Geef Rachael Ray een run voor haar geld met deze 12 recepten-apps

Amazon-abonnementen
dolgachov / 123RF

We dragen onze telefoons overal mee naartoe - of het nu onze woonkamer of werkplek is - dus waarom zouden we niet met hen naar onze keukens gaan? Recept-apps zijn de volgende stap in de complete mobiele overname, die stapsgewijze instructies biedt voor het maken van een fijne oven-gefrituurde chimichanga, een wekelijkse maaltijdplan samenstellen en je zelfs voorbereiden op de toekomst van eten.

De app-markt is geladen met zowel premium- als freemium-aanbiedingen voor zowel iOS als Android. Sommigen hebben meer te bieden aan de chef-kok in uw plaatselijke vijfsterrenrestaurant, terwijl anderen diegenen van u helpen die nog steeds een ui willen dobbelen of water koken. Dit zijn de beste keuzes voor de beste recept-apps, ongeacht uw keukenkennis.

Oh She Glows ($ 2) - Android / iOS

Met meer dan 140 plantaardige recepten, waaronder 120 glutenvrije recepten, zijn de maaltijdopties van Oh She Glows niet alleen gezond, ze zijn ook uiterst esthetisch. Van gazpacho tot butternut squash "mac 'n cheeze" naar cheesy linzen bolognese braadpan, de verrukkelijke gerechten zijn eindeloos. Hoewel de fotografie alleen al het moeilijk kan maken om te kiezen wat je wilt oprollen, is de interface eenvoudig te gebruiken. Elk recept bevat een korte beschrijving, aanwijzingen, een lijst met tips en voedingsinformatie. Er is ook de mogelijkheid om favoriete recepten te gebruiken om later naar terug te verwijzen, of om degenen die u opnieuw wilt maken bij te houden. Met de gedetailleerde zoekopdracht kunt u uw recepten filteren op basis van voedings- en allergie-informatie, het seizoen, het soort schotel en meer.

Download nu voor:

Android iOS

BigOven (gratis) - Android / iOS

Big Oven Gall

Met meer dan 350.000 recepten maakt BigOven koken eenvoudig. Met deze kook-app wordt u geïnspireerd en georganiseerd in de keuken en onderweg. Enkele hoogtepunten zijn onder meer toegang tot de enorme receptenbibliotheek van BigOven, de mogelijkheid om snapshots van je eigen recepten toe te voegen en de optie om een ​​boodschappenlijst in de app te maken op basis van recepten die je wilt maken. Typ eenvoudigweg drie ingrediënten die u in uw koelkast hebt en BigOven laat u zien wat u ermee kunt maken. De app voegt ook een sociale functie toe, zodat je kunt zien wat je vrienden, familie en favoriete bloggers aan het doen zijn. Bovendien biedt het vanaf het beginscherm seizoensgebonden collecties om je geïnspireerd te krijgen.

Download nu voor:

Android iOS

Voedselnetwerk in de keuken (gratis) - Android / iOS

In The Kitchen van Food Network brengt al je favoriete tv-koks rechtstreeks van het netwerk naar je mobiele apparaat! Er zijn meer dan 70.000 recepten om uit te kiezen, ongeacht of het ontbijt, lunch of diner is. De app biedt ook nuttige video's en foto's van bekende chef-koks en shows van Food Network. Je kunt zoeken naar wat je wilt of nodig hebt door chef of ingrediënt. Bovendien kunt u uw eigen notities, tips en vervangingen voor elk recept toevoegen. De nieuwste functie is een diavoorstelling waarin ze nieuwe en hunkerende recepten, video's, hacks en eettrend-hows delen.

Download nu voor:

Android iOS

Yummly (gratis) - Android / iOS

Yummly Gall

De grootste kracht van Yummly ligt in de zoekmachine. Natuurlijk biedt het honderden recepten om te repliceren en te experimenteren, maar u kunt ook zoekopdrachten aanpassen aan uw specifieke behoeften en levensstijl. Op dieet gaan, maar toch van een goede burger willen genieten? Yummly heeft je gedekt. Heeft u een bijzonder vervelende voedselallergie voor kokosnoot? Yummly kan dat ook aanpassen.

De app zal leren wat je leuk en niet leuk vindt in de loop van de tijd en beginnen met het aanbevelen van recepten die meer geschikt zijn voor jouw individuele levensstijl. Van daaruit kunt u eenvoudig die recepten bewaren of de benodigde ingrediënten toevoegen aan een in-app-boodschappenlijst. Yummly heeft ook een winkel waar je kookbenodigdheden kunt kopen, rechtstreeks van de app, van een wijnopener tot een gietijzeren grill, het heeft het allemaal.

Download nu voor:

Android iOS

Allrecipes Dinner Spinner (gratis) - Android / iOS

Allrecipes Dinner Spinner Gall

Elk recept verkrijgbaar bij Allrecipes komt uit een gemeenschap van meer dan 50 miljoen. Dit strekt zich uit tot de foto's, reviews en beoordelingen, waardoor deze bepaalde app meer een sociaal gevoel heeft dan andere. Een geweldige functie is dat u kunt zien welke ingrediënten bij u in de buurt zijn en welke recepten op welke dag het goedkoopst te maken zijn. De app zal ook recepten aanbevelen wanneer je bepaalde winkels binnenloopt, wat handig zou kunnen zijn als je in de stemming bent om iets speciaals te maken, maar je weet nog niet echt wat. Afgezien van dat alles komt Allrecipes met alle gebruikelijke functies, zoals de mogelijkheid om boodschappenlijsten te maken, je favoriete recepten op te slaan en je zoekresultaten te filteren op dieet, kooktijd en voedsel dat je niet lekker vindt.

Download nu voor:

Android iOS

Cookpad (gratis) - Android / iOS

Cookpad Gall

Als sociale media nog niet elk aspect van je leven verzadigen, is Cookpad - voorheen bekend als All the Cooks - de app voor jou. Cookpad creëert een virtuele plek om recepten uit te wisselen met vrienden, familie en vreemden. Wanneer je klaar bent met koken, kun je een recept uploaden met een foto van het voltooide gerecht en kunnen anderen een opmerking maken. De opmerkingen variëren van mogelijke substituties voor voedselallergieën tot bijgerechten die goed zouden passen bij het recept, waarvan elk afhankelijk is van het gerecht bij de hand. Recepten worden ook gesorteerd in verschillende categorieën en de app maakt een profiel voor u, zodat u kunt zien wat anderen hebben geüpload en leuk gevonden.

Download nu voor:

Android iOS

Epicurious (gratis) - iOS

Epicurious Gall

Epicurious is aangekondigd als een vlaggenschaps kook-app sinds het voor het eerst werd uitgebracht.De app biedt meer dan 35.000 geteste en leden beoordeelde recepten binnen een mooie, gestroomlijnde interface. Met de app kunt u uw boodschappenlijstjes en recepten op verschillende platforms beheren en zelfs spraakgestuurde opdrachten uitvoeren die specifiek zijn ontworpen voor handsfree koken. Met de slimme kookwekker weet je precies hoe lang het duurt om zalm, kip en 40+ andere items te koken. Hoewel redacteuren van Epicurious hun eigen selectie recepten aanbieden, slaagt de app er ook in om die van Gourmet magazine, Bon Appetit, Harper Collins en andere opmerkelijke publicaties te presenteren.

Download nu voor:

iOS

Tweet