De beste manieren om een ​​meisje uit te eten

Het uitvoeren van orale seks of cunnilingus is een andere ervaring voor verschillende mensen. Zelfs wanneer sommige mannen ermee instemmen om orale seks te geven aan hun partner, doen ze het gewoon om de gunst te herstellen. Maar je kunt zoveel dingen doen om orale seks een stuk aangenamer te maken voor je partner. Je hoeft alleen maar iemand te leren opeten om haar nog meer van je te laten houden. Blijf lezen om te ontdekken hoe je je vaardigheden van het uitvoeren van orale seks op een vrouw kunt verbeteren.

Hoe iemand eruit te eten

Om uw seksuele ontmoetingen nog leuker en gedenkwaardiger te maken, is het belangrijk dat u niet alleen de daad doet, maar het ook goed doet. Ongeveer een kwart van de vrouwelijke bevolking bereikt een orgasme door vaginale geslachtsgemeenschap, terwijl de rest van hen meer geniet van orale seks. Dat is waarom veel mensen de basis van orale seks en kennis van het eten van een meisje willen weten.

1. Ken alle delen van haar vagina

Je kunt orale seks als een goeroe niet uitvoeren tenzij je bekend raakt met de delen van haar vagina. Daar is de vaginale opening met de clitoris erop en de G-spot ongeveer een paar centimeter boven in de vagina. Raak vertrouwd met je partner, maak jezelf vertrouwd met deze onderdelen en geef al deze delen aandacht tijdens het uitvoeren van cunnilingus.

2. Overziet nooit het voorspel

Of je nu bezig bent met vaginale seks of orale seks, je moet nooit het voorspel overslaan. Je moet eerst de stemming instellen om het voor jullie alle opwindend en plezierig te maken. Begin met kussen en aanraken, speel met haar borsten, raak haar navel aan en verken elke centimeter van haar lichaam voordat je naar beneden gaat om de echte act uit te voeren. Zorg ervoor dat je met haar mooie kut praat - praten zal je partner meer opgewonden maken omdat vrouwen goed reageren op verbale liefde.

3. Start als de vagina voldoende vochtig is

Hoe een meisje te eten? Ga daar niet heen totdat je weet dat haar vagina al vochtig genoeg is. Gebruik je vinger, licht en voorzichtig, om hem te bevestigen - je kunt ook je tong gebruiken terwijl je haar lichaam kust om te bevestigen of ze al vochtig is. Als je genoeg tijd hebt besteed aan het voorspel, is de kans groot dat ze al nat is. Ga je je vinger gebruiken? Zorg dat u ook uw vinger nat maakt. Je kunt je vinger likken, je partner laten doen of gewoon haar sappen gebruiken om je vinger voldoende te smeren voordat je hem in haar vaginale opening schuift. Dezelfde regel is van toepassing wanneer je haar clitoris aanraakt.

4. Verplaats je tong naar rechts

Als je eenmaal weet dat ze nat is, is het tijd om de volgende stap te zetten om te leren hoe je iemand perfect kunt opeten. Ga daar naar beneden en gebruik je tong. Proef haar sap en ontdek haar vaginale opening met je tong. Het beste is om te beginnen met het schrijven van het alfabet "S". Je kunt ook je tong op een andere manier verplaatsen om andere alfabetten te schrijven om het nog spannender voor haar te maken. Kus haar ook in de vagina - zorg ervoor dat je haar kutlippen van elkaar scheidt voordat je haar kust. Begin met zacht kussen en maak het dan steeds moeilijker. Speel met haar clit, maar wees hier voorzichtig omdat elke aanraking een elektrische schok door haar lichaam zal sturen.

5. Laat je tong de rol van je penis spelen

Dat is juist; je zou seks met haar moeten hebben met je tong. Doordring uw tong in haar vagina alsof het uw penis is. Verplaats het in en uit terwijl je haar clit tegelijkertijd aanraakt. Je mag haar clit tijdens de act ook likken als je merkt dat haar clit een beetje gezwollen is.

6. Selecteer een juiste positie

Hoe een meisje te eten? Om cunnilingus uit te voeren en om iemand uit eten te leren, is het belangrijk om al je bewegingen te maken terwijl je twee in een perfecte comfortabele positie bent. De meest voorkomende en de gemakkelijkste positie is wanneer je meisje ligt met haar benen gespreid en opgeheven in de lucht. Je moet je hoofd zo plaatsen dat het precies goed zit tussen haar dijen op haar vagina. In deze positie hebt u met gemak toegang tot haar vagina en clitoris. Je kunt ook haar benen hoog optillen om haar poesje te laten vouwen om meer te openen, zodat je tong gemakkelijk haar kan betreden. Je kunt ook de 69-positie kiezen als je wilt dat je partner orale seks met je doet terwijl jij haar uiteet.

Dit zijn zoveel dingen om te leren over hoe iemand op te eten, vooral een meisje. Terwijl je het doet, moet je op zoek naar tekenen en reacties die aangeven dat ze ervan geniet. Ze mag je haar pakken en veel kreunen met heupen die snel ronddraaien. Als ze op die manier reageert als je haar clit lik, blijf doen en ze zal snel een orgasme bereiken.

Tweet