Hoe om te kalven Kalveren: Calf Slimming Oefeningen voor haar

beeld van een zittende vrouw, gekleed in een handdoek die je benen lijkt te masseren, met name het gebied vlak onder haar kuitspier

Wanneer je korte broeken of een rok draagt, is het hebben van dikke kalveren een manier om op te vallen in een menigte. Oké, misschien is dat niet het soort aandacht waar je naar op zoek bent. Ik wou dat ik je kon vertellen, "niemand kijkt naar je kalveren." Dat zou fijn zijn als het waar was. Nu sta je op het punt en vraag je je af hoe je snel gewicht kunt verliezen op je benen. Maak je geen zorgen. Je bent niet alleen. Trouwens, hebben we elkaar eerder ontmoet? Er is iets aan jou dat ik niet kan zeggen. Als ik me goed herinner, droegen de laatste keer dat we elkaar ontmoetten flodderige trainingsbroek aan.

Gelukkig zijn er betere manieren om met dit soort aandacht te grijpen, waarbij de focus verschuift naar het feit dat je dikke kalveren hebt dan dat je de rondingen van je benen in een flodderige zweetbroek verbergt.

Het blijkt dat uw kalveren meer voor hen doen dan alleen lijken. Het lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo, maar uw kalveren worden soms aangeduid als 'tweede hart'. Dat is er nog steeds hoop om bindweefsels in uw benen uit te drogen om de zwelling in uw kuiten te verminderen, waardoor uw benen er dik uitzien.

Als je verder wilt gaan, laten we je hier 5 manieren zien om slanke kuitpoten te krijgen. Ga anders verder met lezen voor eenvoudige tips om de kuitspieren kleiner te maken.

Doe je het helemaal verkeerd? Tips om kalveren kleiner te maken

De reden dat u dikke kalveren heeft, kan afhankelijk zijn van uw lichaamsvet en hoe uw benen zijn. Er is echter nog een andere reden dat je trainer altijd vergeet weg te laten, je hebt natuurlijk grote kalveren.

Zelfs als je perfect gezond bent met grote kalveren, verandert dat nog steeds niets aan het feit dat je kalveren hebt die ervoor zorgen dat je benen groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn.

Op dit punt denk je waarschijnlijk: "Wat kan ik doen?"

Om te beginnen, hier is wat je meteen kunt doen (of stoppen met doen voordat het je kuiten groot maakt).

Sla direct kalfwerk over

Controleer jezelf voordat je je kansen verprutst om je kuiten af ​​te slanken.

Als je op een trap loopt, is dat direct kalf werk dat je niet helpt om je kalveren kleiner te maken.

Door je kalf direct uit te oefenen, vergroot je de kuitspier.

Dus als u echt op zoek bent naar het verkleinen van uw kalveren, moet u oefeningen als klimmen vermijden waarbij uw kalf direct wordt getraind. Houd er rekening mee dat dit ook het stapsgewijs bewegen van een doos omvat, dat mensen de neiging hebben om onnodig kalfswerk te doen als ze ook moe worden.

Het overslaan van direct kalfwerk is een manier om de grootte van uw kuiten te verminderen, waardoor uw spier kleiner, leerder en langer lijkt.

Krijg de top van cardio

Door vet te verminderen, zie je er magerder uit, vooral als je dikke kalveren hebt. Om dat te doen, zal het een lichtgewicht training vereisen, het bekijken van je dieet en cardio van vetverbranding.

Houd er wel rekening mee dat je bij het doen van cardio moet wegblijven van directe kuitoefeningen. Dit kan worden bereikt door uw formulier te bekijken. Een goed voorbeeld van het werken met uw kuiten wanneer u niet hoort te doen, is een stapsgewijze oefening. Hoewel stepper-oefeningen bedoeld zijn voor het trainen van je quads, terwijl je moe wordt, begin je natuurlijk je gewicht te verplaatsen naar andere gebieden zoals je kuiten. Dit is waar je misschien te veel direct kalfwerk krijgt.

Hoe kun je zeker zijn - zeker dat je geen dikke kalveren hebt

Als je op je kuiten tikt, zijn ze dan moeilijk?

Een gebrek aan toon in uw benen kan redenen zijn waarom u zich zorgen maakt over de grootte van uw kuiten. Dus voordat je iets anders doet, is het goed voor je om die verhouding van vet versus spier in je benen te achterhalen.

Dit is wat je waarschijnlijk moet gaan doen.

1. Stel de datum in

De eerste stap om jezelf ertoe te brengen iets te doen dat je moeilijk zou hebben om iets anders te doen, is het instellen van de datum. Markeer uw kalender en begin met het tellen van de dagen totdat deze de tijd voor het meten van kalveren heeft bereikt.

2. Meet je kalveren

Neem een ​​stuk meetlint en wikkel het om het grootste deel van je kuit. Dit is het gebied waardoor je kalveren de grootste lijken. Noteer de meting die u zojuist in uw notitieblok hebt gemaakt. Houd er rekening mee dat u de verandering in uw kalf na verloop van tijd wilt bijhouden om te weten of uw routine deuk in uw kuitspieromvang.

3. Til op en wiebel

Zit op de vloer. Kom tot rust. Til gewoon je been op alsof je op het punt staat een lage trap te trappen om de genadeslag in je spel toe te brengen, maar stop voordat iemand gewond raakt. Hier geef je je kalf een mooie slam, niets dat zou pijn doen. Als u onnodige wiebelende actie waarneemt, kan dat erop wijzen dat u meer vet dan spieren in uw kuiten heeft.

4. Knijp maar wees voorzichtig

Knijp de huid rond uw kuiten dicht, alleen om te begrijpen hoeveel lagen isolatie u heeft tussen uw huid- en kuitspieren.

Let op: om u kalveren kleiner te maken, moet u naast uw regelmatige lichaamsbeweging ook uw dieet volgen. In dit geval moet u berekenen hoeveel calorieën u moet eten om gewicht te verliezen. Stel vervolgens een doel in.

Afslankoefeningen voor kalveren om kalveren kleiner te maken

Niet alle kuitoefeningen zullen je kuitspieren groter maken. Hoewel het belangrijk is om de kuitspieren niet te activeren bij het doen van oefeningen zoals wandelen en squats, is het beter om je kalveren te laten werken.

Er is een reden waarom Miley Cyrus echt heel comfortabel is zonder broek, afgezien van het feit dat ze in plaats daarvan dijlaarzen zou dragen. Er is geen storing in haar kledingkast. Ze heeft alleen maar sexy benen.

Rebecca Louise laat je zien hoe je Miley Cyrus-benen kunt krijgen in de Miley Cyrus Workout die je helpen je benen te verzachten. Ze doet geweldig werk door je te laten zien hoe je je quads, hamstrings en een klein beetje in die gluten kunt werken. Absoluut een workout die je in kleine korte broekjes moet passen.

Dus kun je je kuiten kleiner maken?

Hier zijn de oefeningen die u kunt doen zonder uw kuitspieren groot te maken.

Kalf heft op

Je weet hoe het gaat; het is tenslotte alleen kalfsopwekking. Maar zorg ervoor dat je niet op de hielen valt als je naar beneden gaat. Maak een korte puls na het bereiken van de top. Onderhoud uw vorm door uw buikspieren tijdens de oefening te spannen. Buig de knieën lichtjes om te voorkomen dat je knieën blokkeren. Houd je armen voor je lichaam en buig iets naar de ellebogen. Het is een oefening met lichaamsgewicht. Dat betekent geen gewicht. Merk op dat het gebruik van gewicht de omvang van uw kuitspieren kan vergroten. Doe 3 sets van 10.

Zittend kalf verhoogt

Ga op een lage stoel zitten of stappen die u kunt gebruiken om de hoogte van het oppervlak waarop u gaat zitten aan te passen. Plaats tussen 5-10 pond dood gewicht op je benen, behoud van de zithouding. Vanaf hier ga je kalverhoefselen doen, het gewicht opheffen dat je op je benen rust. Het doen zitten van de kuit verhoogt de intensiteit van uw kalfwerk. Dit vertaalt zich in het minder snel laten bouwen van grote kuitspieren, waardoor je benen er groot uitzien.

Checkpoint Vergeet niet om uit te rekken tussen elke oefening van het kuitwerk

hops

Spring, spring niet. Deze kleine heen en weer bewegingen geven je geweldig kalf werk. Wat je moet doen is een plek vinden die voldoende ruimte biedt om je armen uit te strekken zonder iets te raken. Dan begin je te hoppen. Ten eerste, vooruit voor je lichaam. Ga dan terug naar waar je bent begonnen. Voer elke set 30 seconden tot 1 minuut uit. En vergeet niet om jezelf genoeg tijd te geven om tussen sets te herstellen.

Skater hopt

Deze hop gaat een beetje meer coördinatie vereisen dan gewone hop. Je zou geneigd kunnen zijn om te kiezen tussen hop en skater hop, maar weet gewoon dat ze volledig verschillende delen van je kuit hebben. Dat is waarom je normale hops als excuus moet gebruiken om skater-hop overslaan.

Kraakpand naar kalf verhoogt

Voorover leunen voor als je hurkt en squat doet om kalveren te raisen zijn twee heel verschillende dieren. Dus, in plaats van aandacht te schenken aan je vorm, kun je misschien gewoon je oefening veranderen. Wat je gaat doen, is na het voltooien van een squat zonder je kuitspieren te activeren, je kuitspieren activeren door te eindigen met een kuitverhoging.

Yoga

Doen yoga is goed voor het strekken en tonifiëren van je spieren. Ik weet. Ik weet. Je denkt waarschijnlijk: "Red het voor de vogels." Een ding dat mensen die yoga beoefenen, opscheppen over dat het de geest en geest van het lichaam als geheel bewerkt en je helpt om met emoties om te gaan. Aan de andere kant, als je ooit op yogales hebt gezeten, zou je opmerken hoe de meeste yogahoudingen een aanzienlijke inspanning van je kalveren vereisen. Dat is het kalfwerk dat je nodig hebt om je kuiten kleiner te maken, terwijl je uitrekt.

Het belang van het dehydrateren van bindweefsel aan slanke kalveren

De belangrijkste reden waarom uw kalveren opzwellen, is te wijten aan waterretentie, ook wel oedeempijpzwelling genoemd. Het aantal vrouwen dat laat in de avond last heeft van zwelling van de kuit, vooral rond het moment dat u van het werk stapt, is niet gering. Dat is waarom het zo belangrijk is om de bindweefsels in je benen uit te drogen.

Dat is de reden waarom wanneer je je kalveren probeert af te slanken, de zwelling van het oedeembeen de enige manier is.

Wat veroorzaakt vochtophoping in het bindweefsel van je benen waardoor je kuiten er groter uitzien dan ze in werkelijkheid zijn

Een andere belangrijke oorzaak van het kuitwellen is gerelateerd aan een slechte bloedsomloop in uw benen die mogelijk wordt beïnvloed door het volgende.

Slechte circulatie in uw benen, voornamelijk als gevolg van de afstand tussen uw benen en uw hart.

Afname van de beenspieren beïnvloedt de bloedsomloop in uw benen. Dat is de bloedcirculatie is niet alleen afhankelijk van je hart. Beenspieren helpen bij de circulatie van je onderste ledematen.

Ziekten die ervoor kunnen zorgen dat uw kuiten opzwellen

Kuitzwelling kan soms worden veroorzaakt door bepaalde ziekten. Wanneer de reden is zwelling van oedeemzwelling en u bent niet in staat om de zwelling in uw benen te behandelen, is het zeer aan te bevelen om in te checken voor een controle.

5 manieren om dikke kalveren kwijt te raken: zwelling van de benen elimineren

Manieren om slanke kuitpoten te krijgen

1. Oefen kuitspieren

2. Massage voor je kuiten

3. Voedsel om slanke benen te helpen

4. Matiging van zout en water om zwelling te stoppen

5. Dingen om te doen vlak voordat je naar bed gaat

1. Train je kuitspieren, waar je ook bent

Hoewel het dragen van dieetpantoffels rond het huis misschien kan helpen, is het op één manier staan ​​om je kuitspieren te trainen als je op je zijtanden op je hielen staat.

Zoals je weet helpen je kuiten de bloedsomloop in je benen, naast het werk dat je hart doet. Daarom is het belangrijk om voldoende kuitspiermassa te behouden vermijd dikke kalveren.

Voer deze kalfsoefening uit wanneer u in de bus rijdt, tanden poetst, wacht, of wanneer u tijd over heeft.

Je kuitspieren opbouwen
Oefening om je kuiten te verdunnen !!

Het ziet er misschien leuk uit, maar is vrij effectief. Met deze oefening hoeft u zich geen zorgen te maken over meer tijd door te brengen dan u nodig heeft om te trainen. Doe het gewoon wanneer je vrij bent.

2. Masseer acupunctuur drukpunten in je benen naar slanke kuiten

BL-40

BL-40 (ook bekend als Bladder 40, Weizhong, en ichuu) is het acupunctuurpunt precies in het midden van de depressie achter in je knieën.

Zodra je een idee hebt waar BL-40 zich bevindt, oefen je gedurende 3 seconden druk uit tijdens het uitademen. Laat vervolgens je vingers gedurende 3 seconden los en adem diep in. Herhaal dit 3 keer om te voltooien. (Tel "1 2 3, 1 2 3" bij het uitvoeren van deze oefening kan de standvastigheid helpen verbeteren.)

BL-57

BL-57 wordt ook Bladder 40 genoemd, Chengshan, en shouzan. Het bevindt zich onderaan BL-40 tussen uw enkels en knieën. Om preciezer te zijn, het in het midden van het onderste deel van je kuitspier. Op dezelfde manier als je door BL-40 drukte, oefen druk uit gedurende 3 seconden; vrijgave voor 3; en vergeet niet om je ademhaling te timen. Doe 3 keer.

Instructies voor massage

Begin met het vastgrijpen van de achterkant van je been op je hiel, masseer het gebied zachtjes van je hak tot aan de achterkant van je knie. Wees voorzichtig en neem je tijd. Herhaal dit 3 keer.

Deze methode kan worden gedaan terwijl u in een stoel zit. Dat betekent dat u het op kantoor kunt doen als u dat wilt.

Om 's avonds de zwelling van de benen te voorkomen, raad ik aan dit regelmatig te doen gedurende de dag of wanneer je 30 seconden over hebt.

Bovendien is het geen slecht idee om het te doen tijdens het baden of wanneer u ontspant.

3. Eet voedingsmiddelen met veel kalium om van binnenuit te werken

Om te helpen bij het zwellen van oedeempoten en het elimineren van kalveren, is er altijd meer kalium in uw dieet. Kalium helpt bij het absorberen van natrium, een van de oorzaken van zwelling van de benen. De rol die het speelt bij het in balans houden van uw elektrolyten is gerelateerd aan het verminderen van de zwelling van de benen.

Wat echter nog belangrijker is, is dat je je natrium wilt bekijken. Terwijl u dat doet, vergeet niet dat het helpt bij het zwellen van de benen, wat u zal helpen uw kuiten slank te maken.

VOEDSEL HOGE IN KALIUM
Naam van eten kCal / 100 g Kaliumgehalte per 100 g Kaliumgehalte per portie
SPINAZIE 25 Cal 490 mg 390 mg (80 g)
EDAMAME 135 kcal 590 mg 800 mg (138 g [1 zak])
AVOCADO 187 kcal 660 mg 1000 mg (140 g [1 avocado])
BANAAN 86 kcal 360 mg 320 mg (90g [1 banaan])
satoimo Taro 58 kcal 640 mg 260 mg (40 g [1 satoimo])
KONING TROMPET PADDESTOEL Enrigi 24 kcal 460 mg 230 mg (50 g [1 paddestoel])
natto 200 kcal 600 mg 330 mg (50 g [1 pakje))
KIPPEN BORSTFILET 105 kcal 420 mg 180 mg (43 g [1 filet])

Standaardtafels van voedingssamenstelling in Japan, 2010; Ministerie van Japan via Calorie Slism

4. Goede hydratatie: drink minder water terwijl u uw dagelijkse zoutinname verlaagt

Te veel drinken met een hoog zoutverbruik is een manier om je been op te zwellen voordat je het weet. Zowel de consumptie van water als zout maakt deel uit van uw dagelijks leven. Om het effect op uw lichaam te beheersen, is het verschrikkelijk dat u de hoeveelheid in uw dieet matigt.

Houd het zout, peper vast

Als u meer dan 8 tot 10 gram natrium per dag krijgt, moet u beginnen met het bekijken van uw zoutverbruik. Er wordt gezegd dat de gemiddelde zoutconsumptie in Japan rond de 12 gram per dag ligt. Dit is misschien de reden waarom veel Japanse vrouwen zich zorgen maken over zwelling van de benen.

Het is verkeerd om 2 liter per dag te drinken !?

Alleen al omdat je wordt verteld om minstens 2 liter water per dag te drinken, betekent niet dat je het moet gaan drinken. Wanneer u het watergehalte in het voedsel dat u eet, factoreert, hoeft u niet per se 2 liter per dag te drinken. Als het echter warm is of je aan het trainen bent, heb je mogelijk meer nodig om het verlies van vocht te compenseren. Weet gewoon dat overdreven drinken, te veel water drinken kan leiden tot zwelling van de benen als je niet voorzichtig bent.

Om bovendien de zwelling van de benen te verminderen en uw kuiten te verdunnen, wilt u lauwwarm water drinken over koud water.

5. Dingen om te doen voordat je slaapt om je kuiten kleiner te maken

Wat je doet voordat je gaat slapen, kan het verschil maken tussen dikke kalveren en slanke kuitpoten. Dat is om het beste uit deze beenverminderingstechnieken te halen, er zijn een paar dingen die je moet onthouden voordat je naar bed gaat.

Enkel rotaties

Vanuit een zittende positie draai je langzaam je voet rond je hoeken en doe je 10 volledige cirkels per poot.

Dit helpt de bloedsomloop in uw voeten te verbeteren voor het slapengaan. Het wordt sterk aanbevolen voor mensen die lijden aan koude gevoeligheid.

Merk op dat u niet te veel wilt stretchen en masseren voordat u naar bed gaat, want dit kan een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van de nachtrust.

Verhoog de voeten tijdens het slapen

Tijdens het slapen je voeten oprichten helpt bij het opzwellen van de benen. U moet echter weten dat als u uw voeten te hoog op het niveau van uw bed brengt, dit onnodige lasten op uw knieën kan leggen. Als vuistregel moet je je voeten niet hoger dan 10-15 centimeter van het bed opsteken.

Tweet