De Low Cholesterol Dieet Menu Planner

FEIT: De meeste mensen met een cholesterolarm dieet en die menen dat hun cholesterolverlagend dieet hun hoge cholesterolgehalte heeft verlaagd, bleken meestal nog steeds te lijden aan een hoog cholesterolgehalte, omdat ze niet de noodzakelijke veranderingen in het dieet hebben aangebracht om het cholesterolgehalte te verlagen.

In tegenstelling tot het monster cholesterol dieet dat is gericht op de persoon die absoluut niets weet over diëten om cholesterol te verlagen, maar wordt verteld dat ze dit moeten, biedt deze cholesterol dieetplanner een veel grotere keuze aan voedsel en de echte optie om te experimenteren met combinaties van voedingsmiddelen.

Deze maaltijdplanner met cholesteroldieet is veel gebruiksvriendelijker dan het cholesterolmonster dieet, omdat je een veel grotere zeggenschap krijgt over wat je eet en nog steeds geen goed begrip nodig hebt van hoeveel cholesterol en verzadigd vet er in het voedsel zit dat je eet zijn aan het eten.

Met behulp van deze menu-planner met een laag cholesteroldieet, kunt u ook een beetje geven en nemen tussen de cholesterol-dieetlijsten C en D en dit wordt uitgelegd bij elke lijst - wat kan worden geruild voor wat.

Het doel van deze cholesteroldieetpagina is om het plannen van maaltijden met een laag cholesterolgehalte veel, veel gemakkelijker te maken, wat het doet.

Onze pagina over een cholesterolverlagend dieet is voor de allerbeste beginner - volg het cholesterol-eetpatroon en u zult waarschijnlijk uw cholesterol snel verlagen, maar het voedsel is misschien niet al te persoonlijk, en wat cholesterol-diëten betreft, voedsel dat je eet is erg beperkt. Met onze tabel met cholesterol en verzadigde vetten kunt u de samenstelling van vele, vele voedingsmiddelen controleren en kan deze zeer nuttig zijn als u een item op cholesterol-dieet E tegenkomt, of een item dat hier niet wordt behandeld.

Voedingsmiddelen met een hoog cholesterolgehalte, of diëten met een hoog cholesterolgehalte, kunnen het cholesterol in uw bloed verhogen. Blijf ze innemen en houd het cholesterolgehalte in uw bloed hoog. De lever kan enigszins compenseren, maar het kan riskant zijn om op de lever te vertrouwen om dit te doen.

Verzadigd vet daarentegen wordt door het lichaam verwerkt tot bloedcholesterol en het is daarom normaal gesproken veel belangrijker om de inname van verzadigd vet te minimaliseren als u een cholesterolarm dieet volgt.

Omdat u uiteraard uw cholesterol moet verlagen, en u bent hier op zoek naar een cholesteroldieet dat het werk goed doet en het goed doet, wilt u misschien weten:

Antwoord - normaal moet je voor de rest van je leven op een cholesterolarm dieet zitten. Val niet, na een tijdje zul je leren om het voedsel veel leuker te vinden dat goed voor je is. Sterker nog, ik vind nu veel van de betere voedingsmiddelen met een laag cholesterolgehalte, zoals volkorenbrood, erg leuk om te eten, hoewel ik de smaak absoluut verafschuwde voordat ik aan mijn dieet met laag cholesterolgehalte begon.

Dat is gedeeltelijk waar, ik denk dat we voor ons allemaal niet graag op een dieet worden gezet, laat staan ​​een cholesterolverlagend dieet, omdat we de verkeerde denkwijze en attitudes hebben met betrekking tot cholesterol-diëten.

Een van de biggies voor mij was het heel eenvoudige besef voor mij dat het eten dat ik lekker vond me doodde. Als je erachter kwam dat je geliefde je langzaam had vergiftigd, zou je dan bij hen willen zijn? Nee, dat zou je niet doen, omdat ze niet te vertrouwen zijn.

Hetzelfde geldt voor het cholesterol dieet, het zijn je vrienden en bondgenoten, terwijl het voedsel met een hoog cholesterol en verzadigd vet je vijanden, je giftige stoffen zijn.

Als je echt niet voor het leven op een dieet met een laag cholesterolgehalte wilt zitten, is een optie die vaak heeft gewerkt, maar niet altijd, het aannemen van een baan die fysiek erg veeleisend is, of in elk geval een uur of twee hoge fysieke activiteit elke dag. U zou fysiek moeten worden gecontroleerd op uw vermogen om dit via uw arts te doen.

Jammer, maar dat zal ook niet werken. De cholesterolgeneesmiddelen zijn een aanvulling op het cholesterolarme dieet. Wanneer u de cholesterolgeneesmiddelen moet gebruiken, zal uw arts van u verwachten dat u een dieet met een laag cholesterolgehalte volgt.

Zie je, op een dieet met een laag cholesterolgehalte beperk je de inname van voedsel waardoor je lichaam anders een verhoogde cholesterolwaarde in je bloed zou krijgen.

De belangrijkste cholesterolgeneesmiddelen, de statines, werken door cholesterolsynthese in de galblaas en lever aan te vallen, maar doen niets om te voorkomen dat cholesterol uit je dieet komt. Om je cholesterolgehalte dus serieus te houden, zelfs als je deze krachtige cholesterolgeneesmiddelen gebruikt, moet je nog steeds een dieet volgen met een laag cholesterolgehalte.

Het is waar dat sommige cholesterolgeneesmiddelen, zoals Zetia - eztimibe, cholesterolabsorbtie door het dieet kunnen helpen verminderen, maar alle geneesmiddelen op recept zijn sterke medicijnen met mogelijk schadelijke bijwerkingen. Zetia zou normaal gesproken moeten worden gebruikt in combinatie met een statinegeneesmiddel om het cholesterolgehalte drastisch te verlagen, waardoor een blootstelling aan de bijwerkingen van twee krachtige cholesterolgeneesmiddelen ontstaat.

Ook zijn er nadelen die u moet weten wanneer u bijvoorbeeld Zetia kiest voor een dieet met een laag cholesterolgehalte. Een dieet met een laag cholesterolgehalte betekent dat je lichaam nog steeds in staat is om het vet in het dieet op te nemen, wat betekent dat een cholesterolarm dieet de vetoplosbare vitamines nog steeds in het lichaam kan opnemen. Wanneer men het lage cholesterol dieet verlaat in plaats van een medicijn zoals Zetia, loopt u het zeer reële risico om een ​​vitaminegebrek te krijgen en dat kan behoorlijk vervelende bijwerkingen veroorzaken.

Dus, het cholesterolarme dieet speelt een zeer vitale en permanente rol bij het veilig houden van je cholesterolwaarden.

Nou, je bent niet de enige.

110.000 mensen zoeken elke maand naar 'cholesteroldieet' op internet. Wanneer u optelt iedereen die op zoek is naar alle termen die cholesterol dieet betekenen, zoals "cholesterolarm dieet", "cholesterolverlagend dieet", "cholesterolverlagend dieet", "dieet met hoog cholesterolgehalte", "cholesterol dieet", "cholesterolverlagend dieet" "en zo verder, bereikt dat cijfer elke maand ongeveer 250.000 mensen.

Dus, na het lezen van deze cholesterol dieetpagina, zou u moeten weten wat u kunt eten zonder uw cholesterolwaarden te verergeren. Ik denk dat je zult merken dat we het grootste deel van het voedsel dat je kent, bedekken. Vergeet niet om onze andere pagina's te bekijken voor meer informatie over cholesterolverlaging.

CHOLESTEROL DIEETLIJST A ....

DE PIJLERS VAN HET LAGE CHOLESTEROL DIEET - DE VEILIGERE VOEDINGSMIDDELEN DIE ZEER LAAG ZIJN IN CHOLESTROL EN ZEER LAAG in VERZADIGDE VETTEN.

Bedenk echter dat bij een cholesterolarm dieet je nog steeds je hoeveelheid afval moet controleren - bijna alles heeft wat calorieën (kilojoules) en hoe dikker je bent, hoe hoger je cholestrol waarschijnlijk zal zijn.


Deze voedingsmiddelen kunnen vrij worden gegeten (maar controleer altijd de samenstelling van het voedsel om ervoor te zorgen dat sommige mensen of bedrijven andere ingrediënten in hun eten hebben):

Fruit en pure vruchtensappen (uitzondering voor, zijnde avocado's). Fruitrepen zonder toegevoegd vet of toegevoegde noten lijken goed.

Groente en fruit sap - gestoomd, gekookt, rauw. Kan worden gekookt met een klein beetje bakolie in een pan, enz. Het is het vet dat je eraan toevoegt.

Ontbijtgranenproducten behalve die met toegevoegde ingrediënten voor bijvoorbeeld cornflakes zijn prima, maar met noten zijn ze niet goed. Toegevoegd fruit is prima. Graangewas gegeten zoals het is of gemengd met magere melk of water.

Tofu.

Gebakken bonen.

Spaghetti in tomatensaus.

Pasta.

Gnocchi (aardappel of pompoen).

Ei noedels,

Witte rijst. Bruine rijst. Gerst. Rijstwafels of plakjes

Brood, knapperig brood, Pita - Libanees, Filo gebak,

Geen vet glace of geen vet glazuur,

Sauzen (maar niet tartaar), lichte saladedressing, geen vette mayonaise.

Spreads: vegemite, promite, marmite, honing, jam, marmelade, vispasta zijn prima.

Soepen - ingeblikte en pakketvariëteiten (maar niet crèmevormig, noch gemengd met volle melk), alle vetvrij.

Effen popcorn (geen toegevoegde vet of olie), gelei desserts.

De meeste niet-alcoholische dranken en dranken zijn prima (behalve die waaraan melk of ijs is toegevoegd)

Niet-vette melk of magere melk. Vetarme sojadranken. Yacult. Niet-vette of magere yoghurt. 99% vetvrije kaas.

Gelati - geen melk. IJs gebak - niet-melksoorten.

Cheddar-kaas - om de een of andere reden nog niet bekend, lijkt het cholesterolgehalte niet te verhogen, ook al zou het moeten!

Eiwit.

Spuitoliespray - 1 seconde spray - maar alleen omdat er heel weinig olie wordt gebruikt in een spray van 1 seconde. Je moet dus nog steeds kijken naar hoeveel je spuit.

Koekjes: gewone crackerkoekjes, Ginger Nut, Marie - maar kijk altijd op het etiket om zeker te zijn.

Lollies: suiker en of gelatine één, zoals jubes, slangen - maar het aantal calorieën is hoog.


CHOLESTEROL DIEETLIJST B ....

CHOLESTEROL DIEETLIJST B bevat de voedingsmiddelen met zo'n hoog cholesterol en / of verzadigd vet, dat ze bijna vergif zijn voor iemand die een cholesterolarm dieet nodig heeft. Deze voedingsmiddelen moeten echt worden vermeden of zeer spaarzaam worden genomen. Zorg ervoor dat u deze voedingsmiddelen in uw cholesterolrijke dieet werkelijk heel nauwlettend in de gaten houdt.


Volle melk, boter, (zowel verzadigd vet als cholesterol zijn hoog) - Ik heb ongeveer een half glas volle melk per dag - voornamelijk in mijn koffie.

Geitenmelk (zowel verzadigd vet als cholesterol).

Yoghurt (verzadigd vet en cholesterol).

Klaar om ijs te eten, dient als drumsticks, cornetto's (hoog verzadigd vet, hoog cholesterol) - ik dien er één per week.

Kokosmelk en kokoscrème (hoog verzadigd vet).

Eierdooiers (hoog cholesterol), maar het eiwit kan helpen om het cholesterol te neutraliseren - ik heb ongeveer twee eieren per week.

Hersenen, nieren, lever. (hoge cholesterol)

Gebraden eend (hoog cholesterol)

Rivierkreeft, kreeft (hoog cholesterol)

Alfredo-saus of korma-curry (hoog cholesterolgehalte)

Bladerdeeg met bladerdeeg gemaakt met boter (hoog verzadigd vet)

Cheesecake (hoog verzadigd vet - hoewel het mogelijk is dat de kaas het verzadigde vet neutraliseert)

Chocolade (hoog verzadigd vet en hoog cholesterol) - Ik heb een paar kleine vierkanten chocolade per week. Als vuistregel betekent een vulling in de chocolade dat je slechts ongeveer halve chocolade, halfvulling, per gewicht of volume eet. Chocolade is bijna universeel geliefd en verkrijgbaar, maar een KLEIN vierkant chocolade weegt ongeveer 5 g en bevat 1 gram verzadigd vet en 5 milligram cholesterol. Het eten van twee, 100 gram chocoladerepen per dag, zal je waarschijnlijk in enkele jaren doden. Chocolade is voor mensen zoals rattenaas voor ratten, het werkt gewoon een beetje langzamer, dus moet met strikte matiging geconsumeerd worden op een dieet met een laag cholesterolgehalte van welke aard dan ook.

Soufflé (hoog cholesterol).

De meeste nemen weg of fastfood (hoge verzadigde vetten en hoog cholesterolgehalte), zoals gefrituurde chiko-broodjes, chips, fish and chips, vleespastei, pastei, worstbroodje, loempia, pizza, kipnuggets, shakes, milkshakes, alles wat gefrituurd is, hamburgers ... Hoewel sommige winkels koken in cholesterolvrije, verzadigde vetvrije plantaardige olie, wat een groot verschil kan maken - ik heb een of twee porties per week, meestal opnieuw verwarmd in de oven op een blad om wat te verwijderen van de frituurolie die in het voedsel is gedrenkt.

Bacon en ei Mc muffin van mcDonalds heeft de maximale dagelijkse cholesteroltoeslag en ongeveer 1/3 van de dagelijkse hoeveelheid verzadigd vet!

Garnaal omlette (hoog cholesterol)

Zoetzure varkens (hoog verzadigd vet)

Kalfs-parmigiana (hoog verzadigd vet) - deels omdat de gemiddelde portiegrootte rond de 300g is. Een portie HALF is opgenomen in Cholesterol-dieetlijst D.


CHOLESTEROL DIEETLIJST C ....

De verzadigde vetten en cholesterol in deze cholesterol dieetlijst zijn niet zo slecht en kunnen met enige veiligheid worden gegeten, door het verbruik te beperken tot niet meer dan vier porties in totaal. NIET vier porties van elk eten.

OM VERMOEDING TE VERMINDEREN, WORDT OOK GELEVERD DAT HET GEMIDDELDE DIENLIJKE FORMAAT PLUS GRAMMEN VAN VERZADIGDE VET EN MILLIGRAMEN VAN CHOLESTEROL ZIJN VOOR DE GEMIDDELDE DIENSTEN GROOTTE.


Houd er rekening mee dat u deze voedingssuggesties voor cholesterol kunt aanpassen aan uw eigen behoeften.Je kunt zeggen: "Oké, ik mag vier porties uit deze lijst, maar als ik kies voor de lagere verzadigde vetten en cholesterol, dan kan ik mijn portie vergroten of een andere keuze of twee hebben." Het is prima om dat te doen! Zelfs verstandig als u geen gewicht hoeft te verliezen. Als leidraad, voor deze cholesterol dieetlijst, probeer het totale verzadigde vet te beperken tot ongeveer 12 g en het totale cholesterol tot ongeveer 80 milligram.

Zuivel of soortgelijke producten:

Gereduceerde vet-, vetarme of lichte melk - beker van 250 ml - SFat (2 g) cholesterol (12 mg).

Sojadranken - beker 250ml - SFat (1g)

Yoghurt, weinig vet - 200 gram karton - SFat (3 g) cholesterol (10 mg)

Kaas - 30 gram blok - SFat (5 g) cholesterol (25 mg)

Kaas - 1 plak of 21 g - SFat (3 g) cholesterol (15 mg)

Kaas, minder vet zoals ricotta 5% of 10% vet, extra lichte cheddar, magere kazen - 2 plakjes of 40 g - SFat (3 g) cholesterol (20 mg)

Custard - 1/2 kop, 125 ml - SFat (3 g) cholesterol (30 mg)

IJs, normaal of met minder vet - 100 ml maatschepje dat ongeveer 50 g is - SFat (3 g) cholesterol (20 mg)

IJs, weinig vet - 100 ml maatschepje dat ongeveer 50 g is - SFat (1 g) cholesterol (5 mg). Als je de keuze krijgt tussen een bolletje normaal ijs of drie bolletjes magere ijsjes ... nou, welke zou je kiezen?

Room, niet geklopt - 1 eetlepel of 20 ml of 20 g - SFat (4 g) cholesterol (20 mg) - Twee eetlepels slagroom is gelijk aan ongeveer één eetlepel niet-geklopte.

Room, vetarme types, niet geklopt - 1 eetlepel of 20 ml of 20 g - SFat (3 g) cholesterol (15 mg) - Twee eetlepels slagroom is gelijk aan ongeveer één eetlepel niet-geklopte.

Gelati, op basis van melk - 100 ml schep, wat ongeveer 50 g is - SFat (3 g) cholesterol (20 mg)

Tofu-ijs - ongeveer 50 g - SFat (1 g)

Boter en oliën:

Boter - 1 theelepel of 5 g - SFat (3 g) cholesterol (10 mg)

Margarine - 1 theelepel of 5g - SFat (1g)

Oliën van koolzaad, mosterdzaad, lijnzaad, zonnebloem, saffloer, druivenpitolie - 1 eetlepel of 20 ml - SFat (2g)

Oliën van olijfolie, soja en sesamzaad - 1 eetlepel of 20 ml - SFat (3 g)

Oliën van pinda's - 1 eetlepel of 20 ml - SFat (4g)

Levertraan - 1 eetlepel of 20 ml - SFat (4 g) cholesterol (15 mg)

Producten van het noedels en pasta-type:

Noodles, droge smaakstoffen, geen oliën of kokosnoot en ga zo maar door - pakket van 85 gram - SFat (3 g) cholesterol (20 mg)

Ei Fettuccini - 200 g - SFat (1 g) cholesterol (20 mg)

Knoflookbrood - 2 plakjes, 60 gram - SFat (4 g) cholesterol (10 mg)

Taco Shell - 1 gemiddelde grootte - SFat (3g)

Vol-au vent case - 2 inch of 7 centimeter - SFat (5 g) cholesterol (25 mg)

Filodeeg - 10 standaard vellen - SFat (1g)

koekjes:

Monte Carlo - 1 biscuit - SFat (1g)

De meeste eenvoudige en zoete koekjes - 2 koekjes - SFat (1g)

Chocolade gecoate koekjes, Tim Tams, enzovoort - 1 biscuit - SFat (1 g) cholesterol (5 mg)

Lollies:

Toffees - 4 toffees, 30g - SFat (2g).

Voeg ins toe:

Lecithine - 1 eetlepel, 12 g - SFat (2 g)

Mayonaise - 1 eetlepel, 25 g - SFat (1 g) cholesterol (10 mg). De meeste mensen gebruiken de helft van deze hoeveelheid.

Thousand Island - 1 eetlepel, 25 g - SFat (1 g) cholesterol (5 mg)

Soepen:

Roomachtige variëteiten, ingeblikt of verpakt - 250 ml, 1 kop - SFat (2 g) cholesterol (10 mg)

Home made: Chowder type, franse ui, minestrone met parmezaanse kaas, erwt en ham - 250 ml, 1 kopje - SFat (4 g) cholesterol (25 mg)

Tussendoortjes:

Bananenschijfjes - 20 g - gemiddelde SFat (5 g)

Aardappelchips, twisties, cheezels, maïsspaanders - 50 g - gemiddeld SFat (7 g) cholesterol (5 mg)

Varkensgekraak - 50 g - gemiddeld SFat (5 g) cholesterol (40 mg)

Noot en zaadbalk - 50 g - gemiddelde SFat (3 g)

Mueslirepen - 50 g - gemiddelde SFat (minder dan 2 g)

andere:

Avocado - halve avocado, 135 g - SFat (4 g)

Pindakaas - 20 g - SFat (3 g)

Dips - 1 eetlepel, 20 g - gemiddeld SFat (1 g) cholesterol (5 mg)

Aardappel, afgebroken, gefrituurd in plantaardige olie - 100 g - SFat (3 g)

Aardappel-edelstenen, gefrituurd in plantaardige olie - 100 g - SFat (2 g)

Noten en zaden, de meeste soorten (amandelen, pinda's, pecannoten, walnoten, zonnebloempitten, lijnzaad) - 30 g - SFat (1 g)

Cashewnoten - 30 g - SFat (3 g)

Sesamzaadjes - 30 g - SFat (2 g)

Fruche, fromais - doos van 200 gram - gemiddeld SFat (3 g) cholesterol (5 mg)

Christmas Pudding - 120 g - gemiddeld SFat (3 g) cholesterol (30 mg)


CHOLESTEROL DIEETLIJST D ....

De volgende cholesteroldieetproducten bevatten iets meer verzadigd vet en of cholesterol dan die op de bovenstaande lijst met cholesteroldieeten.

Deze voedingsmiddelen zijn ZELFSTANDIG GEMOTIVEERD IN MELDERATIE in elk cholesterol dieet.

Ik stel niet meer dan twee gemiddelde porties per dag voor (bij voorkeur één als je boven het cholesterolniveau "Borderline" komt).

OPNIEUW WORDT OOK GELEZEN DAT DE GEMIDDELDE DIVERSE GROOTTE, GRAM VAN VERZADIGDE VET EN MILLIGRAMEN VAN CHOLESTEROL VOOR DE GEMIDDELDE GROOTTE WORDT GELEVERD.


Net als bij de eerdere cholesteroldieetlijst, kunt u mixen en matchen. Het doelwit is ongeveer niet meer dan ongeveer 16 g verzadigd vet en 220 milligram cholesterol. Bij een ernstig cholesterolverlagend dieet is de milligram cholesterol beperkt tot 120 milligram in totaal uit deze lijst. Lees de richtlijnen hieronder voor meer informatie. Je kunt ervoor kiezen om NIET te eten van deze lijst en je porties op de vorige lijst C te verhogen, vrij aanzienlijk - ongeveer 9 porties in totaal uit lijst C, als je niets op deze lijst eet.

vetten:

Druipen - 20 g - SFat (10 g) cholesterol (20 mg)

Reuzel - 20 g - SFat (10 g) cholesterol (20 mg)

Copha - 20 g - SFat (10 g) cholesterol (20 mg)

vlees:

Biefstuk - 150 g rauw - SFat (6 g) cholesterol (100 mg) - het vet verwijderen zal in het algemeen het verzadigde vet met ongeveer de helft verlagen, maar heeft weinig effect op de cholesterol.

Hak biefstuk fijn - 200 g rauw of ongeveer 2 kopjes - SFat (14 g) cholesterol (140 mg)

Hamburgerpasteitje - 2 x 100 g rauwe pasteitjes - SFat (14 g) cholesterol (140 mg).

Lam - 150 g rauw - SFat (10 g) cholesterol (115 mg)

Kalfsvlees - 150 g rauw - SFat (1 g) cholesterol (135 mg)

Varkensvlees - 150 g rauw - SFat (10 g) cholesterol (135 mg)

Varkensvlees, spek - 3 plakjes, gegrild - SFat (11 g) cholesterol (150 mg)

Lunchworst, ham - 4 plakjes ongeveer 120 g - SFat (4 g) cholesterol (120 mg)

Lunchworst, polonie, devon, fritz - 6 plakjes ongeveer 180 g - SFat (12 g) cholesterol (120 mg)

Lunchworst, salami - 9 plakjes van ongeveer 90 g allemaal - Vet (12 g) cholesterol (90 mg)

Worsten - 1 worst ongeveer 60 g rauw - SFat (5 g) cholesterol (100 mg)

Worsten, 8% vet - 1 worst ongeveer 60 g - SFat (2 g) cholesterol (100 mg)

Tong - 6 plakjes ongeveer 120 g - SFat (15 g) cholesterol (120 mg)

Pens - 100 g - SFat (2 g) cholesterol (100 mg)

Geroosterd Turkije - 100 g - SFat (1 g) cholesterol (90 mg). Verwijder de schil voor het eten en je halveert het verzadigde vet en knipt 30 milligram van het cholesterolgehalte.

Geroosterd Turkije, huid verwijderd na het koken - 150 g - SFat (1 g) cholesterol (90 mg).

Konijn, hertevlees, emoe, struisvogel - vet verwijderd, huid verwijderd, ontbeend en rauw, 100 g - SFat (meestal minder dan 2 g) cholesterol (meestal minder dan 80 mg)

Kip, zonder vel en gebakken of geroosterd - 100 g - SFat (2 g) cholesterol (90 mg) - de huid blijft aan de oppervlakte verdubbelt in het algemeen het verzadigde vetgehalte.

Chicken Nuggets - 5 nuggets, gemiddelde grootte - SFat (8 g) cholesterol (100 mg)

Sea Food:

Vis, vers, rauw - 100 g - SFat (minder dan 2 g) cholesterol (minder dan 70 mg)

Krab - 100 g gekookt (stoom, gekookt, gebakken) - SFat (1 g) cholesterol (70 mg)

Garnalen, garnalen - 100 g gekookt (stoom, gekookt, gebakken) - SFat (1 g) cholesterol (110 mg)

Oesters - 7 middelgrote, 100 g gekookt (stoom, gekookt, gebakken) - SFat (1 g) cholesterol (50 mg)

Bereide type maaltijden:

Meeste bevroren maaltijden - 1 maaltijd - SFat (4 gram of minder) cholesterol (65 milligram of minder) - controleer het pakket om specifieker te zijn.

Spaghetti en gehaktballen - 1 blikje, 440 g - SFat (8 g) cholesterol (80 mg) - controleer het pakket om specifieker te zijn.

Ravioli - 1 blik, 440 g - SFat (8 g) cholesterol (80 mg) - controleer het pakket om specifieker te zijn.

Tortellini - 200 g - SFat (4 g) cholesterol (40 mg)

Irish Stew - 1 blik, 440 g - SFat (6 g) cholesterol (40 mg)

Kalfs-parmigiana - half geserveerd, 150 g - SFat (10 g) cholesterol (65 mg)

Levensmiddelen van het type brood en dessert:

Croissants, gewoon - gemiddelde grootte, 48 g - SFat (10 g) cholesterol (25 mg)

Pannenkoeken - 4 pannekoeken, 200 g - gemiddeld SFat (10 g) cholesterol (120 mg)

Baklava - 1 plak, 50 g - SFat (7 g) cholesterol (25 mg)

Deens gebak - middelgrote portie, 120 g - SFat (9 g) cholesterol (30 mg)

Appeltaart - 150 g - SFat (8 g) cholesterol (30 mg)

andere:

Soepen: zelfgemaakte: roomvariëteiten - 250 ml, 1 kopje - SFat (9 g) cholesterol (50 mg)

Sint-jakobar - 50 g - gemiddelde SFat (10 g)


CHOLESTEROL DIEETLIJST E ....

DE VOLGENDE LEVENSMIDDELEN HEBBEN U NODIG OM HUN SAMENSTELLING EN / OF INGREDIËNTEN TE CONTROLEREN. LIJST MET BEHULP VAN CHOLESTEROL EN VERZADIGDE VETHEDEN.


Taarten en ga zo maar door:

Houd er rekening mee dat taarten aanzienlijk verschillen in hun cholesterol- en verzadigd vetgehalte, simpelweg omdat dezelfde cake kan worden gemaakt met boter, of margarine, of olie en verschillende hoeveelheden ingrediënten. Bij cakes moet je echt de gewoonte krijgen om het samenstellingslabel te lezen om te weten wat je aan het eten bent. Als boter wordt gebruikt in plaats van margarine of olie, wordt het verzadigde vet vaak verviervoudigd - viermaal of viervoudig verhoogd - en het cholesterol verdubbeld. Taarten met eieren erin hebben veel meer cholesterol. Door echte chocolade in cakes enz. Te doen, kan ook verzadigd vet en cholesterol in het voedsel aanzienlijk worden verhoogd.

Alleen als ruwe handleiding - cake gemaakt met margarine en geen eierdooiers - 50 gram slice - - SFat (1 g) cholesterol (25 mg)

Alleen als ruwe handleiding - cake gemaakt met boter en geen eierdooiers - 50 gram slice - - SFat (5 g) cholesterol (50 mg)

Alleen als ruwe handleiding - cakes gemaakt met margarine en eidooiers - 50 gram slice - - SFat (3 g) cholesterol (70 mg)

Alleen als ruwe handleiding - cakes gemaakt met boter en eidooiers - 50 gram slice - - SFat (7 g) cholesterol (100 mg)

Bijvoorbeeld :

Dit zou behoren tot de Cholesterol-dieetlijst C-groep: muffin, margarine of olie - 1 gemiddelde grootte, 65 g - SFat (0 g) cholesterol (20 mg)

Dit zou behoren tot de Cholesterol-dieetlijst B-groep: Lamington, chocolade of aardbei, margarine of olie, plus ei - 1 normale grootte, 75 g - SFat (3 g) cholesterol (95 mg) - interessant is dat pectine, een natuurlijke cholesterolverlagende vezel bron, wordt soms in lamingtons geplaatst. Als je echte chocoladeknopen zou toevoegen aan de lamington, zou het eerder een dodelijke valstrik zijn.

Alcohol:

Is vrij van verzadigd vet en vrij van cholesterol.

Consumeren EEN standaard drankje tijdens het diner verhoogt het HDL-cholesterolgehalte in het bloed (dat is het goede cholesterol) met een kleine hoeveelheid, maar als het boven een of twee standaarddranken per dag wordt gebruikt, beschadigt alcohol het lichaam op andere manieren waardoor het wordt de benfits van alcohol op cholesterol.

Zeker, als iemand NIET al alcohol drinkt, maakt het voordeel van het drinken van alcohol, als het wordt afgewogen tegen zijn nadelen, het een blindganger als een therapeutische behandeling. Als u nog geen alcohol gebruikt, lijkt het erop dat alcohol moet worden vermeden bij een cholesteroldieet.

Alcohol in cakes, enzovoort, kan smaak toevoegen, maar nieuw onderzoek leert ons dat slechts ongeveer 10% van de alcohol is verdampt voor elk uur koken. Na 6 uur koken is bijvoorbeeld slechts 60% van de alcohol verdampt. Alcohol die wordt toegevoegd nadat de cake is gekookt, is net als alcohol drinken.


Cholesteroldieet in conclusie

Zoals je kunt zien, hoeft een cholesterolarm dieet niet al te veel voedselbeperkend te zijn en kan het je een grote verscheidenheid aan voedingsmiddelen aanbieden om uit te kiezen.

De sleutel tot succes op de lange termijn met een dieet met een laag cholesterolgehalte is om voortdurend de cholesterol en verzadigde vetten in het voedsel dat je eet te controleren, om ervoor te zorgen dat er geen slechte spullen terugkomen.

Zoals met de meeste dingen, is matiging van een cholesteroldieet vaak te verkiezen boven regelrechte vermijding, omdat ons lichaam cholesterol en vetten nodig heeft om naar behoren te werken om een ​​lange levensduur te bereiken.

Ten slotte bent u niet de enige, in een bepaalde maand zijn er ongeveer 200.000 mensen op zoek naar informatie over cholesterolarme diëten.


DE AANBEVOLEN VET EN CHOLESTEROL DIEETRICHTLIJNEN OM U TE HELPEN BIJ HET UITWERKEN VAN UW LAGE CHOLESTEROL DIEET is verplaatst naar onze pagina met richtlijnen voor verzadigd vet en cholesterol

Wil je de bijwerkingen van agressieve medicijnen niet riskeren?

Lipi-Rite is misschien wat je wilt.

Lipi-Rite is veilig, natuurlijk en handig en

  • Kan helpen bij het ondersteunen van een gezond cholesterolprofiel

  • En help de cardiovasculaire gezondheid te ondersteunen

Vergeet niet om ons te DELEN met uw online sociale groepen. Voeg www.cholesterolcholestrol.com nu toe aan uw bladwijzers of favorieten om het opnieuw eenvoudig te vinden! RAADPLEEG UW ARTS EN DIETER altijd eerst over het verlagen van cholesterol. Kijk wat ze zeggen over de cholesterolverlagende ideeën die u op deze website en anderen vindt. Ons privacybeleid: www.cholesterolcholestrol.com/privacypolicy.htm Copyright © 2000-heden Donald Urquhart. Alle rechten voorbehouden. Alle universele rechten voorbehouden. Aangewezen handelsmerken en merken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van deze website betekent acceptatie van onze juridische disclaimer.

Vergeet niet dat www.CholesterolCholestrol.com vol zit met nuttige en nuttige informatie om op natuurlijke wijze een hoog cholesterolgehalte te verlagen door middel van een cholesteroldieet en nog veel, veel meer.

Tweet