Esbelt Shapewear


"Sexy, krachtig en krachtig, onze nieuwste collectie is hier om je lichaam te verbeteren en je leven te verhogen. Het zal in enkele seconden centimeters van je taille verminderen, je houding verbeteren en je lichaam letterlijk een nieuwe vorm geven"


Het Esbelt Shapewear-assortiment omvat tientallen jaren expertise van onze Braziliaanse ontwerpers en werd onlangs bekrachtigd door beroemdheden als Gok Wan, op 'How To Look Good Naked' van Channel 4 en werd ook op andere prime time-shows zoals ITV's 'This Morning' vertoond ',' The X-Factor 'en' Take Me out '- allemaal te danken aan Faye Sawyer - TV's favoriete fashion consultant.

Onze Braziliaanse shapewear-collectie is ontworpen om je schoonheid te vieren. De unieke technologie combineert een dunne laag katoen met natuurlijk rubber tot een lichte, uit één stuk bestaande enkellaags drukweefsel. Deze fusietechnologie van onze fantastische bodywear biedt superieure vormingsresultaten en voordelen op de lange termijn om niet alleen uw bochten, maar ook uw zelfvertrouwen mee vorm te geven.

Als u een nieuwe klant bent die Esbelt-producten wil opslaan, meldt u zich dan aan voor een account of neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Onthoud, alleen omdat je het niet kunt zien, wil dat nog niet zeggen dat het er niet is ...

Tweet