Gezondheidscoaching voor kinderen, tieners, gezinnen | Kurbo

"Om eerlijk te zijn, ik had nooit gedacht dat een positieve aanmoediging me zou helpen om af te vallen. Maar Meg's coach zou ons elke week vertellen dat we het zouden kunnen en na verloop van tijd veranderden onze smaakpapillen en verlangens. Ik ging elke dag van het eten van enorme kommen met suikerachtige ontbijtgranen, naar het smachten van spinazie met een ei erop. Ik had nooit gedacht dat ik dat leuk zou vinden. '

Lees het verhaal van Meg en Carols

"Ik stopte met smeken om ongezond voedsel in de supermarkt. Nu smeek ik om fruit, "roept Rebecca trots! "Als ik een rood licht kies, is het een van mijn favoriete rode lichten. Als we op een dag een rood licht opeten, zeggen we later in de week nee tegen een ander rood licht. En als we weten dat we aan het eind van de week iets hebben dat eraan komt, zoals een feest, dan eten we aan het begin van de week minder rood. "

Lees het verhaal van Rebecca

"Omdat hij weet hoe een voedseletiket moet worden gelezen, zie ik dat hij bewust rode lichtvoedsel in het snackgedeelte van de supermarkt neerzet. Dat is opwindend om te zien als een ouder. "

Lees het verhaal van Gilbert

"Toen ik cross-country ging doen wilde ik het echt niet doen, omdat ik wist dat het vermoeiend zou zijn. Ik oefende op dat moment niet veel. Maar Coach Jonathan motiveerde me om iets nieuws te proberen en me eraan te houden. Toen ik eenmaal begon met hardlopen en meer begon te rennen, maakte ik veel vrienden in het team en werd ik sneller en sneller. Nu hou ik ervan om te rennen! "

Lees het verhaal van Noach

"Ik was eerder veel rood aan het eten! Nu heb ik slechts ongeveer 3 rode per dag! Het was in het begin moeilijk, maar weten hoeveel rode ik elke week kon hebben en een doel had, hielp echt. "

Lees het verhaal van Laila

"Ik hoef hem niet te politie- en omdat Kurbo naar binnen is gegaan, waardoor hij zichzelf heeft kunnen redden. Het is leuk om je niet te hoeven bemoeien of te zeuren, "zei Xander's moeder Terry.

Lees het verhaal van Xander

"Wetende dat we beiden naar een gemeenschappelijk doel werkten, versterkte alleen onze relatie. We hebben allebei geprobeerd om gezonder te worden, maar we zijn nooit gesynchroniseerd in onze gezondheidsinspanningen. Nu we het samen doen en op dezelfde pagina staan, kunnen we elkaar volledig ondersteunen. Dat was echt wat onze relatie heeft versterkt. "

Lees het verhaal van Liz & Justin

"Mijn werkgever heeft Kurbo als een voordeel aangeboden en na onderzoek ervan lijkt het een goede oplossing voor ons. Het is heel belangrijk dat we als gezin een gezond gewicht behouden, "zei Dionne, de moeder van Jillian

Lees het verhaal van Jillian

"Ik heb alle recepten en tips gelezen die Kurbo heeft verzonden. Wat ik leuk vond aan het programma, was dat het een goede balans was tussen bewegen en eten, en ik gebruikte dat evenwicht om mijn eigen gewoonten vorm te geven. Ik heb ook de samenvattingrapporten van Coach Zoe gebruikt om veranderingen in het huis te initiëren voor zowel mijn zoon als mijzelf. "

Lees het verhaal van Mickey

"Ik realiseer me dat veel voedingsmiddelen waarvan ik dacht dat ze gezond waren, dat niet zijn. Ik heb veel in de keuken geëxperimenteerd om meer gezond voedsel te koken. "

Lees het verhaal van Christopher

"Een van de dingen die ik zo leuk vind aan Kurbo is dat omdat ik een budget voor rood licht heb, het me dwingt om rode lichten te eten. Als je een chronische diëter bent, denk je 'Oké, ik ben goed nu, dus ik kan niets slechts hebben', maar Kurbo verwacht dat je drankjes met vriendinnen en nacho's zult krijgen tijdens het spel. Het verschil is dat ik erover nadenk wanneer ik die keuzes wil maken, "

Lees het verhaal van Lindsay

"Voor Kurbo zou ik zeggen:" Hé, dat ziet er lekker uit, laten we het kopen, laten we het hele dessertpad kopen, en alle Oreos! "Nu gaan we gewoon melk, eieren, groenten en fruit halen. We hebben nog steeds leuke dingen, maar zelfs de zoete dingen zijn gezonder dan we ooit hadden gehad, omdat we hebben geleerd om labels te analyseren. "

Lees Sophia's verhaal

"Als je meer groene lichten eet, voel je je beter en wil je actief zijn! Als je honden hebt, kun je ze net zo goed meebrengen zodat ze aan lichaamsbeweging kunnen doen. Mijn hond is veel gelukkiger nu ik Kurbo aan het doen ben, omdat hij de hele tijd met mij kan oefenen! "

Lees het verhaal van Kacie

"Vandaag voel ik me goed. Eigenlijk voel ik me geweldig. Ik heb meer beweging gekregen, ik heb meer gewicht verloren en ik eet beter. Een ander ding is dat mijn kleren nu beter passen. Ik droeg altijd een husky broek, maar nu niet. Elke keer dat ik me aankleed en in de spiegel kijk, weet ik dat ik steeds dichter bij mijn doel voor gewichtsverlies kom en dat houdt me gemotiveerd. "

Lees het verhaal van Marcelo

"Ik hou van mijn Kurbo-coach! Haar naam is Monica. Op het moment dat ik met haar begon te praten, was ze nog meer opgewonden over mijn reis dan ik. Ze vertelt me ​​dat ik haar inspireer, wat zo leuk is om te horen van iemand naar wie je opkijkt. '

Lees het verhaal van Juliana