Syn Free Spaghetti Carbonara | Slimming World - Pinch Of Nom

Deze Syn Free Spaghetti Carbonara was een van onze allereerste recepten en we hebben besloten om het een beetje bij te werken! We bedachten dit toen we met iemand in onze Slimming World-groep aan het kletsen waren en dit was een van hun verzoeken.

syn-vrije carbonara | afslankende wereld

Zie de receptkaart aan het einde van dit bericht voor de volledige lijst met ingrediënten en uitgebreide instructies. Voordat je scrolt, zijn er belangrijke dingen in de blurb 👍

Romig, toegeeflijk en behoorlijk verdomd smakelijk! In het verleden hebben we hier een niet-zuivelversie van gemaakt, maar soms * heb je * de romigheid nodig die dit gerecht zou moeten hebben.

syn-vrije carbonara | afslankende wereld

Wanneer je dit eet, zul je gewoon niet geloven dat het syn-vrij is - we hebben het zeker niet gedaan, ook al hadden we het gehaald. Het is * dat * goed.

syn-vrije carbonara | afslankende wereld

Als je de moeite hebt genomen om rauw ei te eten, wees dat dan niet. Het ei gaat koken terwijl je roert. Maar u moet dit vermijden als u zwanger bent - voor het geval dat.

syn-vrije carbonara | afslankende wereld

Sinds we deze Syn Free Spaghetti Carbonara de eerste keer hebben gemaakt, zijn we tot de conclusie gekomen dat fijngehakte gammon veruit superieur is aan spekmedaillons.

Je moet (naar mijn mening) Carbonara maken met spekjes, maar achterham is een zeer goede vervanger, terwijl je het Syn-vrij en super Slimming World-vriendelijk houdt.

We gebruikten de gammon van onze Protein Food Shop-mand, en het was zooooooo lekker!

De smaak en kwaliteit van de achterham is uitstekend! Meestal lekt gammon water als het wordt gekookt, maar dat was er nauwelijks.

De andere BELANGRIJKE toevoeging aan deze Syn Free Spaghetti Carbonara is Pecorino-kaas. Pecorino is veruit superieur aan Parmezaanse kaas en brengt zo'n heerlijke zoute smaak.

syn-vrije carbonara | afslankende wereld

Het is gemakkelijker om te raspen en 30 g ervan telt als uw HEA. Ik verzoek je dringend om het te proberen met dit gerecht. Het is geweldig!

syn-vrije carbonara | afslankende wereld

Als je zin hebt in iets een beetje anders, kun je zelfs een theelepel volkoren mosterd toevoegen. Vergeet niet om de Syns te tellen.

Wanneer we olie in de keuken moeten vervangen, gebruiken we Frylight. Perfect voor dagelijks braden en koken, het levert precies één calorie per spray, waardoor het Syn gratis is! De smaken van Coconut of Olive Oil zijn ideaal voor dit Syn Free Spaghetti Carbonara recept.

Syn Free Spaghetti Carbonara - Tijdbesparende tips

 • Gebruik gammon - dan is er geen trimmen vet van vet met een schaar
 • Kook de waterkoker voordat je iets doet - dan is het klaar voor de pasta
 • Terwijl je kookt, kook je de saus in de pasta. Al met al duurt het maximaal 10 minuten!
 • Als je er nog geen hebt geprobeerd, zijn multicookers geweldig om je pasta te koken. Ze zijn ook ideaal voor stomen, wat perfect is om te koken, en dat is allemaal belangrijk snelheidsveget. Je kunt er een oppikken op Amazon.

Sommigen van jullie houden van dit Syn Free Spaghetti Carbonara-recept!

Als je dit recept maakt, maak een foto en hashtag #pinchofnom - We zien je creaties graag op Instagram, Facebook en Twitter!

Waarom probeert u niet eens een van onze andere fantastische pastagerechten?

We hebben nogal wat pasta-recepten en hier zijn maar enkele van onze favorieten;

Van de wagen gedeporteerd en wat gemotiveerd, of anderen op hun reis willen helpen?

We hebben veel nieuwe leden op onze Facebook-groep gehad, dus als je nog niet bent toegetreden, ga dan eens kijken. Je zou het plezier niet willen missen, toch?

Misschien vind je gewoon de inspiratie die je nodig hebt van onze geweldige leden, en als je al lid bent, waarom zou je dan geen vrienden uitnodigen die het misschien nuttig vinden?

Wil je deze Syn Free Spaghetti Carbonara bewaren voor later? Zet het vast op Pinterest!

Syn vrij Carbonara | Syn Free Slimming World | 11 Weight Watchers Smart Points | 362Kcal | pinchofnom.com

Syn Free Spaghetti Carbonara

stemmen: 46
Beoordeling: 4.3
U:
Beoordeel dit recept!

Kooktijd

mensen 10 minuten 10 minuten

Weight Watchers

Slimming World

362kcal 10

Smart Points (Flex / Freestyle)

Nul
Per mensen Per mensen Per mensen
INGREDIËNTEN
Maak alsjeblieft geen screenshot. Deze recepten worden vaak bijgewerkt!
Als u tijdens het afdrukken een leeg scherm krijgt, opent u de website in een browser en niet in de Facebook-app.

INSTRUCTIES
 1. Kook de ketel - terwijl je wacht tot het aan de kook komt, snijd de ui, champignons en achterham
 2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en verwarm een ​​grote koekenpan met een paar frylight-invetters. Bak de uien tot ze zacht zijn, voeg de paddenstoelen en de gammon toe en kook tot ze lichtbruin zijn
 3. Voeg de groentebouillon toe aan de braadpan en kook op hoog roerend vaak tot het gehalveerd is
 4. Klop ondertussen in een kom de eieren, zwarte peper, Quark en mosterd (als je het gebruikt!) Opzij
 5. Giet de pasta af zodra deze gaar is en kantel hem in een grote kom, voeg de gekookte uien, champignons, resterende bouillon en gammon toe - roer goed. Voeg langzaam de geklopte eieren, Pecorino-kaas en Quark toe en roer constant. Doe dit niet op het vuur, anders krijg je een roerei !!
 6. Voeg de peterselie toe als alles is doorgeroerd. Bord op en besprenkel met een beetje meer Pecorino-kaas. Genieten!

Als je dit recept maakt, maak een foto en hashtag #pinchofnom - We zien je creaties graag op Instagram, Facebook en Twitter!

RECEPTEN OPMERKINGEN

Dit recept kan worden bevroren, maar vergeet niet om het volgende te doen;

- Bevries het zodra het koud genoeg is.
- Gebruik een container of zak die geschikt is om te bevriezen.
- Ontdooi grondig voor het opnieuw verwarmen (u kunt de ontdooifunctie op uw magnetron gebruiken).
- Zorg ervoor dat deze voor het serveren helemaal warm is.

BELANGRIJKE GEGEVENS

Gesynchroniseerde waarden zijn correct op het moment van schrijven, maar zijn mogelijk niet altijd correct.

Deze website is OFFICIEUZE en is GEEN ENKELE WEG deel van of representatief voor Slimming World.

We zijn niet getraind door Slimming World noch gemachtigd om Slimming World advies te geven. Elk advies dat hier wordt gegeven, mag het advies van uw Slimming World-adviseur niet vervangen.

Idealiter zou je met Slimming world moeten checken voor de meest recente Syn-waarden met behulp van officiële bronnen zoals; de Synscalculator, Syns Online op LifelineOnline of door de Syns-hotline te bellen op (0906) 851 8518.

Hoewel pinchofnom.com probeert om nauwkeurige voedingsinformatie te verstrekken, moeten deze cijfers als schattingen worden beschouwd. Verschillende factoren, zoals gekochte productsoorten of merken, natuurlijke schommelingen in verse producten en de manier waarop ingrediënten worden verwerkt, veranderen de effectieve voedingswaarde-informatie in een bepaald recept. Pinchofnom.com is in geen geval verantwoordelijk voor verlies of schade als gevolg van uw afhankelijkheid van voedingsinformatie.

We vragen u vriendelijk om dit recept te delen via de deelknoppen en niet via schermafbeeldingen.

Omdat onze recepten vaak veranderen in overeenstemming met wijzigingen in de syntaxis, willen we ervoor zorgen dat ze te allen tijde zo nauwkeurig mogelijk zijn.

Als u onze recepten gebruikt of opnieuw maakt, vragen we u vriendelijk om:

 • Dat u ons crediteert door niet alleen een screenshot maar ook een link naar onze originele receptenpost
 • U reproduceert het recept niet volledig
Tags: bakken, carbonara, dieet, gemakkelijk, eieren, extra, extra gemakkelijk, eten, gratis, gezond, healthyeating, reis, verlies, pasta, punten, kwark, afslanken, afvallen wereld, afslanken wereld uk, afslanken wereld, slim, slimme punten , spaghetti, swuk, syn gratis, kijkers, gewicht, gewicht watchers, weightloss, weightlossjourney, wereld
Tweet