fitcoin,"Lisa Niren, gecertificeerde personal trainer (C.P.T.), en hoofdtrainer van CITYROW in New York City, legt uit. Dat is een totale overwinning, aangezien een recente Stanford-studie heeft aangetoond dat apps die vriendelijke concurrentie inspireren, je kunnen motiveren om meer te bewegen. (Maak je geen zorgen, de app is niet alleen voor de elite lopers, en het is ook een geweldige download voor wandelaars en couch-to-5kers, legt ze uit.)

Bovendien beschikt het over een negen weken durende afslankschema waarmee u verantwoording kunt afleggen. Probeer de app twee weken gratis uit.

($ 8,00 per maand, iOS)

Als je in je leven op een loopband bent gelopen, kun je je verhouden tot deze gedachten die elke vrouw op de loopband had:

Advertentie - Lees hieronder verder

Advertentie - Lees hieronder verder

Als u slaapproblemen heeft: slaapcyclus

Sleep Cycle-app voor gewichtsverlies

Slaapcyclus

Als die kilo's niet wijken, kan uw slaapschema en -cyclus de schuld zijn. Dat komt omdat, als het gaat om gewichtsverlies, het gaat om meer dan alleen calorieën in en calorieën, zegt trainer Grayson Wickham, D.P.T., C.S.C.S., oprichter vanVerplaatskluis. Het gaat ook over hormonen, stress en slaap.

In feite kan zelfs één nacht slaapgebrek de insulinegevoeligheid van je lichaam met maar liefst 25 procent verminderen, blijkt uit onderzoek gepubliceerd inThe Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism, wat betekent dat het voor je lichaam moeilijker is om de zoete dingen te verwerken. Het resultaat is vaak gewichtstoename.

Enter, slaapcyclus. De app volgt je bewegings- en slaappatroon om je tips te geven over hoe je je slaapkwaliteit kunt verbeteren, zegt Wickham. Bovendien gebruikt het die gegevens om je langzaam wakker te maken wanneer je in je lichtste slaapfase bent, wat de meest natuurlijke tijd is om wakker te worden.

Advertentie - Lees hieronder verder

(Gratis, iOS en Android).

Gerelateerd: Dit is uw beste strategie om gewicht te verliezen, volgens uw sterrenbeeld

If You Love High-Intensity Interval Training: Interval Timer

Interval Timer gewichtsverlies app

Interval Timer

Inmiddels heb je waarschijnlijk het gezoem gehoord: Intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT) is een van de beste manieren om calorieën te verbranden en gewicht te verliezen. Maar dat betekent niet dat het niet een klein beetje klokobservatie vereist. Die, zoals iedereen die ooit 20 minuten heeft doorgebracht en de seconden kent, weet, kan echt het plezier uit fitness nemen.

"Ik raad Interval Timer aan omdat u hiermee de timer kunt programmeren die bij uw training past, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het tellen van de seconden op de klok. In plaats daarvan, alles wat je hoeft te doen, sluit je oordopjes aan en stop elke keer als de telefoon zoemt, "Alena Luciani, C.S.C.S., oprichter vanTraining2xl, legt uit. Dus als je bijvoorbeeld een Tabata-reeks van 20 seconden aan doet met 10 seconden rust gedurende vier minuten, kun je dat programmeren en de app zoemen wanneer je van hoog naar laag moet overschakelen en terug nog een keer.

Advertentie - Lees hieronder verder

Advertentie - Lees hieronder verder

(Gratis, iOS)

(Krijgt tonnen geweldige trainingsideeën die je zullen helpen om een ​​fitte, gezonde levensstijl voor GOED te houden met The Women's Health Fitness Fix.)

Als u problemen hebt met één training: Aaptiv

Aaptiv-app voor gewichtsverlies

Aaptiv

Als de tassen bij je favoriete kickboksles allemaal zijn geclaimd en je favoriete indoor cycling-klasse allemaal volgeboekt is, geen zweet. Download eenvoudig Aaptiv voor on-demand audioklassen.

Zo werkt het: de stem van een trainer leidt je door een sessie in de vorm van een fitnessstudio met muziek die is afgestemd op een breed scala aan trainingen. Wat voor fitness vibes je ook voelt, Aaptiv heeft iets voor je, zegt gecertificeerde personal trainer en fitness voedingsspecialist Jaime McFaden, C.P.T.

Advertentie - Lees hieronder verder

"Ik raad Aaptiv aan mijn klanten aan, omdat ze hun trainingen waar, wanneer en hoe ze dat ook willen, kunnen doen," zegt McFaden. "Dus als ze een lange dag buiten een dag willen werken, zijn er workouts zoals die, en als de volgende dag ze willen een krachtles van 10 minuten, Aaptiv heeft dat ook: "Het is deze combinatie van workouts die het een krachtig hulpmiddel voor leden maakt, omdat het verkrijgen van een goed afgeronde routine de sleutel is tot het bereiken van gewichtsverliesresultaten, voegt ze eraan toe.

Ga aan de slag met een gratis proefperiode van 30 dagen.

($ 10 per maand, iOS en Android)

Gerelateerd: 'Ik verloor 150 pond dankzij deze oefening routine'

Als u uw relatie met voedsel wilt verbeteren: Mindful Eating Tracker

Mindful Eating Tracker-app

Mindful Eating Tracker

Als het gaat om het vinden van een gezond gewicht, is het aanpassen van bewuste voedingsgedragingen van groot belang voor succes, zegtWhitney Engels, R.D.N, C.P.T. "De Mindful Eating Tracker-app helpt mijn klanten om in contact te komen met hun aangeboren honger- en volheidswacht om te helpen vaststellen waarom ze eten en om onderscheid te maken tussen echte fysieke honger en emotionele of mentale honger," legt ze uit. Daarom is deze app vooral nuttig voor vrouwen die proberen een gezondere relatie met voedsel tot stand te brengen, voegt ze eraan toe.

De manier waarop het werkt, is dat het de focus wegneemt van het tellen van calorieën en helpt klanten te leren hoe ze positieve beslissingen kunnen nemen die uiteindelijk des te gunstiger zijn voor hun langetermijndoelen. De app functioneert op dezelfde manier als een dagboek voor voedingsmiddelen; je registreert je gevoelens, je hongerniveaus, maar in tegenstelling tot een papieren dagboek, zul je die gevoelens in grafiekvorm kunnen volgen. Dat maakt het een geweldige optie voor visuele studenten, stelt Engels voor.

($ 2,99, iOS).

Tweet