35 Best East Coast Honeymoon Resorts

North Carolina - Sanderling Resort

De eersteklas voorzieningen van het Sanderling Resort in Kitty Hawk, North Carolina maken het de perfecte bestemming voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke schoonheid op het strand, buitenactiviteiten en een spa. De kamers combineren beddengoed van hoge kwaliteit en een prachtig uitzicht met een elegante inrichting en balkons.

De kamers van het North Inn zijn voorzien van twee queensize bedden, terwijl het South Building en Beach House kamers met kingsize bedden hebben. U kunt ook verblijven in een van de vijf aangepaste vakantiehuizen die toegang bieden tot alle voorzieningen op het terrein. De Spa at Sanderling biedt yoga, acupunctuur, massages, lichaamsverzorging, andere spa-behandelingen, nagelverzorging, salonopties en zelfs een bruidspakket. Er is een zwembad in de spa en het rustige zwembad is alleen voor volwassenen.

U kunt bij de accommodatie surfen, kajakken of paddleboarden huren of een rondje golf spelen. Het onlangs gerenoveerde restaurant Lifesaving Station biedt drie maaltijden per dag en een kindermenu, Kimball's Kitchen heeft steak en zeevruchten en de Beach House Bar biedt gebak, koffie en cocktails. Kamers beginnen bij $ 169 per nacht.

Fun East Coast vakanties: 25 beste romantische spa weekenduitstapjes in de VS Foto: Sanderling Resort

"35 Best East Coast Honeymoon Resorts & Things to Do near Me Today" Terug naar boven of beste restaurants in de buurt van mij, Images of Hotels, Discounts, Boutique Hotels, Inn & Bed and Breakfasts

Familie vakantie plekken in de buurt van mij, weer, leuke plaatsen in de buurt en hoe ver is: Myrtle Beach, Mobile, OKC, Alabama grotten, Noord-Virginia, Jim Thorpe, Costa Rica stranden, romantische DC, Phoenix, Annapolis, Bethlehem, Bradenton, Santa Monica toeristische attracties, Catalina, New Braunfels, Colorado Springs, Florida Keys, Montgomery, Franklin, Irving, Santa Fe, Santa Barbara


Tweet