Koolhydraten in bruine rijst

Voedseldatabase en calorieteller
De favoriete keuze voor de term "bruine rijst" is 1 kopje bruine rijst (middellangekorreld, gekookt) met ongeveer 50 gram koolhydraten. De totale hoeveelheid koolhydraten, suiker, vezels en geschatte netto-koolhydraten (niet-vezelkoolhydraten) voor een verscheidenheid aan soorten en portiegroottes van bruine rijst worden hieronder weergegeven.

Bekijk andere voedingswaarden (zoals calorieën of vetten) met behulp van het onderstaande filter:bekijk meer resultaten voor bruine rijst

Populaire keuze:

Voedingsfeiten
Serveergrootte: 1 kop
Hoeveelheid per portie

Calorieën van Vet 15

Calorieën 218
% Dagelijkse waarden *
Totaal vet 1,62 g 2%
Verzadigd vet 0,32 g 2%
Meervoudig onverzadigd vet 0,577 g
Enkelvoudig onverzadigd vet 0,585 g
Cholesterol 0 mg 0%
Natrium 2 mg 0%
Kalium 154 mg
Totaal koolhydraten 45,84 g 15%
Dieetvezel 3.5g 14%
Suikers -
Eiwit 4,52 g
Vitamine A 0% Vitamine C 0%
Calcium 2% Strijk 6%


Andere recentelijk populaire bruine rijst:

Houd er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen mogelijk niet geschikt zijn voor sommige mensen en u wordt aangespoord om het advies van een arts in te winnen voordat u aan een dieet of dieet begint. Hoewel de informatie op deze site te goeder trouw wordt gepresenteerd en als correct wordt beschouwd, geeft FatSecret geen enkele garantie of waarborg ten aanzien van de volledigheid of nauwkeurigheid en alle informatie, inclusief voedingswaarden, wordt door u op eigen risico gebruikt. Alle handelsmerken, auteursrechten en andere vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Tweet