XLS-Medical Reviews (UPDATE 2018): Is XLS-Medical veilig te gebruiken?

Wat is XLS-Medical?

Gepromoot als een veilig en natuurlijk supplement, heeft XLS Medical 5 verschillende vetverlieshulpmiddelen in combinatie met een vitamineformule om niet alleen een vetverbrandend supplement maar een voedingsbron voor vrouwen te bieden.

Met hun vetbindende eigenschappen verklaart deze formule dat het voedingsondersteuning kan bieden, de eetlust kan verminderen en zelfs het gastro-intestinale verkeer kan verbeteren. Hun eigen studies maken melding van gewichtsverlies, maar alleen met een rigide dieet en trainingsroutine voor mensen met een body mass index van meer dan 18,5.

Wie maakt het?

pills_on_spoonMet 25 jaar als leverancier van gezondheid en persoonlijke verzorging zonder kosten, overspant Omega Pharma het grootste deel van Europa met het hoofdkantoor in België. Hun XLS Medical-merk bestaat uit 5 verschillende varianten die bedoeld zijn om vetverlies te bieden, beschikbaar via online retailers zoals Amazon en eBay, met weinig tot geen distributie in Amerikaanse winkels.

Hoe (en) werkt het?

Met 5 verschillende vermelde merken, bedient elk zijn eigen doel bij het helpen bij het verlies van vet. XLS Medical Max Strength vermindert de calorie-inname van koolhydraten, suikers en vetten. XLS Medical Carb Blocker vermindert tot 66% van de calorie-absorptie van koolhydraten. XLS Medical Appetite Reducer zorgt ervoor dat iemand lange tijd geen honger heeft en XLS Medical Fat Binder wordt geleverd in tablet- of poedersticks bedoeld om eetlust en zoete verlangens te verminderen met tot 28% vetbindingsmogelijkheden.

Afhankelijk van je voedingsvoorkeur, werkt elk merk om zijn persoonlijke hunkeren naar te richten. Klanten rapporteren dit als het duurste merk voor gewichtsverlies met weinig of geen veranderingen, zelfs bij dieet en lichaamsbeweging.

Wat zit er in en zijn er bijwerkingen?

Er is geen officiële rapportage op hun website met betrekking tot de ingrediëntenlijst, alleen een vage beschrijving van wat hun producten moeten doen. Amazon heeft een door de klant geüploade beschrijvingslijst en het is duidelijk dat er veel inactieve additieven zijn, zoals calciumfosfaat, een geur reducerend chemisch product. Per uw gemak is er een dieetpil afgeleid van alle natuurlijke ingrediënten, lees gewoon de top 10 lijst.

Het actieve bestanddeel van XLS Medical Fat Binder is de gepatenteerde Litramine: een cactusvijgcactus die bekend staat om zijn rijke vezels. Er is één studie gedaan om de effectiviteit ervan op zwaarlijvige mensen te testen met een kleine verandering alleen in combinatie met dieet en lichaamsbeweging.

XLS Medical Appetite Reducer bevat de werkzame stof Redusure: Een extract van Amorphophallus Konjac met een grote hoeveelheid voedingsvezels die bedoeld is om de maag te verzadigen.

Het werkzame bestanddeel van XLS Medical Carb Blocker is PhaseLite: gepatenteerd supplement bedoeld om de opslag van koolhydraten in het lichaam te verminderen door bepaalde koolhydraten te binden in eenvoudige glucose.

XLS Medical Max Strengths enige actieve ingrediënt is Clavitanol: een stof die bedoeld is om de volledige calorie-inname van koolhydraten, vetten en suikers te remmen. In plaats van te worden geconsumeerd door het lichaam, wordt het vrijgegeven in de ontlasting.

Mogelijke bijwerkingen: Misselijkheid, loopneus, winderigheid, maagpijn, obstipatie, uitdroging en hoofdpijn.

Wat is er goed aan?

Gevarieerde producten die zijn afgestemd op specifieke behoeften.

Wat is er slecht aan?

818pillsDe website van XLS Medicals ontbreekt in een lijst met veel ingrediënten. Heel kort bespreken ze hun belangrijkste actieve ingrediënten, maar zonder te vermelden waar het vandaan komt, is de hoeveelheid binnen en verborgen binnen hun website een kleine indicatie dat dit wordt geconsumeerd door mensen met een lichaamsgewicht van 18,5 of hoger.

Er zijn claims van vetverlies door dieet en lichaamsbeweging, maar de onderzoeken hebben geleid tot waar mensen die al zwaarlijvig waren en die werden geïntroduceerd in een gereglementeerd gezondheidsplan.

Er zijn andere inactieve ingrediënten vermeld, maar nergens op hun site worden ze vermeld. Veel van de inactieve ingrediënten zoals calciumwaterstoffosfaat zijn chemicaliën die de natuurlijke processen van het lichaam verstoren en op lange termijn ongemak veroorzaken.

Bij een aanbevolen inname van 2-3 doses na elke maaltijd en een opwaardering van $ 41 dollar voor een fles met 60 capsules, moet u een minimum van $ 123 dollar per maand betalen.

Afronden

Voor een supplement met een assortiment van 5 verschillende stoffen, verzuimen ze om te vermelden wat hen scheidt van alleen een aanstekelijke titel. Er is geen volledige lijst van ingrediënten of een indicatie van hoe hun wetenschappelijke studies werden geformuleerd, en als een van de duurste merken zou je een verklaring van feiten verwachten.

Veel van de getuigenissen op hun site geven zelfs toe dat zonder een goed dieet en lichaamsbeweging je geen verandering zult zien.

Bottom Line:

Er is heel weinig reden om een ​​gigantisch bedrijf te vertrouwen waarvan de ingrediëntenlijst verborgen is, hun veiligheid onzeker is en hun eigen getuigenissen benadrukken dat hun productlijn nutteloos is zonder dieet en lichaamsbeweging. Er zijn producten met certificeerbare ingrediëntenlijsten die aanzienlijk goedkoper zijn. Het uitgeven van honderden dollars voor een product zonder enige verwijzing naar wat erin zit, is een gevaarlijke keuze.

Neem de juiste beslissing voor uw gezondheid en zoek andere dieetpillen die beter zijn afgestemd op uw behoeften.

Controleer de top 10 pillen voor gewichtsverlies

Tweet