Het gemiddelde gewichtsverlies in zes maanden

Afvallen is nooit een eenvoudig project, vooral als u veel te verliezen gewicht heeft en het gewicht wilt afhouden. Er is geen enkel 'gemiddeld' gewichtsverlies in een periode van zes maanden, omdat fitnessdoelen van persoon tot persoon verschillen en fitnessprogramma's sterk verschillen in hun effectiviteit.

Video van de dag

vrouw op schaal bij spreekkamer
vrouw op schaal bij spreekkamerPhoto Credit: tetmc / iStock / Getty Images

Een onderzoek uit 2005, gepubliceerd door The American Journal of Clinical Nutrition, probeerde gewichtsverliespatronen en -gemiddelden te onderzoeken. Uit de studie bleek dat ongeveer 20 procent van mensen met overgewicht hun gewichtsverlies gedurende één jaar handhaven. Na zes maanden was het gemiddelde gewichtsverlies 15,4 pond. Na verloop van tijd werd gewichtsbehoud gemakkelijker, maar zes maanden was niet voldoende om gewichtsverlies te ondersteunen. De meeste deelnemers moesten hun gewichtsverlies gedurende twee tot vijf jaar behouden om permanent succes te zien.

vrouw joggen door park
vrouw joggen door parkFotocredit: Maridav / iStock / Getty Images

Om een ​​kilo af te vallen, moet je 3.500 calorieën verbranden. Het aantal calorieën dat een persoon verbrandt, varieert afhankelijk van de intensiteit van de oefening en het gewicht en de spiermassa van het individu. Volgens Harvard Health Publications bijvoorbeeld, zal een persoon van 185 kilo die 30 minuten lang met een snelheid van 6 mph hardloopt ongeveer 444 calorieën verbranden. Een persoon van 155 pond die in hetzelfde tempo en gedurende dezelfde tijdsspanne loopt, zal echter slechts 372 calorieën verbranden. De CDC beveelt 300 minuten matige intensiteit cardio-oefening per week aan voor maximale gezondheidsvoordelen. Een persoon van 185 pond die 300 minuten draait met 6 km / u zou 4,444 calorieën per week verbranden, wat resulteert in een gewichtsverlies van 33 kilo van 33 kilo, terwijl een persoon van 155 pond die aan die training voldoet 3.720 calorieën per week zou verbranden, wat zou leiden tot verlies van 27.6 ponden in zes maanden. Deze cijfers zijn echter gebaseerd op de aanname dat een persoon die probeert af te vallen geen overtollige calorieën eet. Te veel eten kan het gewichtsverlies drastisch verminderen.

vrouw die kom salade eet
vrouw die kom salade eetPhoto Credit: Anmfoto / iStock / Getty Images

Een dieet kan de effecten van lichaamsbeweging versterken, vooral als u momenteel meer calorieën eet dan nodig is om uw gewicht te behouden. Door je calorie-inname te beperken tot het minimum aantal calorieën dat je elke dag nodig hebt - een aantal dat varieert afhankelijk van activiteitenniveau, gewicht en vergelijkbare factoren - wordt het gemakkelijker om af te vallen tijdens het sporten. Als u alleen op een dieet vertrouwt, verliest u langzamer. Als u bijvoorbeeld elke dag 500 calorieën uit uw dieet snijdt, verliest u ongeveer een pond per week, of ongeveer 26 pond in zes maanden.

voeten op schaal
voeten op schaalPhoto Credit: Bine Å edivy / iStock / Getty Images

Volgens de studie van American Journal of Clinical Nutrition kunnen leefstijlfactoren de kans op het handhaven van gewichtsverlies over een langere periode aanzienlijk vergroten. Mensen die succesvol waren in het onderzoek hadden lagere depressieniveaus, volgden een regelmatig trainingsschema, handhaafden een regelmatig dieet en hadden medische redenen voor hun doelen voor gewichtsverlies.

LiveStrong Calorie Tracker

Verlies gewicht. Voel me geweldig!Verander je leven met MyPlate door LIVESTERK.COM

Tweet