COCA-COLA® ZERO SUIKER

Net als Coke Zero wordt Coke Zero Sugar gezoet met aspartaam ​​en acesulfame K. We hebben alleen de mix van natuurlijke smaken aangepast, die eigendom zijn van Coca-Cola, dus de ingrediëntenlijst op het Nutrition Facts-panel op blikjes en flessen is hetzelfde (bezoek Coca-Cola Productfeiten voor de details). Simpel gezegd, we hebben de geweldige smaak gemaakt die Coke Zero-fans nog beter vinden en veel op een Coke.

Ons onderzoek toonde aan dat veel mensen niet wisten dat Coke Zero geen suiker of calorieën bevatte, dus we veranderen de naam in Coca-Cola Zero Sugar om zo duidelijk en beschrijvend mogelijk te zijn. Het is een geweldige Coca-Cola-smaak zonder suiker.

We voegen de iconische rode Coca-Cola-schijf toe aan het colofon cola-ontwerp van de Coca-Cola Zero Sugar, zodat het lijkt meer op Coca-Cola. We hebben ook de tekst "zero sugar" om te benadrukken dat deze Coca-Cola-keuze geen suiker bevat. Deze wijzigingen ondersteunen onze "One Brand" -strategie om de Coca-Cola-drankenportfolio samen te brengen als een merk met één merk en fans te laten zien dat we een Coca-Cola voor iedereen hebben.

We voerden meer dan een jaar uitgebreide consumententests en -onderzoek uit naar het verbeterde recept, de naam en het pakketontwerp. We hebben ook geleerd van Groot-Brittannië, Mexico en meer dan 25 andere landen over de hele wereld waar Coke Zero Sugar al een hit is.

Coca-Cola Zero Sugar is vanaf nu in het hele land verkrijgbaar. We doen ook veel aan media-investeringen om ook Coke Zero Sugar te promoten. Houd een oogje in het zeil voor een volledige marketingcampagne en een nationale bemonsteringsrondleiding begin september ... net op tijd voor het voetbalseizoen.

Het nieuwe en verbeterde recept zal beschikbaar zijn voor alle huidige Coke Zero-pakketformaten, maar op dit moment zijn er geen plannen om de recepten voor Cherry Coke Zero te wijzigen, Vanilla Coke Zero en Caffeine Free Coke Zero. Vulmachines en Coca-Cola Freestyle® wordt later deze maand geüpdatet naar het verbeterde recept en de grafische afbeeldingen van Coke Zero Sugar.

Tweet