Kate Middleton Workout Routine Secrets Dieetplan - Gezonde Celeb

Facebook

tjilpen

Google+

Pinterest

WhatsApp

reddit

Toen Kate Middleton Catherine werd, hertogin van Cambridge, kon iedereen haar snel vergelijken met haar overleden schoonmoeder. Dus ze heeft de reputatie waargemaakt en is behoorlijk exemplarisch geweest wat betreft haar publieke imago en welzijn. En nu met haar zwangerschapsverslagen, zijn alle ogen weer op haar gericht. Onder zo'n constante openbare scanner wordt het soms moeilijk om daar weg te komen en jezelf fit te houden. Kate heeft het echter heel uitzonderlijk gedaan en hier is hoe ze het deed:

Kate Middleton Workout Routine

  • Altijd buitenshuis - Iedereen en iedereen die naar de workouts van Kate is gevraagd, benadrukt dat ze het heerlijk vindt om buitenshuis (thuis) naar haar cardio te gaan in plaats van naar een sportschool te gaan. Haar meest favoriete sporten zijn hardlopen en roeien, de laatste die ze doet in een privéschool in Clarence House.
  • Twee vogels met een steen vermoorden - Als hertogin van Cambridge zouden we niet van Kate verwachten dat ze iets zou proberen dat haar lichaam zou kunnen schaden. Maar hier is ze multi-tasking, zelfs tijdens het sporten. Kate maakt veelvuldig gebruik van gewichten in haar cardio-oefeningen die haar beletten speciale gewichtheffen te besteden. Dit geeft haar lichaam de vorm, het vereist en toont haar spieren van haar ledematen en bovenlichaam. Ze combineert ook squats met lunges of push-ups met step-ups.
Kate Middleton draagt ​​haar trainingskleding tijdens de Paralympics 2012 in Londen
  • Zwemmen en skiën - Dit zijn Kate's vakantiespellen en geest, dit zijn enkele van de gezondste sporten, men kan kiezen voor een vakantie naar de besneeuwde bergen of naar Egypte. Skiën kan maar liefst 1400 calorieën per uur verbranden door je boven- en onderlichaam te werken tijdens het zwemmen, vergroot je uithoudingsvermogen en toon je lichaam. Beide lijken een positief effect op Kate te hebben verlaten.
  • Stress Buster - Door constant in de schijnwerpers te staan ​​en onder de aandacht van de media te blijven, kan de gezondheid van Kate zijn tol eisen. Dit is de reden waarom zij tussen de oefeningen door yoga doet. De Asana's geven de melkzuren vrij die tijdens de oefeningen zijn opgebouwd en maken de zuurstofverdeling door haar lichaam vast. Daardoor kan ze altijd alert en zelfverzekerd zijn, waardoor ze op natuurlijke wijze de aandacht trekt vanwege haar stralende energie.

Kate Middleton Dieetplan

  • Kate Hates Dieting - Kate is een van die weinige koninklijke beroemdheden, die geen personal trainer of diëtist hebben. Ze heeft haar eigen dieetplan, waar ze zich strikt aan houdt en tot nu toe heeft het haar voordeel gedaan. Kate's al magere figuur vereist niet echt dat ze naar een diëtist gaat en daarom moet ze het gewoon handhaven door een goed dieet te eten zonder onnodige vetten of cholesterol.
  • Dus wat is het gezonde dieet van Kate? - Volgens Kate is een gezond dieet voor haar een vers portie mager vlees, zeevruchten en veel groenten. Ze gelooft dat deze allemaal de noodzakelijke voedingsstoffen geven die het lichaam nodig heeft. Ze gelooft ook dat ze van bonen en salades houdt en ze 's avonds als snacks heeft om haar fris te houden.
  • Het Dukan-dieet - Hoewel het Drupan-dieet op grote schaal controversieel is, wordt het door beroemdheden op grote schaal gebruikt om in vorm te komen voor een speciale gebeurtenis zoals een huwelijk zoals in het geval van de hertogin van Cambridge. Het plan is een viertraps dieet bestaande uit: aanval, cruise, consolidatie en stabilisatie.
  • Kate's aflaten - Het volgen van een normaal dieet houdt ook in dat je iets eet dat je lekker vindt, ongeacht de voedingswaarde ervan, af en toe. Van Kate is bekend dat het een zoetekauw is en ze houdt zich thuis op Haribo Starmix en Tangfastics. Eieren, salami en room komen ook voor in haar favorieten, samen met gedroogde vruchten, havermout en ketelschilfers. Waar het op neer komt is dat het belangrijk is dat je je lichaam toestaat iets te hebben waar het naar hunkert, maar met mate.

Bovendien ligt de echte uitdaging voor Kate nu voor de deur als ze over een paar maanden moeder wordt. Het zal volledig aan haar zijn om haar niveau van trainingen te verhogen en haar dieet te improviseren om weer in vorm te komen. Laten we kijken en zien. Tot dan kun je dit plan volgen om jezelf eruit te laten zien als de hertogin van Cambridge en te kijken hoe mensen om je heen buigen voor je!

Facebook

tjilpen

Google+

Pinterest

WhatsApp

reddit

Tweet