5 Supereenvoudige en slimme manieren om een ​​Slow Cooker te gebruiken voor maaltijdvoorbereiding - Organiseer jezelf mager

Met recepten voor recepten van Slow Cooker-maaltijden wordt het tijdens de week veel gemakkelijker om gezonde maaltijden op tafel te krijgen. In dit bericht geef ik je 5 supereenvoudige en slimme manieren om je slowcooker te gebruiken voor wekelijkse maaltijdbereiding.

Slow Cooker Meal Prep Ideas

Op dit moment zijn Instant Pots alle rage. Ik begrijp het. Ze serveren veel functies en werken geweldig om maaltijden snel op tafel te krijgen. Instant Pots kan ook worden gebruikt voor maaltijdbereiding. Maar wat als u om wat voor reden dan ook geen Instant Pot hebt? Dat klopt, niet iedereen wil een nieuw klein keukenapparaat. Wat als alles wat je hebt een slowcooker is en je goed daarbij? Ik begrijp het volledig. Het hebben van een Instant Pot is leuk, maar het is niet essentieel voor maaltijdbereiding of gezond eten tijdens de week.

Je vertrouwde slow cooker is prima.

# 1 Kookset voor diepvriezers.

Ik ben dol op het maken van elk type vrieskist, maar slow cooker kits zijn een van mijn favorieten. Een diepvrieskoffer bevat de meeste of alle ingrediënten voor een langzaam kookrecept. Die ingrediënten worden dan bevroren. Als je de komende dagen gaat eten, raad ik aan om de kit in de koelkast te bewaren.

De diepvrieskits van slowcookers zijn om meerdere redenen uitstekend geschikt voor maaltijdbereiding. Ten eerste kun je een heleboel kits maken op één dag. Ik heb de hele maand daarvoor slow cooker kits gemaakt. Laat me je vertellen, er gaat niets boven het openen van de vriezer om het avondeten klaar te maken om te koken.

Ten tweede, de diepvrieskits van slowcookers, zoals alle kits, zorgen ervoor dat je de ingrediënten hebt om ze klaar te maken. Denk aan het aantal keren dat je een slow cooker-recept of een recept gaat maken en je mist een ingrediënt. Prepping van ingrediënten van tevoren in een kit lost dat probleem op.

Het enige probleem dat ik heb gevonden met diepvrieskits voor slowcookers is dat de meeste recepten niet worden weggegooid. Ook al is dat het meest wat je op Pinterest tegenkomt. Naar mijn ervaring vragen veel recepten om bruin vlees, gesauteerde uien of groenten, of iets van dien aard. Natuurlijk hebben sommige recepten het extra werk niet nodig, maar ik heb voor de beste smaak gevonden, wanneer je een slow cooker gebruikt, is het het beste om een ​​beetje voorbereid werk vooraf te doen. Goed nieuws, het meeste voorbereidende werk kan worden gedaan voordat je de ingrediënten van het slow cooker-recept in een set stopt. Zie dit bericht met mijn beste tips voor het elke keer bereiden van een heerlijke slow cooker-maaltijd.

Ook, volgens mijn ervaring, koken kits veel beter wanneer ze een beetje ontdooid worden voordat ze in slow cooker gaan. Dus, als ik een van mijn sets op onze wekelijkse maaltijdplanning ga zetten, zorg ik ervoor dat ik het een of twee dagen tevoren uit de vriezer haal.

De meeste recepten voor slowcooker kunnen op de een of andere manier, vorm of vorm in een diepvrieskit worden geprepareerd, afhankelijk van het recept. Zelfs als het gewoon de saus samenvoegt, of de groenten hakt, zal elk klein beetje tijd besparen tijdens een drukke week.

Hier zijn enkele van mijn favoriete recepten voor de diepvrieskits van slowcookers.

Thais varkensvlees met pindasaus

Rundvleesfajitas

Chipotle Turkije Taco Filling

Chipotle Turkije Slow Cooker Recept vullen

# 2 Prep-ingrediënten de avond ervoor.

Een andere manier om ingrediënten van tevoren klaar te maken voor het slowcooker is om het de avond tevoren te doen. Soms heb ik geen tijd om slow cooker-recepten in het weekend te bereiden, of maak ik een aantal vrieskisten, dus in dit geval bereid ik de ingrediënten gewoon voor, plaats alles in de slow cooker-inleg en plaats het inzetstuk in de koelkast .

De volgende dag hoef ik alleen maar de insert in de slowcooker te doen en door te gaan met koken.

Dit is een geweldige manier om maaltijdvoorbereiding in uw week in te passen, ook als u in het weekend geen tijd of zin heeft. Mijn advies is om de ingrediënten na het avondeten klaar te maken, zodat je niet een extra puinhoop maakt en alles in één keer opruimt. Afhankelijk van het recept duurt het niet langer dan 20 - 30 minuten om de ingrediënten klaar te maken voor de volgende dag. Vertrouw me, je zult een gelukkige camper zijn als je alleen maar het slow cooker in de ochtend hoeft aan te zetten.

# 3 Bereid versnipperde kip of ander versnipperd vlees voor tijdens de week.

Dit is de meest gebruikelijke manier waarop ik mijn gebruik slowcooker voor maaltijdbereiding elke week. Ik ben dol op het maken van grote hoeveelheden versnipperd vlees van tevoren. Ik weet het niet van u, maar het omgaan met rauw vlees tijdens de week is niet echt mijn belangrijkste taak om te doen na het werk. Ik vind het heerlijk om vlees gekookt en klaar te maken voor wraps, salades, pastagerechten of stoofschotels. Bij de meeste recepten is het klaarzetten van het vlees de helft van de strijd.

Het versnipperen van vlees in de slowcooker is zo eenvoudig. De meeste recepten vragen om een ​​paar ingrediënten en dan is het handen uit totdat het klaar is. U kunt aan andere maaltijdrecepturen werken terwijl het vlees kookt.

Nadat het klaar is met koken hoef je alleen maar te versnipperen en op te slaan. Meestal plak ik het in de koelkast of portie uit en bevries het voor toekomstige diners als we niet van plan zijn het meteen op te eten.

Hier zijn mijn favoriete geraspte recepten voor vleeskookpan.

Buffalo Shredded Chicken

Basis versnipperde kip

Salsa Shredded Chicken

Hier is een bericht dat ik heb gedaan met receptenideeën voor het gebruik van geraspte kip.

Mexicaans geraspte rundvlees

Balsamic Shredded Beef

Zoet en pittig versnipperd varkensvlees

# 4 Grote hoeveelheden havermout tot diepvries en eten tijdens de week.

Stalen gesneden haver duurt ongeveer 45 minuten op de kookplaat om te koken. Ik weet het niet van je, maar ik doe niet zo'n soort van tijd tijdens de week.

Een supergemakkelijke manier waarop ik tijdens de week havermout klaar heb om in het weekend een grote partij in mijn slowcooker te maken. Vaak maak ik op zaterdag zaterdag havermout, zodat ik mijn slowcooker de volgende dag kan gebruiken voor gesnipperde kip.

Het duurt ongeveer 4 -5 uur en blijft dan de hele week geweldig in de koelkast.U kunt ook later in de maand uitdelen en invriezen voor een snel ontbijt. Hier zijn enkele instructies voor het bevriezen van staal gesneden havermout van tevoren.

Als het een worsteling is om een ​​gezond ontbijt te eten, kan dit een oplossing voor u zijn.

Hier zijn mijn favoriete recepten voor gehakte havermout van het langzame fornuisstaal.

Morning Glory Steel Cut Oats

Apple Harvest Steel Cut Oats

Pumpkin Spice Steel Cut Oats

# 5 Maak zoete aardappelen.

Zoete aardappelen zijn een superfood gevuld met VEEL voedingsstoffen. Ze nemen echter 45 minuten tot 1 uur in de oven om te koken. Nogmaals, tijdens de week hebben we niet zoveel tijd ... of geduld. 4-6 in het slowcooker maken in het weekend is de perfecte oplossing om voedzame zoete aardappelen klaar te hebben tijdens de week. Zoete aardappelen blijven geweldig in de koelkast en warmen lekker op in de magnetron of de kachel. In het verleden vroegen enkele lezers over het rauw koken van zoete aardappelen in de magnetron. Persoonlijk eet ik geen aardappelen in de magnetron. Ze duren altijd langer dan ik wil en ik denk niet dat ik ooit gelijk heb gegeten. Ik kook liever zoete aardappelen met een slowcooker en warm ze snel op tijdens de week. Dit zijn mijn instructies.

Ik hoop dat je deze ideeën en recepten voor slowcooker-maaltijden klaar en nuttig vindt. Toen ik voor het eerst een slowcooker begon te gebruiken, wist ik alleen dat het leder was. Serieus, het was slecht. Tegenwoordig speelt mijn slowcooker een zeer belangrijke rol bij het elke week op tafel houden van gezonde maaltijden.

Voor het geval je je afvraagt ​​welke merk en maat langzaam fornuis ik bezit, het is een 6 QT Hamilton Beach programmeerbare Slow Cooker. Ik heb dit minstens 6-7 jaar gehad en ben er dol op.

Als je meer informatie wilt over maaltijdbereiding, bekijk dan de maaltijdvoorpagina die ik heb samengesteld met al mijn beste berichten.

Krijg direct toegang tot de 7-daagse Aan de slag met maaltijd Prep-e-mailreeks

Ben je klaar om te leren hoe je moet bereiden? Geweldig! Meld u nu aan voor een gratis 7-daagse Aan de slag maaltijd-e-mailreeks die ik exclusief voor e-mailabonnees heb gemaakt! Dat ben jij. Ik zal je mijn favoriete maaltijdpreparatiemethoden leren en veel heerlijke, gemakkelijke recepten geven om je op weg te helpen met het bereiden van wekelijkse maaltijden. Je hebt dit, ik kan helpen!