Deze verrassende beroemdheden sluipen nog steeds in slepen sigaretten

Deze lijst met beroemdheden die roken is losjes gerangschikt naar roem en populariteit. Met alle negatieve gezondheidsproblemen die gepaard gaan met het roken van sigaretten, is het moeilijk te geloven dat veel beroemdheden nog steeds de gewoonte hebben. Verschillende beroemde acteurs, muzikanten en realitysterren roken nog steeds sigaretten. Een beroemde rockster bekritiseerde zelfs een andere muzikant voor het roken van een elektronische sigaret.

Wie is de beroemdste persoon die nog steeds rookt? Paris Hilton staat bovenaan deze lijst. Hilton staat bekend als een fervent roker en wordt regelmatig gefotografeerd met een sigaret in haar hand. Haar zus, Nicky Hilton, is ook een fervent roker.

Oase muzikant Noel Gallagher is ook een grote roker. In 2013 bekritiseerde hij de drummer van Muse voor het roken van een elektronische sigaret die zegt: "Ik zag de drummer van Muse die een elektronische sigaret rookte. Een sigaret met een batterij erin. Ik moest zeggen:" Echt waar? Is dat waar je bent? op? Doe me een gunstgenoot, of een goede vriend buiten hebben, of niet hebben. "Het lichtte groen op als hij er een slok van had." Onzin. "

Andere celebrity-rokers zijn Lady Gaga en Zayn Malik. Zelfs Hollywood-actrices als Emily Blunt en Kristen Stewart staan ​​op deze lijst van celebs die nog steeds sigaretten roken.

Ben je verrast dat zoveel beroemde mensen nog steeds roken? Deel uw mening in de commentarensectie.
Tweet