14 doordeweekse roerbakgerechten met minder dan 500 calorieën

Roerbakgerechten hebben veel voor hen. Ten eerste zijn ze supereenvoudig om te maken - meestal is alles wat je nodig hebt een pan en ongeveer 15 minuten om er een bij elkaar te gooien, wat perfect is, of je het nu te druk hebt voor iets ingewikkelder, of je bent super hongerig en hebt zo snel mogelijk voedsel nodig . En aangezien ze bijna altijd bestaan ​​uit een combinatie van groenten en eiwitten, geserveerd op een volkoren-achtige rijst, zorgen ze voor een uitgebalanceerde maaltijd. Kortom, roerbakken is het perfecte weekdiner zonder gedoe.

Sommige van deze 14 recepten zetten de roerbakformule van olie + ingrediënten + sojasaus verder uit. Ze experimenteren met allerlei verschillende kruiden, sauzen, groenten en eiwitten. Er is een tofu-optie die je minder dan 10 minuten nodig hebt om te maken; een curried, graan-gebaseerde versie die je wereld zal rocken; een vurig, eenvoudig kung pao garnalenrecept; en nog veel meer. Ze hebben allemaal de vezels, eiwitten en gezonde koolhydraten die je nodig hebt om je verzadigd te voelen, en geen van hen heeft meer dan 500 calorieën.

Voor de duidelijkheid, je hoeft calorieën niet te tellen om gezond te zijn, en sommige mensen zijn beter af ze volledig te negeren. Maar of dat nu iets is of niet, deze eenvoudige, gezonde, heerlijke wokgerechten zijn de moeite van het toevoegen waard.

Tweet