Werkt dit product echt?

Eenvoudig HCG-overzicht

Gemakkelijke HCG-dieetdruppels maken deel uit van het HCG Dieet Direct Gewichtsverliesplan, dat beweert gebruikers te helpen * gemiddeld 26 pond te verliezen in slechts 26 dagen. De Dieetdruppels zelf zijn een homeopathisch middel met hCG, oftewel humaan choriongonadotrofine, een van nature voorkomend hormoon in het menselijk lichaam. Het plan combineert een caloriearm dieet met de specifieke voedingsinname om snel gewichtsverlies op korte termijn * te verkrijgen en over te gaan naar een langetermijnplan voor het onderhoud. Het wordt geproduceerd door HCG Diet Direct, gevestigd in Mesa, Arizona.

Een voorraad van 26-30 dagen HCG Dieet Drops kost $ 79,99, waardoor het op het nogal dure eind van het spectrum van het gewichtsverlies * supplement komt.

Gemakkelijke HCG - Ingrediënten

Een homeopathische formulering van hCG of humaan choriongonadotrofine, arginine, L-carnitine, ornithine, foeniculim vulgare, antimonium-crudum, gallium-aparine, rubus idaeus, calcarea carbonica, lac defloratum, manganum metalicium en fosfor. De basis van 20% USP-alcohol.

Gemakkelijke HCG-dieetdruppels - Productbeschrijving

Dieet Drops

Het gewichtsverliesplan van het dieet van de HCG-dieet combineert homeopathische suppletie van humaan choriongonadotropine, samen met een specifiek dieet bestaande uit slechts 500 calorieën per dag. Het is niet duidelijk hoe de andere ingrediënten in de Dieet Drops bijdragen tot gewichtsverlies *, maar misschien is het antwoord ergens verborgen op de uitgebreide informatieve officiële website. Het hormoon hCG zou direct de klier van de hypothalamus beïnvloeden, die op zijn beurt lichaamsvet en stemmingen reguleert.

Het wordt meestal geassocieerd met de puberteit wanneer het helpt het lichaam de seksuele organen te ontwikkelen, en tijdens de zwangerschap, wanneer het helpt het lichaam vet als energie voor moeder en baby te gebruiken. Ontworpen om veilig te zijn voor mannen en vrouwen, beweren de makers van de HCG in het HCG Dieet Direct gewichtsverlies * plan dat het hormoon een vergelijkbare vetverbrandingsfunctie zonder bijwerkingen bereikt. Het wordt vervaardigd in een FDA-geregistreerd laboratorium onder de huidige Good Manufacturing Practices.

Consumenten wordt geadviseerd niet uit te oefenen en kunnen het programma slechts tot 40 dagen volgen. Na deze tijd moeten gebruikers een vergelijkbare periode van het programma nemen met oefenen en na een normaal dieet aangemoedigd te worden. Naast vele andere specifieke vereisten van het programma, kunnen gebruikers tijdens het volgen van het plan geen lotions, moisturizers of oliehoudende make-up gebruiken.

Gemakkelijke HCG Dieet Drops - Advantage

  • Tientallen positieve getuigenissen
  • Uitgebreid plan gericht op voeding en het stimuleren van de consumptie van gezonder voedsel
  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Volledige bedrijfsinformatie, geld-terug-garantie

Gemakkelijke HCG Dieet Drops - Nadelen

  • Geen onafhankelijk wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van claims van werkzaamheid
  • Zeer beperkend dieet
  • Oefening en andere gemeenschappelijke gewoonten worden afgeraden
  • Duur

Gemakkelijke HCG - de Bottom Line

Aangezien het aanbevolen dieet geassocieerd is met Dieet Drops is zo beperkend met slechts 500 calorieën per dag, het is moeilijk om te bepalen of dit bijna uithongeringsniveau van voedselinname de oorzaak is van gewichtsverlies * of de HCG-druppels zelf. De makers beweren dat de HCG-druppels deze extreem lage calorie-inname veilig maken, maar het lijkt erg extreem. Geïnteresseerde consumenten moeten hun arts raadplegen voordat zij hun dieet zo streng wijzigen

Hieronder vindt u enkele van de meest effectieve supplementen voor gewichtsverlies die we vandaag op de markt hebben.

Tweet