Je kunt rug- en onderarmvet verwijderen met slechts 4 trainingen

Onderarmvet wordt door veel vrouwen als niet-significant probleem beschouwd. Dit buitensporige detail van uw lichaam kan echter de manier waarop u eruit ziet bederven en ervoor zorgen dat u geen kleding draagt ​​die u zou willen dragen.

Strakke jurken zijn niet voor jou beschikbaar. Wat meer is, je zal er niet goed uitzien in je ondergoed. Zelfs het meest verleidelijke ondergoed zal niet goed bij je passen. Zelfs je maat past je niet goed, omdat oksuikervet meer aandacht zal trekken dan je formulieren.

Eigenlijk kun je het vet van de onderarm kwijtraken, als je traint voor de borst. Veel vrouwen negeren echter deze sets oefeningen, omdat ze denken dat ze er mannelijk uit zullen zien. Dames, dit is onmogelijk, omdat vrouwen niet veel testosteron hebben, een hormoon, waardoor uw spieren snel groeien.

Anders dan oefeningen voor borsttraining, zijn er trainingsprogramma's die zijn ontworpen om u te helpen zich te ontdoen van overmatig vet en slappe huid onder uw armen. Om oefeningen effectiever te maken, moet je lichte dumbbells gebruiken.

Vandaag willen we je vertellen over verschillende trainingsopties, waardoor je lichaam fitter wordt en vet onder je armen vermindert. Geen van beide workout-sets is tijdrovend, dus u kunt ze gemakkelijk thuis doen. Bekijk ze eens.

LEES MEER: 30 dagen abs-uitdaging kan u helpen de buik plat te leggen

# 1. Triceps-extensie met Cobra

Krediet: BetterMe

# 2. Lateral Raises

Krediet: BetterMe

LEES MEER: 8 eenvoudige bewegingen om armvet te richten op vrouwen ouder dan 40 jaar

# 3. Triceps extensie.

Krediet: BetterMe

# 4. Stoel push-ups.

Krediet: BetterMe

LEES MEER: 5 fitnesstrainers delen hun tips voor klanten die tot 10 kilo willen verliezen

Het BetterMe-team staat aan uw zijde tijdens uw fitnessreis! Blijf gemotiveerd en je kunt je doelen bereiken. Als je worstelt met je motivatie, kijk dan eens naar een van onze vele artikelen voor inspiratie.

Help ons om uw geliefden te ondersteunen en te motiveren door dit artikel met hen te delen en laat ons weten wat u denkt in de onderstaande opmerkingen.

Dit artikel is uitsluitend voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies. BetterMe neemt geen verantwoordelijkheid voor mogelijke gevolgen van een behandeling, oefening, dieet, medicatie of een soortgelijke actie die voortvloeit uit het lezen of volgen van de informatie in dit artikel. Raadpleeg uw arts of een andere zorgverlener voordat u een behandeling gaat volgen. Delen op Facebook
Tweet