Lipo zonder operatie: effectieve vetreductie met niet-chirurgische Lipo

Home> Goedkope liposuctie> Lipo zonder operatie

Wist je dat je tegenwoordig zonder chirurgie toegang hebt tot verschillende soorten lipo's met behulp van de nieuwste technologieën die worden aangeboden door lipospecialisten en medische spa's? Het is waar! Lees hier meer over uw opties en hoe u de beste voor u kiest.

Waar je ook kijkt, de beweringen zijn dat deze nieuwere niet-chirurgische lipoprocessen alle voordelen van traditionele liposuctie bieden, maar zonder een riskante operatie.

Kortom, niet-chirurgische lipo re-contouren uw lichaam in die gebieden die niet reageren op dieet en lichaamsbeweging alleen.

Zoals de claims gaan, zijn deze moderne lipo-behandelingen minimaal invasieve.

Lipo zonder operatie kan worden gedaan op uw gezicht, nek, armen, heupen, maag en benen, zodat u eindelijk kunt worden ontdaan van lelijke cellulitis en koppig vetafzettingen onder je huid en geef je lichaam een ​​nieuwe vorm aan perfectie.

Geef je lichaam een ​​nieuwe vorm aan perfectie met Lipo zonder chirurgie

Klinkt te mooi om waar te zijn?

Laten we eens kijken...

Na grondig onderzoek en verschillende interviews, hier is de primeur over lipo zonder operatie.

In plaats van het vetweefsel onder je huid af te breken en het door grotere of kleinere buizen te zuigen (canules) zoals bij conventionele liposuctiebehandelingen, deze nieuwe niet-chirurgische lipotechnieken lossen de vetafzettingen opdoor een aantal geavanceerde technologieën - meer over hen in een moment.

Voor bespreken van enkele van de meest populaire technieken van chirurgische lipo,misschien wilt u een paar van uw voordelen bekijken met een laser-lipobehandeling.

Voordelen van Lipo zonder chirurgie

  • Soepele cosmetische resultaten omdat het volume opgelost vet erg klein is
  • Snelle genezing omdat je lichaam minimale trauma's krijgt (zwelling en blauwe plekken) - hoewelje zult waarschijnlijk wat pijn voelen, geen verband nodig
  • Geen sedatie bijwerkingen en dramatisch verminderde procedure tijd omdat deze behandelingen geen anesthesie met zich meebrengen
  • Meer betaalbaarheid, omdat deze nieuwe niet-chirurgische lipo-procedures meestal minder duur zijn

Maar onthoud dit.

Omdat het onderhuidse vet is opgelost geleidelijk, je moet verschillende sessies van laser-lipo hebben om het te bereikendezelfde resultaten als bij conventionele liposuctie.

Natuurlijk is het aantal sessies dat je nodig hebt afhankelijk van hoeveelvet heb je in de probleemgebieden.

Om u te helpen het beste te makenbeslissing voor uw behoeften, hier zijn de drie meest populaire soortenchirurgische lipo beschikbaar, samen met basisgegevens voor elkbehandeling.

3 van de meest effectieve behandelingen van Lipo zonder chirurgie:
Zerona, VelaShape en Lipodissolve

De niet-chirurgische lipotechnieken gebruiken over het algemeen lage niveaus (koud)laser, radiofrequentie (RF) en ultrasone technologieën, evenalsinjecteren van specifieke stoffen direct in de vette pockets onder je huid ... alles zonder de beschermende laag van je huid te breken.

Laten we de meest populaire procedures eens nader bekijken.

Lipo zonder chirurgie - Zerona Laser Slimming

1. Zerona Laser Slimming Treatment is een reeks van zes 40-minuten blootstelling van het volledige lichaam aan low-level laser elktweede dag gedurende een periode van twee weken.

De gemiddelde resultaten zijn 3-9 inches - of je krijgt een gratis ronde behandelingen.

Zonder een heleboel vet te verwijderen uit een gelokaliseerd gebied, Zerona laser lipo-procedure is een FDA-goedgekeurde gegeneraliseerde body-sculptingbehandeling die u een alternatief geeft voor de meer invasieve liposuctie.

Als je bent op zoek naar chirurgie-vrije merkbare verbeteringen in je lichaamcontour, Zerona is misschien een goede optie - of je gewoon bentbeginnen met afvallen en je resultaten willen verbeteren, of willenverbeter je algemene lichaamsvorm.

Lipo zonder operatie - VelaShape

2. VelaShape is een anderepopulair type lipo zonder chirurgie, afkomstig uit Europa.

VelaShape gebruikt eensynergetische combinatie van radiofrequentie en infraroodlicht samen met huidafzuiging en verwarmde rollen masseren aanverhoog het metabolisme van uw onderhuidse vetlaag en krimp degrootte van je vetcellen.

Zoals de meeste lipo's zonder operatie, moet je naar verschillende sessies om opmerkelijke resultaten te krijgen.

U kunt een bereikencircumferentiële reductie van ½ tot 3 inch en je kunt de behandeling krijgen (in één verpakking of afzonderlijk) op je nek, borst, taille, buik,billen, dijen en knieën.

Deze niet-chirurgische lipo-procedure geeft je eenkrachtige lymfatische drainage helpt bij het verminderen van het uiterlijk vancellulitis. Je zult zien dat je huid zijn uiterlijk verbetert en gladder wordt.

Als je geen hebtte slappe buik, VelaShape zal collageen bouwen en je huid strakker maken waardoor je een mooie, niet-chirurgische buikwandcorrectie krijgt.

Lipo zonder operatie - Lipodissolve

3. Lipodissolve (ook bekend als lipo-shots of injectie lipolyse) is een agressief op de markt gebrachte kosmetische procedure in de Verenigde Staten, maar hoogst controversieel (in tegenstelling tot de twee technieken van lipo zonder hierboven besproken chirurgie, is Lipodissolve niet goedgekeurd FDA).

Afgeleid van mesotherapie (dat enkele tientallen jaren geleden in Europa met succes werd toegepast om verschillende cosmetische, neurologische en musculoskeletale problemen te behandelen), Lipodissolve richt zich op de lokale vetafzettingen van uw lichaam.

Tijdens deze procedure injecteert uw arts subcutaan een cocktail van aminozuren, vitaminen, mineralen, plantenextracten, farmaceutische en homeopathische medicijnen om te helpen bij het oplossen van hardnekkige vetafzettingen onder uw huid - of het nu uw gezicht, kin, nek of andere kleinere gebieden zijn.

Maar denk er eens over na ...

Wat gebeurt er precies met het opgeloste vet?

Terwijl sommige specialisten beweren dat het als afval wordt geloosd, zeggen anderen dat het wordt afgebroken door het normale vetmetabolisme, net als wat er gebeurt als u een vette maaltijd eet.

Mijn suggestie?

Je zult waarschijnlijk beter af zijn te wachten op meer bewezen klinische studies voordat je beslist of Lipodissolve ziet eruit als een veilige, niet-chirurgische lipotechniek voor jou.


Zoals je kan zien...

Lipo zonder chirurgie Kan Geef je het lichaam van je dromen!

Als u op zoek bent naar minimaal invasieve procedures (niet om snel veel gewicht te verliezen, maar om uw lichaam te hervormen met weinig downtime en minder geld) zijn deze alternatieve niet-chirurgische lipo-behandelingen interessante opties met echte voordelen voor u.

U kunt gemakkelijk plaatsen vinden die deze behandelingen bieden, vooral als u in een grotere stad woont. Hier zijn de providers ofwel erkende artsen of ervaren medische spa-technici die zijn opgeleid in deze geavanceerde laserlipo-technologieën, zodat u zeker kunt zijn van eventuele veiligheidskwesties.

Zoals je je kunt voorstellen, varieert de prijs voor deze procedures grotendeels afhankelijk van waar je woont. Voordat u besluit om ervoor te gaan, moet u zeker zijn om hun websites te controleren op promoties of scherpe kortingen en natuurlijk om te zien echt "voor-en-na" foto's en om eventuele vragen te stellen.


Home> Goedkope liposuctie> Lipo zonder operatie

^ Top Lipo zonder operatie

Tweet