Top 10 van beste actrices in Hollywood - Wonderslist

Maak een lijst van de top 10 van zoveel mooie actrices is een zware klus. Er zijn veel hete schoonheden in Hollywood. Hollywood is de thuisbasis van enkele van 's werelds meest aantrekkelijke vrouwen. Het wordt beschouwd als de filmhub van de wereld. Elk jaar zien we nieuwe actrices de vorige vervangen. Onder de vele heetste schoonheden, is het uiterst moeilijk om shortlist.

Hier zijn top 15 prachtige vrouwen in Hollywood, die de geschiedenis heter hebben gemaakt, en de eer gaat naar precies wie je dacht dat ze zouden doen. Deze lijst is gebaseerd op de hotness en hun mannelijke fans. Bekijk de 15 beste actrices van Hollywood in een bepaalde volgorde.

15. Angelina Jolie


Lijkt op veel "mooiste vrouwen" -lijsten, Angelina Jolie is een van de populairste actrices in Hollywood. Angelina Jolie is een Oscar-winnende actrice die populair is geworden door de titelrol op zich te nemen in de reeks "Lara Croft" -series van kaskrakers. Op het scherm is Jolie prominent betrokken bij internationale liefdadigheidsprojecten, vooral die met vluchtelingen.

14. Emma Stone


Stone trad op als kind als lid van het Valley Youth Theatre in Phoenix, Arizona, waar ze haar toneeldebuut maakte in een productie van Kenneth Grahames 'The Wind in the Willows'. Ze verscheen in veel meer producties door haar vroege tienerjaren tot, op de leeftijd van 15. Stone was een cast lid van de tv-serie Drive, en maakte haar speelfilmdebuut in de komedie Superbad (2007).

Zie ook; 10 mooiste actrices in Hollywood 2018.

13. Charlize Theron


Charlize Theron is een van de meest populaire actrices van Hollywood en heeft ook uitstekende acteervaardigheden. Deze Zuid-Afrikaanse schoonheid heeft een van de mooiste ogen ter wereld. Ze is geboren op 7 augustus 1975, maar ze ziet er jong en prachtig uit als altijd. Ze werd de eerste Zuid-Afrikaan die een Oscar won voor haar film Monster. Haar andere opmerkelijke films zijn The Devil's Advocate, The Italian Job en Mighty Joe Young.

Esquire Magazine noemde haar "meest sexy vrouw in leven". Niet alleen een geweldige actrice, Theron heeft zich bewezen als de grootste actiester na Mad Max: Fury Road. Een aantrekkelijk lange, sierlijke en waardige blondine met een slanke en sexy figuur. Als een van de meest curviest vrouwen op deze lijst, staat ze absoluut bovenaan de lijst met Hollywood-babes.

12. Olivia Wilde


Actrice en fotomodel, Olivia Jane Wilde is een van de populairste actrices in Hollywood. Wilde is verschenen in een aantal tv-shows en commerciële films. Ze koos haar achternaam "Wilde" van de beroemde auteur Oscar Wilde. Ze was PETA meest sexy beroemdheid in 2010. Haar meest opvallende films zijn The Change-Up, In Time en Tron Legacy.

Olivia Wilde is een geestige, mooie en resoluut nuchtere dame. Welke rol ze ook speelt, die inherente sympathie schijnt. Ze is de afgelopen jaren een bonafide Hollywood-ster geworden. Ze is een hete actrice en heeft ook gestreept voor veel films.

11. Jessica Alba


Jessica Alba werd geboren in Pomona, Californië, op 28 april 1981, en is een van de meest sexy modellen en populairste actrices van televisie en film. Ze begon haar televisie- en filmoptredens op 13-jarige leeftijd in Camp Nowhere en The Secret World van Alex Mack. Alba wordt vaak afgeschilderd als een s.x-symbool. Ze heeft de lijst met de beste actrices van Hollywood van vele prominente tijdschriften gemaakt. Haar opmerkelijke films zijn Fantastic Four, Sin City en Machete. Ze verscheen ook in het tv-programma Dark Angel.

Als een van de heetste Latinas in Hollywood, blijft de 36-jarige Alba net zo sexy als de eerste keer dat mensen haar zien in de populaire tv-serie Dark Angel. Alba is een van de meest geprezen actrices van haar generatie. Ze is verschenen in talloze films en tv-series. Er zijn veel redenen waarom Jessica Alba een van de populairste actrices in Hollywood blijft.

10. Scarlett Johansson


Een van de meest aantrekkelijke Amerikaanse beroemdheden, Scarlett Johansson werd geboren in New York City om moeder, Melanie Sloan en vader, Karsten Johansson. Scarlett heeft een enorme mannelijke schare fans. Ze is mooi, aantrekkelijk en wordt beschouwd als een van de populairste actrices in Hollywood. Verschillende tijdschriften hebben haar opgenomen in de lijst van de meest sexy en de beroemdste beroemdheden. Ze is nu 4 keer genomineerd voor de Golden Globes. Haar meest opvallende films zijn The Avengers, The Prestige, Vicky Cristina Barcelona, ​​The Iron Man en Captain America: Civil War, Avengers: Age of Ultron. Ze is ook de beste verdienende actrice van de wereld op dit moment.

Als een van de meest gevraagde actrice in Hollywood vandaag, is Johansson de tweede vrouw in deze lijst genaamd "meest sexy vrouw in leven" van Esquire Magazine. De 33-jarige blondine met een ronde figuur ziet er in elke stijl geweldig uit. Ze is ongetwijfeld een van de populairste Hollywood-babes.

9. Megan Fox


Iedereen kent Megan Fox. Ze begon haar acteercarrière in 2001. Vos werd een wereldwijde sensatie ten tijde van de film "The Transformers". Ze is 31 jaar oud en wordt beschouwd als een geslachtsymbool. Fox gerangschikt meerdere tijd bij de mooiste mensen in de wereld. Ze staat op nummer vier tussen de heetste Hollywoodactrices. Haar andere opmerkelijke films zijn Jennifer's Body en Transformers 2.

Ter ere van een van de beste dames in Hollywood - Megan Fox-top. Ze is jong, ze is heet, ze is prachtig en buitengewoon mooi. Megan Fox kroonde de meest sexy vrouw ter wereld. De 31-jarige Fox wordt beschouwd als een van de populairste meiden in films en tv. Er zijn een paar meisjes die zo sexy en leuk zijn als Megan Fox. Ze heeft veel populaire poses voor tijdschriften en haar geweldige aankomst in rode lopers gedaan.

8. Mila Kunis


De getalenteerde Milena "Mila" Markovna Kunis werd geboren in Chernivtsi, Oekraïne, de USSR (nu onafhankelijk Oekraïne), aan een joods gezin. De 33-jarige actrice is door veel tijdschriften en media afgeschilderd als een van de populairste beroemdheden in Hollywood. Haar meest opvallende films zijn Black Swan, Friends with Benefits en het vergeten van Sarah Marshall. De carrière van Kumis is voortdurend toegenomen en ze zal in 2017-18 in verschillende films te zien zijn. Haar hotness bracht een US Navy Corps sergeant ertoe haar uit te vragen op een datum via YouTube, wat ze accepteerde.

Zie ook; Top 10 Plus Sized Beroemdheden in Hollywood.

7. Natalie Portman


Het mooie, Natalie Portman is een actrice en model met een dubbel Amerikaans en Israëlisch staatsburgerschap. Ze is een van de mooiste vrouwen ter wereld. Ze won 2011 Oscar voor beste actrice voor haar film, Black Swan. Haar ster is voortdurend in opkomst. Haar andere opmerkelijke films zijn V for Vendetta, Thor, Closer en No Strings Attached. De carrière van Portman is gestaag toegenomen en ze zal in 2017-18 in verschillende films te zien zijn. Ze heeft in een aantal publicaties lijsten van de heetste Hollywood-actrices gezien. Zien Natalie's Bald Look.

6. Marion Cotillard


Marion Cotillard staat bovenaan de lijst met de beste actrice in Hollywood. Cotillard is een Franse actrice die de laatste paar jaar groot is geworden in Hollywood. Ze is nu wereldwijd beroemd en is een van de mooiste actrices van deze generatie. Ze speelde in de film Inception. Andere films zoals Midnight in Parijs en Public Enemies werden zeer goed ontvangen. Ze was onlangs te zien in de film From the Land of the Moon. Haar film, La Vie en Rose, leverde haar een Oscar op, waarmee ze geschiedenis kon schrijven als de eerste persoon die een Oscar won voor een Franse film.

5. Amber Heard

Amber Heard Heetste actrice 2018
Bij de eerste blik lijkt ze de beroemdste ster van haar generatie. Maar Amber Heard moet zulke hoogten nog niet bereiken. Hoe dan ook, ze maakt het op de top van 15 heetste actrices in Hollywood. Gehoord is een prachtige vrouw met aantrekkelijke figuren. Ze heeft een prachtig lichaam dat geen extra pond lijkt te bevatten. Amber Heard lijkt de definitie van een hete vrouw te zijn.

4. Ana de Armas

Ana de Armas Heetste Hollywood-actrice 2018
Voor degenen die niet op de hoogte zijn van deze mooie Cubaanse actrice, Ana De Armas. Maar maakt u zich geen zorgen! Omdat je na verloop van tijd waarschijnlijk meer bewust zult worden van Armas. Armas, geboren en getogen in Cuba, werd actrice op jonge leeftijd van 12. Vervolgens maakte ze haar professionele debuut in de Spaanse film Una rosa de Francia in 2006. Ze maakte golven in Amerika toen ze de hoofdrol speelde in haar eerste Hollywood-film Knock Klop, waar ze het gehoor masmariseerde door haar verbluffende uiterlijk. Sindsdien is ze verschenen in verschillende grote films zoals; Exposed, Hands of Stone en War Dogs. Haar grootste rol komt met de meest verwachte film "Blade Runner 2049" als Joi. Een sensuele vrouw, vol zelfvertrouwen die nu bekend staat als een van de populairste actrices in Hollywood.

3. Alexandra Daddario

Alexandra Daddario Heetste actrice in Hollywood 2018
Ook al werd ze nog geen echte ster, maar haar uiterlijk maakt haar de meest sexy. VS Daddario is geboren en getogen in New York City, en heeft een Italiaanse, Slowaakse, Engelse en Ierse afkomst. Gedurende haar carrière is ze verschenen in verschillende films, tv-shows en videoclips. Haar bekendste uitvoeringen in films zijn; Summer Quinn in Baywatch, Blake Gaines in San Andreas en Annabeth Chase in de Percy Jackson-filmserie. Ook in 2018 Netflix-film 'When We First Met' als Avery Martin.

Met het bezit van een van de meest sexy figuren in Hollywood, is er een goede reden waarom mensen in de toekomst meer en meer van haar willen zien. Daddario, nu ingesteld om te verschijnen in vier films in 2018, waaronder; We hebben altijd geleefd in het kasteel, Nomis, ik ben geen vogel en een ander. Dat alles stimuleert haar carrière naar een ander niveau.

2. Margot Robbie

Margot Robbie Heetste Hollywood-actrice 2018
De snelst stijgende ster in Hollywood, Margot Robbie, is een Australische actrice en filmproducent. Op dit moment is ze pas 27, maar Time Magazine noemde haar een van de meest invloedrijke mensen ter wereld. Bovendien noemde Forbes Robbie in de top 30 onder de 30-lijst.

Verschenen in verschillende films en televisieprogramma's, Robbie heeft net zo goed als genomineerd voor verschillende prijzen gewonnen. Ze is de meest getalenteerde actrice die er is. Ze heeft zichzelf gevestigd als een van de meest prominente gezichten in Hollywood.

1. Eva Green

Eva Green Hottest Actress 2018
Met haar unieke zwoele uiterlijk verdient Eva Green een toppositie in elke lijst met "Hottest Hollywood Actresses". Green is geboren en getogen in Frankrijk. Ze is de dochter van de legendarische actrice Marlène Jobert.

Groen is prachtig en van nature donkerblond. Vooral bekend vanwege haar rol als Sibylla, koningin van Jeruzalem in Ridley Scott's historische epische koninkrijk van de hemel. Ook portretteerde Bond-meisje Vesper Lynd in de James Bond-film Casino Royale. Ze staat ook bekend om films als; Dark Shadows, 300: Rise of an Empire, Sin City: A Dame to Kill For, evenals het horrorspel van de Showtime, Penny Dreadful.

Heb je genoten van onze lijst met de 15 beste actrices in Hollywood? Deel met ons je favoriet in reacties.

Sharing is Caring: