De 6-pack Abs Dieetstrategie die resultaten oplevert!

Met de zomer heel snel nadert, de meesten van jullie zijn begonnen na te denken over het starten van je transitie om de sixpack buikspieren te krijgen die je altijd al had gewild. Misschien heb je in het verleden een poging gedaan om dit doel te bereiken, maar frustrerend genoeg had je niet veel succes. Om de six pack-buikspieren duidelijk zichtbaar te maken, is meer nodig dan alleen hard werken en moeite; het neemt het juiste type strategie om de klus te klaren.

Als je aanpak op de een of andere manier gebrekkig is, zal het je tegenhouden en je ervan weerhouden echt succes te realiseren. Daarom is je taak dit jaar om eerst een goede strategie te kiezen en dan hard te werken. Wanneer je deze in combinatie doet, wordt dit het jaar waarin de six pack-abs de jouwe wordt. Dit is wat je moet doen.

Jouw taak dit jaar is om eerst een goede strategie te kiezen en daarna hard te werken
Jouw taak dit jaar is om eerst een goede strategie te kiezen en daarna hard te werken.

Dieet

48 Eiwitschokrecepten

Ben je het beu om dezelfde saaie, smakeloos smakende eiwitten te drinken? Probeer deze prachtige shakes en meng dingen met verse ingrediënten en een verscheidenheid aan supplementen.

Er is geen twijfel over mogelijk, het krijgen van de zes pack abs zal voornamelijk een factor van goed eten zijn. Als je niet kijkt naar het voedsel dat je bij elke maaltijd in je mond stopt, zal succes je ontgaan. Als je een groep mensen zou verzamelen in een kamer die al zes sixpack abs heeft bereikt en hen hun nummer één tip voor resultaten vraagt, zou 90% van hen een dieet noemen. Het is echt zo belangrijk.

calorieën

Je calorie-inname bepalen staat voorop, dus wat je eerst moet doen. De meeste mensen die beginnen met een vetverliesprogramma zullen beginnen met het verliezen van lichaamsvet bij een inname van ongeveer 13 calorieën per pond lichaamsgewicht (mits je 3-5 dagen per week aan het sporten bent), maar wees niet verrast als je vooruitgang boekt je moet dit dichter bij de 9-10 calorieën per pond brengen.

Bij het lagere lichaamsvetniveau gaat je lichaam harder met je vechten om de six pack-buikspieren te krijgen die je zoekt. Wanneer je zover komt dat je ze zo veel moet verlagen, is het verstandig om te calibreren tussen de zeer lage niveaus en de iets hogere niveaus om ervoor te zorgen dat je metabolisme niet crasht. Plaats een paar calorieën (en koolhydraten) op dagen dat je een zware training hebt en laat ze weer zakken op dagen dat je dat niet doet.

Eiwit

Vervolgens is uw eiwitinname. Wanneer je schiet om de zes pack abs look te krijgen, moet het eiwit hoog zijn. Het verhoogt je metabolische snelheid, voorkomt het vetarme spiermassaverlies dat doorgaans gepaard gaat met zeer caloriearme diëten, en voorkomt dat je honger hebt. Vergis u niet, als u bij uw inname 9 calorieën per kilo lichaamsgewicht heeft, zult u heel blij zijn met het extra eiwitgehalte van uw dieet.

koolhydraten

Koolhydraten zijn de voedingsstof die het meest wordt besproken als het onderwerp van de six pack-abs naar boven komt. Fietsen heeft de neiging om zeer effectief te zijn voor de resultaten, aangezien je naarmate je gaat, het lichaam meer lichaamsvet gaat verbranden en je ook je algehele waterretentie vermindert, waardoor je magerder wordt.

Ze zijn echter belangrijk om er een paar dagen in te blijven. Als koolhydraten te lang te laag zijn, zal het energieniveau dalen, zal de hunkering extreem intens worden en zal je ruststofwisseling snel dalen. Plaats op zijn minst 25-50 gram zowel vóór als na je trainingssessies op de harde dagen en laat nooit groenten (een caloriearme koolhydraatbron) weg uit je dieet.

Elke drie tot vier weken op een intens dieet moet je ook zeker een volwaardig koolhydraatrijk weekend hebben, waarin je een veel groter aantal koolhydraten eet om je metabolisme in stand te houden. Deze korte periode van carb-up moet primair zijn gericht op voedingsmiddelen met een hoog koolhydraatgehalte en weinig vet terwijl je je eiwitinname relatief constant houdt om te voorkomen dat vet wordt herwonnen.

Als het goed wordt gedaan, zijn deze zeer nuttig bij het voorkomen van vastgelopen vooruitgang en iets dat elke strikte voeding moet hebben.

Dik

Ten slotte moet je vet niet vergeten. Wanneer het tijd is om echt te worden opgerukt, zodat je de sixpack abs-lichaamsbouw kunt krijgen, zul je niet zoveel vet eten. Beperk het tot slechts enkele grammen per maaltijd afkomstig van de absoluut gezondste bronnen zoals lijnzaad, lijnzaadolie, olijfolie, noten en vette vis of visolie.

Houd er rekening mee dat een langdurig onderhoudsdieet meer dagelijkse inname van vet aan uw inname moet geven (15% van het totale calorie-minimum), maar voor het doel van dit plan, zult u het lager nemen.

Net als elke andere tijd, moet u vet voorkomen in de periode vlak voor en na uw training, omdat dit het verteringsproces alleen maar zal vertragen. Die maaltijden moeten strikt eiwit- en koolhydraatmaaltijden zijn en vervolgens gedurende de dag 4-7 gram vet toevoegen aan 3-5 van uw andere maaltijden, afhankelijk van uw algehele calorievereisten.

Haal je voedingsvet uit gezonde bronnen zoals lijnzaad, lijnzaadolie, olijfolie, noten en vette vis of visolie
Haal je voedingsvet uit gezonde bronnen zoals lijnzaad, lijnzaadolie, olijfolie, noten en vette vis of visolie.

Andere factoren

Vergeet tot slot enkele van de andere factoren die van invloed zullen zijn op hoe gemakkelijk de six pack-abs naar je toe komt. Deze omvatten zaken als natriuminname (wat kan resulteren in een opgeblazen uiterlijk), de hoeveelheid slaap die je elke nacht krijgt (wat belangrijk is om het verlangen naar koolhydraten onder controle te houden), evenals hoeveel heldere vloeistof je dagelijks drinkt.

Je moet onthouden dat om zes pack abs te krijgen, je er een hele lifestyle-benadering van moet nemen. Wat je in de sportschool doet, doet er zeker toe, maar als je de rest van de tijd niet in je spel zit, ga je nog steeds worstelen.

Overzicht

Om samen te vatten, hier zijn de stappen die u moet nemen om uw sixpack abs-dieetplan te maken.

1 Stel Calorie-inname in

Vermenigvuldig je huidige lichaamsgewicht in kilo's met een factor 9-13 calorieën om je dagelijkse calorie-totaal te krijgen.Merk op dat je moet proberen om aan het hogere eind van de schaal te beginnen en naar beneden te werken, afhankelijk van de voortgang die je ziet. Het heeft geen zin om calorieën lager te nemen dan nodig is.

2 Stel Proteïne-inname in

Zoals besproken, is een hoger eiwitniveau van essentieel belang, dus neem 1,2 - 1,5 gram per pond lichaamsgewicht in. Vermenigvuldig wat u van die vergelijking krijgt met 4 calorieën per gram om te zien hoeveel calorieën u per dag zult eten.

3 Stel andere Macronutriënten in

Om het dieet af te maken, trekt u uw calorie-inname van eiwitten af ​​van uw dagelijkse calorie-inname en geeft u aan hoeveel calorieën er overblijven voor vet en koolhydraten.

Stel uw pre- en post-workout koolhydraatniveaus in (25-50 gram) en voeg vervolgens wat aan andere maaltijden toe, indien gewenst. Vergeet niet dat er vier calorieën per gram koolhydraten zijn. Als u dat eenmaal hebt bedacht, stelt u uw vetgames in met de resterende resterende calorieën (9 calorieën per gram voor vet in de voeding).

Denk eraan om ook de koolhydraten in uw plan te laten circuleren, zodat u de hele week een variërend calorieniveau zult zien.

Denk eraan om ook de koolhydraten in uw plan te laten circuleren, zodat u de hele week een variërend calorieniveau zult zien
Denk eraan om ook de koolhydraten in uw plan te laten circuleren, zodat u de hele week een variërend calorieniveau zult zien.

Conclusie

Door je dieet op orde te krijgen, zul je een enorme sprong voorwaarts maken om resultaten te zien bij het verkrijgen van de six pack abs die je zoekt. Onthoud dat als je van het plan valt, je er niet te veel op slaat, ga gewoon terug naar waar je was gebleven.

De 6-pack Abs Dieetstrategie die resultaten oplevert!

Mijn privé-een-op-een klanten betalen tot $ 100 per uur voor mijn beste advies, tips en technieken om gewicht te verliezen ... maar ik geef je mijn meest krachtige tools in dit eenvoudig te volgen programma voor een fractie minder dan mijn uurtarief van $ 100! Omdat ik niet wil dat de prijs je in de komende 14 dagen tot 16 ponden lichaamsvet verliest, heb ik je investering in The 2 Week Diet plan verlaagd en van $ 97 helemaal naar beneden naar het dieptepunt , lage prijs van slechts $ 37!

Houd er rekening mee dat $ 37 minder is dan de prijs van de meeste maandelijkse fitnesslidmaatschappen, of zelfs één sessie met een personal trainer ... en geen van beiden belooft je geld terug te geven als je geen resultaten ziet ...

Maar ik doe!

Tweet