Skinny Wraps reviews - Legit of Scam?

GoSkinnyWraps.com, onderdeel van It Works-distributie, verkoopt producten voor lichaamscontouren voor dames en heren. Het belangrijkste product gepromoot via hun site is Skinny Wraps, genoemd als Ultimate Body Applicator op de verpakking. Deze wraps worden gebruikt om het uiterlijk van cellulitis te minimaliseren, de vetcellen te verkleinen en de algehele textuur en strakheid van de huid te verbeteren.

 

Deze unieke polypropyleen / poly-ethyleen doekomslag is doordrenkt met een botanisch gebaseerde formule die de huid van het lichaamsdeel waarop het is aangebracht, verstevigt en versterkt. Skinny Wraps kunnen worden aangebracht op de buik, rug, benen, armen of billen; er kunnen maximaal twee wraps tegelijkertijd worden gedragen.

 

12 van zijn volledig natuurlijke ingrediënten werken om de cellulaire lipolytische activiteit te stimuleren en de lymfatische drainage te verhogen als ze absorberen in de sub-huidlagen van de huid. Op de hele site zult u zien hoeveel stress er wordt gelegd op het belang van het drinken van veel water tijdens het gebruik van de Skinny Wraps; drinkwater helpt bij de lymfedrainage.

 

Het aanbrengen van de Skinny Wrap is eenvoudig en is niet rommelig. Het dragen van de applicator gedurende 45 minuten is voldoende om resultaten te zien; het kan echter langer worden gedragen. Draag het gewoon terwijl u bezig bent met uw dagelijkse routine of draag het naar bed. Om uw slanker uiterlijk te behouden, raadt het bedrijf aan elke 72 uur een exemplaar te gebruiken. Hoewel u het misschien op meer dan alleen een paar lichaamsdelen wilt gebruiken, kunt u tegelijkertijd maximaal twee wraps dragen.

 

De Skinny Wrap kan online of per telefoon worden gekocht. Een pakket van vier wraps kost $ 99,00, maar als u zich aanmeldt voor het Loyal Customer-programma, kost het slechts $ 59,00. Loyale klanten ontvangen 45% korting op producten en worden automatisch ingeschreven voor maandelijkse zendingen.

 

GoSkinnyWraps biedt ook een zakelijke mogelijkheid voor iedereen die het product wil verkopen. Om een ​​distributeur te worden, bedragen de initiële kosten $ 99,00. Als distributeur kunt u nieuwe leden rekruteren om het product onder uw begeleiding te verkopen. Distributeurs kunnen hun bedrijf laten groeien door hun inkomsten te verhogen door middel van hun eigen verkopen en door residueel inkomen uit de verkoop van hun vertegenwoordigers.

 

Online beoordelingen suggereren dat het misschien gewoon watergewichtsverlies is dat deze klanten ervaren. Dit is inderdaad mogelijk, omdat een van de natuurlijke ingrediënten die in de doek worden gegoten, als een diureticum wordt beschouwd.

 

Op GoSkinnyWraps.com staat onderaan de pagina een opmerking waarin staat dat hun claims niet worden gedekt door klinische bewijzen en niet zijn beoordeeld door de FDA. Het is moeilijk om te bepalen of het product van Ultimate Body Applicator legitiem is, omdat er geen ondersteunend bewijs is om te bewijzen dat het werkt. Raadpleeg een arts voordat u hem gebruikt om er zeker van te zijn dat de ingrediënten u geen pijn zullen doen.

 

Hoewel deze body wrap als tijdelijke oplossing kan dienen, is dit geen permanente oplossing. Klanten die dit niet begrijpen, hebben klachten ingediend met betrekking tot de effectiviteit van de producten. Wat consumenten moeten weten, is dat dit product niet voor gewichtsverlies is, maar voor lichaamscontouren. Echt gewichtsverlies kan alleen worden bereikt met lichaamsbeweging en een gezond dieet.

Tweet