Hoeveel calorieën moet een 3-jarige eten?

Een uitgebalanceerd dieet kan uw 3-jarige helpen optimale groei en ontwikkeling te bereiken en gezonde eetgewoonten te creëren die het risico op chronische ziekten en obesitas verminderen. De groeicirkel Centers for Disease Control and Prevention biedt een leidraad om de groei van uw kind in gewicht en lengte te volgen in relatie tot de leeftijd.

Video van de dag

De Academie voor Voeding en Diëtetiek beveelt aan dat kinderen van 3 jaar oud 1.000 calorieën per dag krijgen. Volgens de Academie voor Voeding en Diëtetiek moet 45 tot 65 procent van deze calorieën uit koolhydraten komen, 30 tot 40 procent van de totale dagelijkse calorieën moet uit vet komen en de resterende 5 tot 20 procent van de totale calorieën moet uit eiwitten komen. .

Om een ​​gebalanceerd, gezond dieet te hebben, moeten de calorieën van uw kind afkomstig zijn van verschillende soorten voedsel. De Academie voor Voeding en Diëtetiek heeft specifieke aanbevelingen voor de portie die uw kleintje elke dag zou moeten krijgen. Je 3-jarige heeft dagelijks 2 gram eiwitvoer, 2 kopjes zuivel, 1 kopje fruit, 1 kop groente en 3 gram granen nodig.

LiveStrong Calorie Tracker

Verlies gewicht. Voel me geweldig!Verander je leven met MyPlate door LIVESTERK.COM

Tweet