6 manieren om meer vet te verbranden

Je hebt de brute trainingssessies van twee keer per dag gegeven, voldoende kipfilet en biefstuk gegeten om een ​​kleine boerderij te ondersteunen en de juiste supplementen zoals een chemisch ingenieur opgesteld. Nu blijf je achter met tal van met eiwitten doordrenkte spieren die je lichaam bedekken, een echte fysieke fitnessprestatie. Maar als een supermodel gedrapeerd in een zware trenchcoat, worden de goederen door een laag vet uit het zicht verborgen. Hoe laat je de deken vallen en sta toeschouwers toe om met ontzag te kijken naar je prestaties? Hier zijn zes stappen die u kunt nemen voor uw grote onthulling.

1. Start uw motor

De beste manier om een ​​race te winnen, is door je motor vroeg te starten. Mensen hebben je sinds je kind verteld dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Wat ze waarschijnlijk niet hebben verteld, is dat mensen elke dag ongeveer dezelfde hoeveelheid eten eten. Door dat proces eerder te starten, zul je merken dat je later op de dag niet aan het spelen bent of ongezond voedsel eet in de noodhonger-modus. Na het ontbijt begint uw stofwisseling snel, waardoor de spieren die u hebt gebouwd worden gevoed tijdens het opstarten van het vetverbrandingsproces. Onthoud: de vroege vogel krijgt de vetverbrandende worm.

ZIE OOK: Bouw spieren en krijg mager met het juiste ontbijt

2. Graze Phase

Naast het genieten van een vroeg, stevig ontbijt, is de beste manier om vet te verbranden het opzetten van een eetschema van 5-8 kleine maaltijden, verspreid over de hele dag een paar uur apart. Deze consumptiestijl, ook wel "begrazing" genoemd, zorgt voor een constante toevoer van voedingsstoffen naar de spieren, waardoor uw stofwisseling de hele dag door stijgt. Met "drie vierkanten per dag", zoals gebruikelijk op de meeste plaatsen, betekent het bij elke vergadering meer totale calorieën, waardoor het voor je lichaam moeilijker is om voedsel te verteren als brandstof en moeilijker om je stofwisseling bij te houden. Kleinere maaltijden, vaker is zeker de manier om te gaan. Eten op deze manier vermindert ook het risico van overeten.

ZIE OOK: Gezonde snackopties

3. Mix het op

Om het vetverbrandingsproces van de keuken naar de sportschool te overbruggen, structureer een training die het vuur opgestookt houdt. De beste manier om een ​​normale, spieropbouwende routine om te zetten in een superkrachtige vetverbrandingstraining is om typische weerstandsoefeningen te combineren met bewegingen van het lichaamsgewicht. Deze extra uitdaging zorgt voor een verhoogde cardiovasculaire ervaring, die direct leidt tot vetverlies en verhoogd uithoudingsvermogen. Na massale bankdrukken reps gooi in een set van push-ups. Volg een aantal kabelrijen en voeg wat pull-ups toe. Dips zullen triceps-extensies volgen, en lunges die lopen zullen verzekeren dat de legpress zijn plicht deed.

Pages
Tweet