Verlaat cellulitis als je spieren wint? - Wound Care Society

Cellulitis is geen ongebruikelijk probleem voor de meeste vrouwen. In feite ondervindt bijna 90 procent van de volwassen vrouwen deze ingedeukte huid, hoewel in verschillende grootten. Het doffe huidoppervlak dat wordt veroorzaakt door vetophopingen die opzwellen via dermis bindweefsels, is niet permanent verwijderbaar. Dit is wat het een groot probleem maakt. Sommige methoden zouden echter het uiterlijk kunnen verminderen. Deze omvatten gezonde voeding, regelmatige en aanhoudende oefeningen en gewichtsbeperking. Aangezien vetophopingen de hoofdoorzaak zijn van de vorming van cellulitis, moet u deze vetten verwijderen om cellulitis kwijt te raken. Daarom is het niet verrassend dat mensen zich af gaan vragen of ze al dan niet spierhulp krijgen bij het verminderen van cellulitis in onze billen, heupen, buik en dijen.

Helpt spierwinst cellulitis te verminderen?

Cellulitis begint met vetafzettingen onder de huid. Wanneer deze vetten worden opgeblazen, beginnen ze zichtbaar te zijn op het huidoppervlak, wat we vaak aanduiden als cellulitisvorming. Verrassend genoeg komt cellulitis niet alleen voor bij mensen met overgewicht, maar kunnen ze ook voorkomen bij slankere en slanker personen. Omdat cellulitis het gevolg is van het opzwellen van vetten, wordt het dan nog maar de vraag of het mogelijk is dat het krijgen van spieren de kans op deze opgezwollen vetten verkleint, omdat deze spieraanwinst de ruimte tussen de bindweefsels zou kunnen blokkeren.

In feite helpt spiervergroting je om de zichtbaarheid van cellulitis te verminderen, vooral in de lompere gebieden. Spiertoename helpt deze gebieden, zoals de dijen en de billen, om steviger te worden en geeft uiteindelijk betere huidtinten. Met een stevigere huid en huidskleur is er een kans op minder zicht op cellulitis. Spiertoename verbetert de cardiovasculaire gezondheid en versterkt elke spier in het lichaam.

LEES OOK Wordt cellulitis veroorzaakt door toxines?

Welke spierversterkende oefeningen moet je doen om cellulitis te laten verdwijnen?

Om van cellulitis af te komen, moet je onderlichaam oefeningen doen om de spieren in je billen, heupen en dijen sterker en strakker te maken. Een regelmatig trainingsschema voor ongeveer 3 tot 4 weken is belangrijk om een ​​significante verandering in uw cellulitis te zien. Onderlichaam oefeningen helpen cellulitis moeilijker op te merken en helpen je lichaam om meer calorieën te verbranden. Omdat cellulitis eigenlijk vetten onder je leder is, zal het opbouwen van gespannen spieren door deze oefeningen je een gladdere huid geven. Sommige oefeningen in het onderlichaam die je misschien zou willen doen om je cellulitis minder waar te maken, zijn als volgt:

  1. Cardiovasculaire oefeningen

Wandelen, hardlopen, wandelen of fietsen zijn cardiovasculaire oefeningen die je kunt doen om calorieën te verbranden die uiteindelijk je vetafzettingen verbranden. Deze oefeningen zijn enkele beste cellulitisverwijderingsoefeningen, omdat cardio een hoog niveau aan calorieën verbrandt.

  1. Been optillen

Als u cellulitis op uw binnen- of buitendijen ziet, kunt u uw oefeningen op deze gebieden richten. De eenvoudigste oefening die je kunt doen en die zich op je dijen richt, is het beenwerk. Deze oefening zal met name je dijspieren aanspannen en je cellulitis geleidelijk minder opvallen.

  1. squats

Deze oefening is ook handig voor het verwijderen van cellulitis. Squats richt zich tegelijkertijd op je heupen, dijen en billen. Door squats te doen, verbrand je vetophopingen op deze drie lichaamsdelen. Als krachttraining helpen squats je om je spierweefsels steviger en sterker te maken. Het helpt ook uw lichaam een ​​goed metabolisme te krijgen. Als gevolg hiervan kan uw uiterlijk van cellulitis worden verminderd.

  1. Gewichtheffen

Sommige mensen ervaren cellulitis op hun armen, in plaats van hun spullen of billen. Daarom is gewichtheffen nuttig. Gewichtheffen laat je spieren groeien en geeft je een vollere uitstraling. Uiteindelijk wordt je hele huid steviger en daardoor wordt je cellulitis minder zichtbaar.

LEES OOK Beste manier om cellulitis te elimineren

Eliminatie van cellulitis uit je lichaam is bijna onmogelijk. Sommige mensen kwamen erachter dat zelfs de meest kostbare en gecompliceerde chirurgische behandelingen deze vetnesten niet volledig verwijderen. Je kunt spierzwakte echter beschouwen als een van je manieren om cellulitis kwijt te raken. Je hebt misschien regelmatige oefeningen nodig die worden ondersteund door een gezonde levensstijl om je klonterige laag minder zichtbaar te maken. Dit wordt echter aanbevolen omdat niet alleen het uiterlijk van uw cellulitis wordt verminderd, maar u ook gezonder blijft.

woundcaresociety

Tweet