Hoe zich te ontdoen van Love Handles

Expert beoordeeld

Hoe zich te ontdoen van Love Handles

3 Methoden: Gezonde gewoonten beginnen die zich ontdoen van liefde HandlesHet recht op buikpijn verlichten Oefenen om buikspieren te versterken Vraag en antwoord van de gemeenschap

Heb je een beetje extra vulling rond het midden? Love handles zijn een van de moeilijkste gebieden om in vorm te knippen, maar er zijn maatregelen die je kunt nemen om je zijkanten en buikspieren te laten klinken. Lees verder om te leren welke levensstijl, voeding en lichaamsbewegingstechnieken je kunt gebruiken om van liefdegrepen af ​​te komen.

Stappen

1
Gezonde gewoonten beginnen die zich ontdoen van Love Handles

 1. 1
  Verlicht je stress. Wanneer je gestresst raakt door te veel werken, familieproblemen hebt of een soort trauma ervaart, reageert het lichaam door een hormoon cortisol af te geven.[1] Naast het veroorzaken van een groot aantal gezondheidsproblemen, zorgt cortisol ervoor dat je vet krijgt rond het midden van je lichaam, wat leidt tot love handles. Je kunt waarschijnlijk tientallen dingen bedenken die je nu benadrukken. Om van de handvatten af ​​te komen, moet je van de stress af! Zoek uit wat uw systeem belast en neem maatregelen om uw situatie te verbeteren.
  • Kijk of je de activiteit in je schema kunt verminderen, zodat je wat minder druk bent. Het hebben van back-to-back-activiteiten van 's ochtends tot' s avonds veroorzaakt veel stress.
  • Als je stress ervaart die wordt veroorzaakt door een situatie die je niet in de hand hebt, werk dan aan het omgaan met stress op een gezonde manier door meditatie, yoga, hardlopen, journaling of een andere activiteit die je geest kalmeert.
 2. 2
  Slaap beter. Te laat opblijven is zwaar voor je lichaam en geest, en resulteert in cortisol overproductie en gewichtstoename rond het midden. Beter slapen is vaak een over het hoofd gezien sleutel tot gewichtsverlies, maar het kan een groot verschil maken. Begin met slapen 7 - 8 uur per nacht, elke nacht.
  • Elke avond op dezelfde tijd naar bed gaan en 's ochtends op hetzelfde tijdstip wakker worden, stelt uw lichaam op een consistent schema en helpt stress te elimineren. Stop met het gebruik van heldere schermen dertig minuten voordat je gaat slapen.
  • Als je moeite hebt met slapen, zorg dan dat je slaapomgeving voldoende donker en stil is. Laat uw elektronische apparaten in een andere kamer achter wanneer u naar bed gaat, zodat u niet in de verleiding komt om e-mail te checken tijdens de nacht.
 3. 3
  Drink meer water. Uitdroging is een andere stressor op het lichaam. Velen van ons zijn uitgedroogd zonder het te beseffen. Begin met het drinken van meerdere liters water per dag, en meer op warme dagen of tijdens het sporten, om ervoor te zorgen dat je lichaam voldoende gehydrateerd is.
  • Drink 's ochtends een groot glas water, voordat je je ochtendcafeïne hebt.
  • Koop een waterfles van een liter en ben van plan elke dag twee flessen te drinken.
 4. 4
  Eet regelmatig maaltijden. Dit helpt een bloedsuikerspiegel te voorkomen, waarvan er teveel in het midden tot gewichtstoename kunnen leiden. Als u van uw love handles wilt genieten, eet dan regelmatig kleine maaltijden en stop rond 8.00 uur 's nachts. Je lichaam een ​​pauze geven van 's avonds tot' s ochtends eten, daarna een goed ontbijt eten gevolgd door een gezonde lunch en diner, is de beste manier om die love handles te verliezen.
 5. 5
  Drink niet te veel alcohol. Alcohol leidt tot schommelingen in de bloedsuikerspiegel, die hard zijn voor het systeem en die leiden tot de opslag van buikvet.[2] Blijf uit de buurt van suikerhoudende alcoholdranken helemaal. Als je drinkt, kies dan een drankje met een laag suikergehalte, zoals wijn, en beperk jezelf tot een drankje of twee, niet meer dan twee keer per week.
  • Een portie alcohol is gelijk aan vijf gram wijn, twaalf ons bier of 1,5 liter sterke drank. Twee of minder porties per dag worden aanbevolen voor mannen, terwijl een of minder per dag wordt aanbevolen voor vrouwen.

2
Goed eten om buikvet te verliezen

 1. 1
  Eet meer fruit en groenten. Goed eten is het allerbelangrijkste wat je kunt doen om love handles te verliezen. Het eten van vers fruit en groenten bij elke maaltijd is een geweldige manier om uw opslag van buikvet te verminderen. Groenten en fruit bevatten een reeks vitamines en voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Ze bevatten veel vezels en water en bevatten weinig calorieën.
  • Begin uw dag met een groenteomelet of smoothie met groenten en fruit. Zorg ervoor dat elke maaltijd een aanzienlijke hoeveelheid verse groenten bevat.
  • Groenten die in het seizoen zijn, zijn vers en voedzamer dan groenten die niet in het seizoen zijn en van ver moeten worden verzonden. Probeer producten te kiezen die dichtbij je zijn gegroeid.
 2. 2
  Eet gezonde eiwitten en vetten. Een dieet met veel magere eiwitten en gezonde omega-3 vetzuren en andere goede vetten is essentieel wanneer je probeert om love handles te verliezen. Elke maaltijd moet een portie eiwit bevatten, zoals kip, vis of mager rundvlees.
  • Vleeswaren zoals bacon, worst en lunchvlees bevatten conserveermiddelen en transvetten die bijdragen aan de opslag van vet, dus vermijd deze en houd u aan mager, vers vlees.
  • Er zijn ook veel vegetarische opties voor eiwitten. Eieren, tofu, peulvruchten en bepaalde bladgroene groenten bevatten veel eiwitten.
 3. 3
  Eet hele granen en vezels. Het eten van vezelrijk voedsel geeft je een vol gevoel, en je neemt minder snel zoveel calorieën in als je maaltijden veel vezels bevatten.[3] Ga voor volle granen zoals havermout of quinoa, evenals vezelrijke groenten en fruit, bonen en noten.
 4. 4
  Sla het bewerkte voedsel over. De meeste snackvoedingen, fast food en andere in de fabriek gemaakte gerechten zoals wit brood, soepen in blik en in de magnetron te bereiden diners zijn beladen met extra suiker, witte bloem, glucosestroop en gehydrogeneerde olie, om nog te zwijgen van conserveermiddelen en kleurstoffen. Wanneer u probeert buikvet te verliezen, is het het beste om dit soort voedsel zoveel mogelijk te vermijden.
  • Doe zoveel mogelijk zelf koken. Probeer uw maaltijden elke dag vers te bereiden, zelfs als uw maaltijd zo simpel is als een salade met een eiwit zoals gegrilde kip of tofu.
  • Houd gezonde snacks zoals noten, worteltjes of gesneden fruit bij de hand om te eten in plaats van verpakte snacks.
  • Probeer ouderwetse haver met fruit of een roerei te maken voor het ontbijt. Vermijd suikerhoudende ontbijtrepen; zelfs de "dieet" -repen zitten vol met suikercalorieën.
  • Frisdranken en andere suikerhoudende dranken moeten ook worden vermeden. Ga voor ongezoete kruidenthee. Als je van zoetstof in je drankjes houdt, gebruik dan agave.

3
Trainen om de buikspieren te versterken

 1. 1
  Intervaltraining met hoge intensiteit uitvoeren. Hoge intensiteit intervaltraining (HIIT) schakelt tussen bursts van intense activiteit en korte periodes van minder intense activiteit. HIIT verbrandt in korte tijd een hoog aantal calorieën en blijft na de training calorieën verbranden.[4]
  • Een goed twintig minuten durende HIIT-programma is om vijfenveertig seconden van elk de volgende oefeningen te doen: push-ups, squats, butt-kicks, tricep-dips en lunges. Na één ronde, rust 15 seconden en herhaal. Doe in totaal drie rondes.[5]
  • Een goed HIIT-programma kan je helpen om buikvet te verliezen, wat je love handles helpt verminderen.
 2. 2
  Probeer de fiets te verplaatsen. De fiets is een sterke beweging die ontworpen is om van liefdegrepen af ​​te komen en kan als onderdeel van de meeste trainingssessies vrij gemakkelijk worden opgenomen. Met deze oefening kun je snel van de ene naar de andere kant schakelen, waardoor de liefde de spieren manipuleert en de stress op de schuine spieren beperkt.
  • Ga op je rug liggen op een harde vloer en til je benen in de lucht op. Ondersteuning met je handen door je ellebogen onder je onderrug te plaatsen, zodat je benen volledig van de grond komen en fietsbewegingen met je benen in de lucht uitvoert.
  • Zorg er bij het uitvoeren van deze oefening voor dat u een mooi langzaam bewegingspatroon behoudt, omdat dit maximale spanning op de schuine spieren houdt.
 3. 3
  Gaat naar voren gebogen balroll-ins. Deze beweging wordt gedaan met een oefenbal, en is vooral effectief om liefdeshendels te richten vanwege de buikligging. Je spieren moeten hard werken om je in balans te houden en dit is waar het opzwepende effect optreedt.
  • Ga op je buik liggen op een oefenbal. Rol de bal heen en weer en beweeg je lichaam om op de bal in evenwicht te blijven zodat je niet valt.
  • Elke keer dat je de bal in de zijkant van je lichaam knijpt, zou je hem in de schuine spieren moeten voelen.
 4. 4
  Gebruik een hoelahoep. Een leuke oefening die dat lastige gebied voor het behandelen van de liefde echt versterkt, is het gebruik van een hoelahoep, die in de meeste fitnesswinkels wordt verkocht. Zet wat muziek op en draai je heupen, manoeuvreer de hoepel hoger en lager op en neer in de kolom van je middelgebied. Na een tijdje kun je echt voelen dat je schuine spieren erin trappelen, wat betekent dat je enig effect begint te krijgen op het versterken van de spieren onder het gebied met Love Handle's.
 5. 5
  Probeer sit-ups met draaien te weigeren.[6] Dalende sit-ups zijn intenser dan normale sit-ups, omdat je tegen de zwaartekracht inwerkt terwijl je het lichaam laat zakken en weer omhoog gaat. Voer gewoon een aantal normale sit-ups uit, maar draai naar andere zijden wanneer u van de vloer opstaat en de positie omkeert terwijl u terug naar de startpositie gaat.
  • Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en je voeten stevig op de grond.
  • Hef je romp op en concentreer je erop dat je zo ver mogelijk naar één kant draait.
  • Ga langzaam terug naar de grond, omdat dit de spieren over het volledige bewegingsbereik helpt werken.

Gemeenschap Q & A

Zoeken
Nieuwe vraag toevoegen
 • Vraag
  Hoe kom ik snel van love handles af?
  Claudia Carberry, R.D.
  Geregistreerd diëtist
  Claudia Carberry is een geregistreerde diëtist in Arkansas. Zij ontving haar M.S. in Nutrition van de University of Tennessee Knoxville in 2010.
  Claudia Carberry, R.D.
  Geregistreerd diëtist
  Antwoord van een expert
  Er is geen snelle manier om gewicht te verliezen of spieren te krijgen. Wees volhardend en voer de oefeningen regelmatig uit. Voer elke dag minstens 30 minuten cardio-oefening en eet een uitgebalanceerd dieet.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 4 Nuttige 11
 • Vraag
  Wat zou je doen als je een vrouw bent met een bovenlichaam (meestal borst en buik) dat groter is dan haar onderlichaam (dijen en bilspieren)?
  Claudia Carberry, R.D.
  Geregistreerd diëtist
  Claudia Carberry is een geregistreerde diëtist in Arkansas. Zij ontving haar M.S. in Nutrition van de University of Tennessee Knoxville in 2010.
  Claudia Carberry, R.D.
  Geregistreerd diëtist
  Antwoord van een expert
  Kortom, cardio-oefeningen in combinatie met gewichten helpen je lichaamsvet te verminderen. Werk met een personal trainer voor een plan dat specifiek is afgestemd op uw lichaam en behoeften.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 5 Nuttige 5
 • Vraag
  Is het goed als ik liefdeshendels heb in de leeftijd van ongeveer 10 tot 13? Komt het door vet of puberteit? Kan het zijn omdat ik mijn groeispurt niet heb gehad en uitgedund?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Het kan een van de redenen zijn, of een combinatie. Maar op jouw leeftijd, wees maar niet bang. Blijf gezond eten, doe aan lichaamsbeweging tijdens de week (sporten, wandelen etc.). Als het probleem er nog steeds is, als je de puberteit hebt gepasseerd, weet je het antwoord. Gezien het feit dat je lichaam nog steeds groeit, kan het een slechte zaak zijn om het zwaar onder druk te zetten (zoals een hardcore workout / dieet).
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 7 Nuttige 47
 • Vraag
  Wat bedoel je met het werken van de schuine standen door fietsen te doen, zal dit vet er uit duwen waardoor het er slecht uitziet ondanks dat ik geen vet heb gekregen?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Spier bouwt zich op onder de vetlaag. Tijdens het trainen en het opbouwen van spieren, verbrandt het vet. Door spiermassa direct onder de probleemgebieden op te bouwen, kunnen je liefdeshendels nog groter lijken met de toegevoegde spiermassa.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 5 Nuttige 28
 • Vraag
  Als ik oefen op de elliptische trainer, helpt dat dan om van liefdegrepen af ​​te komen?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Het zou moeten.De elliptische trainer is cardio en cardio verbrandt vet. Verwacht niet meteen resultaten, maar als je het volhoudt, krijg je resultaten.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 0 Nuttige 6
 • Vraag
  Hoe kom ik van mijn grote love handles af?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Sla verwerkte voedingsmiddelen over, loop elke dag zoveel als je kunt, werk je grotere spiergroepen (benen, rug enz.) Een paar keer per week en in de tijd zullen ze verdwijnen. En als je gehaast bent, zorg er dan voor dat je in een licht calorisch tekort blijft. 200 kcal minder dan je een dag nodig hebt, zou voldoende moeten zijn.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 8 Nuttig 27
 • Vraag
  Zal het oefenen van tonusspieren en ervoor zorgen dat mijn love handles groter zijn?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Love handles zijn gewoon overtollig vet, dus het is onwaarschijnlijk dat oefening of spiertonus ervoor zorgt dat ze er groter uitzien. Na verloop van tijd zouden ze moeten krimpen.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 3 Nuttige 11
 • Vraag
  Ik ben 16 jaar oud en heb een behoorlijke hoeveelheid buikvet en 'love handles'. Ik ging zelfs naar een sportschool, maar niets lijkt te werken. Wat moet ik doen?
  Noa Shmueli
  Gemeenschapsantwoord
  Zorg ervoor dat uw dieet evenwichtig en gezond is. Houd in gedachten dat het verliezen van vet en gewicht zeer geleidelijke processen zijn. Houd er rekening mee na een lange periode van tijd, zoals een maand of twee. Neem foto's vóór en na, zodat je je voortgang kunt zien.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 2 Nuttige 8
 • Vraag
  Hoe lang duurt het voordat ik van mijn love handles af ben?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Het hangt er vanaf hoe vaak je oefent, wat voor soort oefeningen je doet en hoe strikt je je houdt aan je dieet. Het hangt ook af van hoe snel je lichaam vet in spieren kan veranderen. Verwacht echter dat het enkele weken tot een paar maanden zal duren.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 14 Nuttige 26
 • Vraag
  Hoe lang duurt het voordat love handles verdwijnen als ik goed eet en aan het trainen ben?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Dit hangt af van hoe groot de love handles zijn, maar je kunt verwachten dat je love handles na een paar weken tot een maand verdwijnen.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 3 Nuttige 8
Toon meer antwoorden
Onbeantwoorde vragen
 • Zijn er oefeningen die ik kan uitvoeren om van love handles af te komen als ik aan een hernia lijd?
  Beantwoord deze vraag Markeren als ... Markeren als ...
 • Hoe kan ik mijn love handles vergroten?
  Beantwoord deze vraag Markeren als ... Markeren als ...
 • Hoe verlies je love handles na een appendix-operatie?
  Beantwoord deze vraag Markeren als ... Markeren als ...
 • Als ik 4-5 keer per week schuine oefeningen doe, hoe lang duurt het dan voordat ik mijn liefdesgrepen kwijt ben?
  Beantwoord deze vraag Markeren als ... Markeren als ...
Een vraag stellen
Nog 200 tekens over
Vermeld uw e-mailadres om een ​​bericht te ontvangen wanneer deze vraag wordt beantwoord.
voorleggen
 • Al beantwoord
 • Geen vraag
 • Slechte vraag
 • anders

  Tips

  • Doe de oefeningen 3 keer per week, 15-20 herhalingen elk, voor het beste effect.
  • De meest effectieve manier om liefdesgrepen te verliezen, is door een dieet te volgen en levensstijlwijzigingen aan te brengen. De oefeningen zullen je spieren versterken, maar ze zullen de vetafzettingen niet kwijtraken.
  • Onthoud dat het doen van deze oefeningen niet van vet af zal komen, maar alleen de spieren in het gebied zal versterken. In feite zal het werken met obliques door fietsen fietsen het vet eraf duwen, waardoor het er slechter uitziet, ook al heb je geen vet gekregen.

  Video
  Door deze service te gebruiken, kan bepaalde informatie met YouTube worden gedeeld.

  Bronnen en citaten

  1. ↑ http://www.mayoclinic.com/health/stress/SR00001
  2. ↑ http://www.shape.com/celebrities/star-trainers/ask-celebrity-trainer-how-can-i-ont-rid-love-handles
  3. ↑ http://www.webmd.com/diet/fiber-health-benefits-11/fiber-weight-control
  4. ↑ http://templatelab.com/high-intensity-interval-training/
  5. ↑ http://dailyburn.com/life/db/hiit-workouts-for-beginners/
  6. ↑ http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2013-07-22/fitness/39654346_1_love-handles-exercises-knees
  Meer weergeven ... (3)
  Tweet