Over uw privacy op deze site

Welkom! Om u de beste inhoud op onze sites en applicaties te brengen, Meredith werkt samen met externe adverteerders voor het aanbieden van digitale advertenties, waaronder gepersonaliseerde digitale advertenties. Die adverteerders gebruiken trackingtechnologieën om informatie verzamelen over uw activiteit op onze sites en applicaties en op internet en uw andere apps en apparaten.

U hebt altijd de keuze om onze sites zonder gepersonaliseerd te ervaren adverteren op basis van uw surfactiviteit op het internet door naar de DAA-consument te gaan Keuzepagina, de website van het NAi en / of de online keuzes van de EU pagina, van elk van uw browsers of apparaten. Om gepersonaliseerd te vermijden adverteren op basis van uw mobiele app-activiteit, u kunt de AppChoices van de DAA installeren app hier. U kunt veel meer informatie vinden over uw privacykeuzes in ons privacybeleid. Zelfs als u ervoor kiest om uw activiteit niet door derden laten volgen advertentieservices ziet u nog steeds niet-gepersonaliseerde advertenties op onze site.

Door hieronder op Doorgaan te klikken en onze websites of applicaties te gebruiken, gaat u akkoord dat wij en onze externe adverteerders kunnen:

  • uw persoonlijke gegevens overbrengen naar de Verenigde Staten of andere landen, en
  • uw persoonlijke gegevens verwerken om u van dienst te zijn met gepersonaliseerde advertenties, afhankelijk van uw keuzes zoals hierboven beschreven en in ons privacybeleid.

Verzoeken om EU-gegevens onderwerp

Tweet