World Golf Tour - Gratis online golfspel

Bekijk wat er nieuw is en binnenkort aan WGT!

NIEUWE

Eerste ooit virtuele Amerikaanse amateur

Doe mee aan de allereerste virtuele Amerikaanse Amateur, vanaf 1 augustus!

In voortdurende samenwerking met USGA, hosten we een speciaal nieuw toernooi, met een kwalificatieronde (vergelijkbaar met de Virtual U.S. Open die je al kent en waar je van houdt), gevolgd door een geheel nieuwe Championship Bracket-ronde voor de top leaderboard-finishers.

De virtuele kwalificatie voor Amerikaanse amateurs begint op 1 augustus, waarop je kunt concurreren om je beste score te plaatsen. De top 32 scores kwalificeren zich en worden in twee 16-speler-haakjes geplaatst voor de kampioenschapsronde. Deze kwalificatiewedstrijden gaan de strijd met elkaar aan, totdat er nog twee finalisten overblijven, die een reis naar Topgolf Atlanta zullen maken, waar ze in een live-wedstrijd zullen strijden om de hoofdprijs en titel van de eerste virtuele Amerikaanse Amateurkampioen. .

Ondersteuning voor Make-A-Wish® en Wish Month


We vieren deze maand "Wish Month" ter ondersteuning van Make-A-Wish met alle nieuwe golfballen en baleffecten, met een blauwe, sterrenhemel dampspoor!

Je kunt Make-A-Wish helpen meer wensen te ontvangen door deze gelimiteerde editie-items in augustus te kopen. WGT zal $ 1 doneren voor elke mouw van deze virtuele golfballen of set verkochte baleffecten.

Koop make-a-wish ballen en baleffecten

Voor meer informatie over de samenwerking tussen WGT en Topgolf met Make-A-Wish® gaat u naar: http://topgolf.com/wish

* $ 1 uit elke hoes van Make-A-Wish virtuele golfballen of een set gekochte baleffecten zal worden gedoneerd aan Make-A-Wish® om meer wensen mogelijk te maken, tot $ 10.000.

Augustus Virtual Tour-toernooi

Neem deel aan het Best of Par 5 Challenge-toernooi deze maand in het kader van de 2018 WGT Virtual Tour en plaats je eerste ronde op 8/26 om je te kwalificeren voor de laatste ronde.

De top 70 gecombineerde scores in elke Pro-Champion-laag die de totale beursprijs van 100.000 WGT-credits verdelen, plus de winnende spelers in elk Pro-Champion-niveau zullen een nieuw "regerend kampioen" -pictogram weergeven naast hun spelersnaam tot de volgende maand.

Oplossingen en verbeteringen

  • Transactiegeschiedenis: een probleem opgelost waarbij spelers hun transacties niet konden bekijken ... Sorry daarvoor!
Tweet