NM, AZ, CO Tandartsen | Korting Tandheelkundige plannen

Doctor - huis

Bel voor een afspraak

844.717.9588

U en uw gezin verbinden met de tandheelkundige zorg die zij nodig hebben.

PERFECT TEETH ™ is een netwerk van tandartspraktijken in Colorado, New Mexico en Arizona. Onze toewijding om altijd de behoeften van patiënten voorop te stellen, heeft ons geholpen uitgroeien tot de grootste leverancier van tandheelkundige diensten in de regio, met 68 kantoren en meer dan 100 tandartsen die zowel algemene als specialistische tandheelkundige diensten verlenen. Onze kantoren beschikken over ervaren tandartsen, zorgzaam ondersteunend personeel, ultramoderne apparatuur en eenvoudige planning, facturering en financiering.

PERFECTE TEETH ™ accepteert de meeste belangrijke vormen van verzekering. Bovendien accepteren bepaalde locaties ook Medicaid. Voor onze patiënten die geen toegang hebben tot de traditionele tandartsverzekering, bieden wij tandheelkundige zorg met verregaande kortingen via het PERFECT TEETH ™ Tandheelkundig Plan, een tandheelkundig behandelplan met korting. Om ervoor te zorgen dat onze patiënten de tandheelkundige zorg krijgen die ze nodig hebben, hebben we een nieuw flexibel betalingsplan geïntroduceerd wanneer ze het nodig hebben.

Het maakt niet uit of u een terugkerende patiënt bent of een nieuwe, we zien er naar uit om u en uw gezin zo snel en gemakkelijk mogelijk te helpen met al uw tandheelkundige behoeften. Van Denver tot Albuquerque tot Tucson en overal daar tussenin, we verheugen ons erop uitstekende tandheelkundige zorg te bieden aan u en uw gezin.

NM, AZ, CO Tandartsen | Korting Tandheelkundige plannen

Geloof het of niet, de behoefte aan beugels reikt verder dan de voor de hand liggende scheve tanden. Het is voor een ouder niet altijd duidelijk dat hun kind een beugel nodig heeft. Daarom is een orthodontische evaluatie een belangrijk onderdeel van de mondzorg voor kinderen. Rond de leeftijd van 7, moet een kind geëvalueerd worden voor het verdringen van de tanden, uitlijningen, spaties of ontbrekende tanden en bijten. Al deze factoren helpen bepalen of een kind al dan niet baat heeft bij beugels of andere orale hulpmiddelen om goede mondverzorging te ondersteunen, problemen met spraak, pijn of kauwen aan te pakken en / of abnormale slijtage van de tanden. De evaluatie zal u helpen om de beste leeftijd voor accolades voor de specifieke situatie van uw kind te bepalen.

Lees verder…

Tweet