Sixpack abs: thuistrainingsroutine zonder apparatuur

Sixpack abs: thuistrainingsroutine zonder apparatuurSixpack abs: thuistrainingsroutine zonder apparatuur

Een wasbordmaag staat op het verlanglijstje van elke fitnessfanaat. Je hoeft je niet echt te abonneren en te betalen om de geheimen van het bouwen van six pack abs te "ontgrendelen". Een goed dieet, veel cardio en dit thuistrainingplan is alles wat je nodig hebt om je six pack-buikspieren te bouwen.

Six pack abs zijn er in verschillende soorten en maten. Sommige mensen hebben een six-pack, anderen - slechts een vier-pack. Hoewel zeldzaam, hebben slechts weinigen zelfs een achtpack. Ongeacht hun vorm en grootte, zes pack abs zijn te danken aan genen, trainen en dieet.

U hoeft niet te investeren in "ab blaster" -achtige gadgets en gadgets. Je hebt niet eens een sportschool nodig. Volg gewoon dit eenvoudige thuisab-circuit door fitnessmodel en bodybuilding-concurrent Tom Imanishi.

Six pack abs: Tom Imanishi's thuiswedstrijd

  • Liggende been verhogingen (20 herhalingen)
  • Floor crunches (25 herhalingen)
  • Side crunches (15 herhalingen aan elke kant)
  • Russische wendingen (30 herhalingen)
  • Plank (tot mislukking)

Download de GRATIS "Six pack abs home workout-routine" PDF.

Six pack abs home circuit: hoe doe je dat?

Doe 3 sets per sessie, 2-4 keer per week. Rust 2 minuten tussen de sets, maar rust niet tussen elke oefening. Als je dat moeilijk vindt, gun jezelf dan voldoende rust tussen de sets.

Voor maximale resultaten moet u zich concentreren op het gebied dat u aan het trainen bent en op uw ademhaling. Voer de oefeningen op een gecontroleerde manier uit en adem uit terwijl je je buikspieren samentrekt.

Je moet alle oefeningen in het circuit van achteren tot achteraan voltooien.

Six pack abs home circuit: op welke spieren is het gericht?

De oefeningen in het circuit richten zich op de meeste buikspieren en kernspieren in uw lichaam.

De crunches en beenhoogtes richten zich naar je bovenste en onderste buikspieren.

De crunches aan de zijkant en Russische wendingen richten je op je obliques (of "love handles" als je dat liever hebt).

De plank is gericht op uw transversale buik. Dit is de diepste laag van je buikspier. Het wikkelt zich rond je romp (van achteren naar voren en van ribben naar bekken).

Six pack abs home circuit: wat te verwachten?

Het thuis-circuit van Tom is ontworpen om je kernspieren te versterken en te ontwikkelen en om je buikstreek te modelleren.

Als je op zoek bent naar een slank uiterlijk, moet je de circuittraining combineren met een vetverbrandend dieet en cardiotraining.

Volg Tom Inamishi voor meer fitness-tips en trainingen:

Je kunt ook ons ​​bericht lezen over de basisprincipes van hoe je een sixpack kunt krijgen.

Sixpack abs: thuistrainingsroutine zonder apparatuur

De informatie gepresenteerd door Meraki Lane Inc. is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet verkeerd worden geïnterpreteerd als medisch advies. Alle meningen over medische aangelegenheden zijn louter die van de auteurs, die niet beweren medische professionals te zijn. Klik HIER voor ons volledige disclaimerbeleid.

Dit bericht kan koppelingen bevatten.

Als je op zoek bent naar de beste ab workouts voor vrouwen om je te helpen zes pack abs op tijd voor de zomer te krijgen, bekijk dan deze verzameling thuis workouts! Ik doe de nummers 2 en 5 al 2 weken religieus, en ik zie GEWELDIGE resultaten!

Ik vind deze workout leuk omdat hij intens maar snel is, en ik waardeer dat Mike de tijd neemt om een ​​paar geheimen te vertellen over de wetenschap van het krijgen van six pack abs (in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zal het doen van miljoen crunches het niet doen!). Ik vind het ook geweldig dat hij zijn workout doorloopt om de juiste vorm te demonstreren.

2. 10 Minute Ab Workout: Hoe krijg je een Six Pack van XHIT Daily

Wat ik het leukst vind aan deze training, is dat elke oefening maar 30 seconden duurt, waardoor ik het makkelijker heb om alles voor elke set te geven. En terwijl XHIT Daily kortere ab-trainingen aanbiedt, voel ik echt de brand met deze en heb ik het gevoel dat dit de beste resultaten oplevert.

Als je niet bang bent om crunches te doen, is deze workout iets voor jou!

4. Jillian Michaels 'Six-Week Six-pack Abs Workout door BeFiT

Als je op zoek bent naar een workout die cardio, core en abs combineert, is deze fantastisch. Het is veel langer dan de andere ab workouts in deze collectie, maar het is een geweldige manier om een ​​aantal oefeningen in een korte tijd te persen!

5. De 7 beste Ab-oefeningen van XHIT Daily

Deze training duurt slechts 7 minuten, dus het is mijn dagelijkse routine op dagen dat ik niet zoveel tijd vrij heb om mijn buikspieren te gebruiken!

6. 8 Min Abs Workout (Hoe een Six Pack te krijgen) door Passion4Profession

Deze training combineert veel van de buikspieroefeningen in de andere trainingen in deze collectie, maar als je het je verveelt om elke dag dezelfde routine te doen, probeer het dan eens!

7. Advanced Total Abs Workout (Six Pack Abs in 20 Minutes) door GymRa

Als je zin hebt in een uitdaging van 20 minuten, zal deze training je NIET teleurstellen. Het is intens!

8. De beste Victoria Secret Ab Workout door XHIT Daily

Ik heb deze workout nog niet geprobeerd, maar als het belooft om mij buikspieren te geven zoals een Victoria's Secret-model, kun je maar beter geloven dat ik het aan mijn lijst met 'moet-ik-probeer-workouts!'

9. Total Ab Workout: No More Muffin Top van XHIT Daily

Deze workout is niet ontworpen om je zes pack abs te krijgen, maar het is intens en heeft een enorm verschil gemaakt in het versterken van mijn lagere kern, dus ik moest het opnemen!

10. Hoe buikvet te verliezen: 5 minuten Abs door XHIT Daily

Deze workout kan kort en krachtig zijn, maar het zal je buikspieren doen branden. Geloof me!

Als je deze ab workouts voor vrouwen nuttig vond, deel deze dan op Pinterest!

Als je op zoek bent naar de beste ab workouts voor vrouwen om je te helpen zes pack abs op tijd voor de zomer te krijgen, bekijk dan deze verzameling thuistrainingen. Ik doe de nummers 2 en 5 al 2 weken religieus, en ik zie GEWELDIGE resultaten! Volledige workouts inbegrepen - gratis!

En als je op zoek bent naar meer trainingen om dit jaar weer fit te worden, volg dan ons Health and Fitness-bord waar we allerlei soorten inspiratie delen!

623 Aandelen

Dani

Dani

Dani is een 30-jarige freelance schrijver en consultant voor sociale media die een ongezonde liefde heeft voor make-up, haar en mode. Ze woont samen met haar man en 6-jarige dochter in Toronto, Canada en hoopt op een dag naar een warmer klimaat te verhuizen. Liefst morgen.

Tweet