Buikvet verwijdering chirurgie bijwerkingen

Delen !

Buikvet verwijdering chirurgie bijwerkingen. Een ander onderzoek dat in Obesity werd gedistribueerd, wees uit dat dames die liposuctie hebben gehad hun zadeltassen kunnen ruilen voor een dikbuikige buik en geen vet verliezen.

Drs. Teri L. Hernandez en Robert H. Eckel van de Universiteit van Colorado namen een kijkje bij vrouwen die lipo op hun dijen hadden en vonden dat ondanks het feit dat ze na anderhalve maand post-medische ingreep hun algemene spier / vet ratio hadden was afgenomen met 1,82 procent, een jaar later was het teruggekropen naar gewoon. Bovendien is dat niet alles: het was niet teruggekaatst in hun dijen, maar ontdekte eerder de richting op hun buik, wat specialisten ertoe aanzette te redeneren dat "spier versus vet opnieuw werd gevestigd en herverdeeld van de dij naar de middenregio."Buikvet verwijdering chirurgie bijwerkingen.

De reden? Je lichaam regelt precies de hoeveelheid vetcellen, Rudolph Leibel, een gewichtsspecialist aan de Columbia University, onthulde aan de New York Times dat ze duidelijk maakten dat muizen nieuwe vetcellen ontwikkelden in de nasleep van het verdrijven van vet.

Liposuctie is de beroemdste restauratieve medische procedure in de VS, en het lijkt niet op dit huidige onderzoek. Het zal de wens van veel vrouwen ondermijnen: de personen die de techniek hadden, waren tot nu toe tevreden met de resultaten, en degenen in de controle vergaarden nog steeds had nodig.

Buikvet verwijdering chirurgie bijwerkingen

Tweet