Verander je darm, verander je leven: Travis Stork: 9781939457592: Amazon.com: Books

We willen gezond zijn. We willen slank zijn. En we willen dat vervelende vet rond onze buik verliezen!

We kunnen al deze doelen bereiken met The Lose Your Belly Dieet. Gebaseerd op opwindend nieuw onderzoek over de dramatische voordelen van een levendige darmgezondheid en een divers microbioom van de darm, voedt dit plan je darm terwijl het helpt je overtollig gewicht en schadelijk buikvet te verbranden.

Dit plan is opgebouwd rond een zeer duidelijk, op onderzoek gebaseerd concept: het eten van voedsel dat de microben in uw darmen voedt en beschermt, maakt de weg vrij voor gewichtsverlies, een slanker middenweg en een betere algehele gezondheid.

Het gaat niet alleen om gewichtsverlies. Het hebben van een goede darmgezondheid is gekoppeld aan een goede gezondheid door uw hele lichaam. Wetenschappers in dit snel groeiende gebied vinden verbindingen tussen darmmicroben en het immuunsysteem, gewichtsverlies, gastro-intestinale gezondheid, allergieën, astma en zelfs kanker. Bij elke studie die is gepubliceerd, worden wetenschappers er meer van overtuigd dat het hebben van een gezonde darm leidt tot een gezond lichaam.

We zijn eraan gewend om bacteriën te zien als slecht, en sommige zijn, maar de meeste bacteriën en microben in onze ingewanden doen verbazingwekkende dingen, zoals werken met ons immuunsysteem om ziekten te bestrijden en ons lichaam te helpen bij het verteren van voedsel. Niet alleen kunnen we zonder hen leven, maar ook als hun aantal en diversiteit toenemen, neemt ook onze gezondheid toe.

In dit boek bekijken we alle manieren waarop u uw eigen darmgezondheid kunt verbeteren, te beginnen met het voedsel dat u eet. Mijn dieetaanbevelingen, maaltijdplannen en recepten zullen je darmmicroben helpen voeden en beschermen. En we kijken naar de veel andere stappen die u kunt nemen om uw heilzame bacteriën te ondersteunen, van het vermijden van onnodige antibiotica tot het veranderen van de manier waarop u denkt over vuil en ziektekiemen. Zelfs de keuzes die u maakt over hoe u uw kinderen ter wereld brengt, kunnen van invloed zijn op de microbio's van uw gezin.

In The Lose Your Belly Dieet, we dekken alle bases, waardoor u alles krijgt wat u moet weten om drastische veranderingen aan te brengen in uw GI-gezondheid, uw gewicht, uw buikvet en uw algehele gezondheid.

Verander je darm, verander je leven: Travis Stork: 9781939457592: Amazon.com: Books

Ik heb buikvet. Mijn vrouw en kinderen hebben buikvet. In feite hebben de meeste mensen die ik ken buikvet, ondanks het feit dat we allemaal enigszins werken, en het maakt niet uit hoeveel calorieën we verbranden of hoeveel we zelf verhongeren, het lijkt erop dat afvallen gewoon niet voldoende is om ontdoen van dat koppige reservewiel. Na het lezen van The Belly Fat Cookbook door John Chatham, begrijp ik nu waarom!

Dit boek is perfect geschreven. Het is uitgebreid en toch eenvoudig te verteren. De auteur geeft een grondig inzicht in hoe buikvet verschilt van elk ander vet waarmee we proberen om te gaan en legt uit waarom het gevaarlijk is om op te zadelen en gemakkelijker dan we zouden denken om van te ontdoen.

De recepten zijn niet ingewikkeld en bieden een gezonde kijk op alles, van Eggs Benedict en fajitas tot soepen en salades en heerlijke desserts. Donkere chocolade, pizza en milkshakes? Ga ervoor! Je zult geen honger lijden aan het dieet van het Belly Fat Cookbook.