Oefeningen om buikvet te verliezen, 8 meest effectief | Avocadu

Ben je op zoek naar een platte en sexy maag? Deze acht oefeningen om buikvet te verliezen zijn precies wat je nodig hebt.

Oefeningen om buikvet te verliezen Avocadu.com

In dit artikel zal ik het volgende behandelen:

 • Het echte probleem met het verliezen van buikvet
 • Wanneer is het juiste moment om deze oefeningen te doen?
 • 7 Beste oefeningen om buikvet te verliezen
 • Makkelijke oplossing om vandaag nog aan de slag te gaan

Voordat ik tot de oplossing kom, laten we beginnen met het aanpakken van het onderliggende probleem ...

De problemen met lelijk maagvet ...

Als het gaat om vervelende buikvet, zijn er 3 belangrijke problemen waarmee mensen geconfronteerd worden wanneer ze het proberen te verliezen.

Probleem # 1. Buikvet is stubborn.

Wanneer mensen het hebben over "koppig lichaamsvet", verwijzen ze 99% van de tijd naar hun maag en love handles. Dit komt omdat buikvet meestal de eerste plaats is waar mensen op gewicht komen en de laatste plaats waar ze het verliezen.

Dit is gekmakend.

Vooral als je op dieet bent en traint zoals je zou moeten, maar de maag zal niet wijken. Het is echt de moeilijkste plek om af te vallen.

hartziekte door overtollig buikvetProbleem # 2. Buikvet is gevaarlijk.

Vrijwel elke dodelijke ziekte die de mens kent is gekoppeld aan het hebben van een grote middelomtrek. Dit is de korte lijst met dingen waar overtollig maagzuur is geassocieerd met:

 • Dood: Elk jaar gebeuren er meer dan 300.000 obesitas-gerelateerde sterfgevallen.
 • Hartziekte en beroerte
 • suikerziekte
 • Hoge bloeddruk
 • Kanker
 • Galblaasziekte en galstenen
 • Jicht
 • artrose
 • Ademhalingsproblemen zoals slaapapneu, astma en anderen
 • Gewrichtspijn
 • En nog veel meer

Maagvet of visceraal vet moet veel meer zorgen baren dan vet dat in andere delen van het lichaam wordt aangetroffen.

Afgezien van de fysieke aantrekkingskracht van het hebben van grote buikspieren, het verbetert ook sterk uw algehele gezondheid.

Probleem # 3. Mensen die buikvet proberen te verliezen doen het meestal verkeerd.

Het echte probleem waarmee de meeste mensen worden geconfronteerd wanneer ze proberen hardnekkig ongewenst vet te verliezen, is dat ze zich concentreren op de verkeerde dingen.

Dit is precies wat dat betekent in een eenvoudige vergelijking:

Dieet> Oefening

Natuurlijk is lichaamsbeweging belangrijk, maar in de wereld van gezondheid en fitheid is voeding 80% van uw resultaten en oefening ongeveer 20%. Het is een belangrijke 20%, maar mensen moeten dit begrijpen.

Als iemand tijdens de lunch een heleboel twinkies eet en 's avonds thuis een paar crunches doet, mogen ze Gisele Bundchen abs niet snel verwachten.

Dat zijn de feiten.

Als je je nu afvraagt: "Ok, nou, wat eet ik?"

Je zult dit willen overzien voordat je aan de slag gaat met deze oefeningen! Ok, nu is het tijd voor ons om verder te gaan naar de daadwerkelijke oefeningen die u zou moeten doen om buikvet te verliezen.

 1. De mogelijkheid oefenen om weg te lopen van de keuken!

Vergis je niet; dit is de # 1 meest effectieve van de oefeningen om buikvet te verliezen. Ik wilde er zeker van zijn dat ik dit nog een keer zou bespreken voor het geval je de oefeningen gewoon zou overslaan.

80% dieet. 20% Oefening.

Vergeet het niet!

Ok, echt waar, hier zijn de 8 beste oefeningen om buikvet te verliezen en om buikspieren te ontwikkelen als je eenmaal het juiste dieet hebt.

 1. V-ups

V-Ups-oefeningen om buikvet te verliezenBegin door plat op de vloer of mat te liggen en til langzaam de armen op om de knieën te ontmoeten, en vorm een ​​V.

Span je buikspieren aan en vertrouw op je kernkracht om je in deze positie in balans te houden. Houd zo lang mogelijk vast.

Herhaal deze zet zo vaak als je kunt gedurende een minuut.

 1. fietsen

fiets buikvet oefening

Dit is de best beoordeelde abs-oefening voor effectiviteit in de wereld!

Het enige om op te letten, is dat je te snel beweegt tijdens de beweging. Ga LANGZAAM en benadruk elke vertegenwoordiger.

Begin met 3 sets van 35 herhalingen op elke etappe. Werk naar 50 aan elke zijde.

 1. Russische twists

buikvet verliezen met russische draai oefeningDe grootste fout die mensen maken bij deze oefening is dat ze hun rug niet plat houden. Houd je rug zo recht mogelijk en probeer niet voorover te buigen.

Oefen voor een spiegel als je het niet zeker weet.

Houd dat recht, en druk je borst naar buiten. Als dit te "gemakkelijk" aanvoelt, probeer dan een gewicht van 5-10 lb in uw handen te houden.

Oefening: begin met 3 sets voor 20 herhalingen in totaal (beweeg langzaam).

  1. Toe Touch Crunches

teen touch crunches om gewicht te verliezenDeze oefening moet in je onderbuik en bovenbuik worden gevoeld.

Houd je voeten in de lucht met je onderrug stevig tegen de mat. Onthoud dat tijdens deze hele oefening je onderrug op die mat moet blijven. Reik omhoog en probeer die tenen aan te raken (het is goed als je het niet kunt, ga gewoon zo hoog als je kunt) en kom terug voor één.

Herhaal deze zet zo vaak als je kunt gedurende een minuut.

 1. Supermans

superman-oefening voor gewichtsverliesRugvet is ongeveer net zo sexy als een paar felgele slijpsel ... Dus verwaarloos het niet, want het is een deel van je kern.

Hef je armen en benen zo hoog als je kunt op hetzelfde moment gedurende 30 seconden. Als dat voor u relatief gemakkelijk is, gaat u voor elke vertegenwoordiger tot 1 minuut.

Oefening: Begin met 4 sets voor 10 herhalingen in totaal.

 1. Springende planken

verliest buikvet met springende planken oefening

Begin in de normale plankpositie en spring gewoon je benen naar de zijkanten terwijl je je voeten bij elkaar houdt.

Houd de benen afwisselend recht, benen naar achteren en de benen over. Zorg ervoor dat je je buik strak en verloofd houdt tijdens deze oefening.

Herhaal deze zet zo vaak als je kunt gedurende een minuut.

 1. Toe Touch Variation

teen touch oefening om buikvet te verliezen

Begin door plat op de grond te liggen.

Breng één arm naar boven terwijl je tegelijkertijd het andere been opheft.

Houd de andere knie steunend vast en houd je buikspieren in aangrijping.

Herhaal deze zet zo vaak als je kunt gedurende een minuut.

 1. Classic Crunches

crunches kunnen je helpen snel buikvet te verliezen

Ik denk dat we allemaal weten hoe we een crunch moeten doen ... Zorg ervoor dat je je buikspieren aanspant terwijl je opsteekt.

Richt je meer op het betrekken van je kern in plaats van het haasten van deze oefening om zoveel mogelijk mensen te helpen.

Een langzamer crunch goed gedaan is effectiever dan jezelf zo snel mogelijk op te gooien.

Herhaal deze zet zo vaak als je kunt gedurende een minuut.

Als je dit artikel op buikvetverbrandingsoefeningen leuk vond en een compleet trainingsplan van thuisoefeningen als deze wilt, bekijk dan onze 21-daagse Fat Loss-uitdaging.

Mensen verliezen een gemiddelde van 10-21 pond in 21 dagen en helemaal gek op! Maar zelfs beter dan het gewichtsverlies is de feedback die we krijgen van mensen over hoe het programma hen heeft geleerd hoe ze hun eetgewoonten kunnen veranderen en een dieet kunnen vinden dat op lange termijn echt voor hen werkt.

We hebben meer dan 1.000 mensen in onze privé-steungroep die samen de uitdaging doorlopen en elke dag delen ze ervaringen, resultaten, motivatie en veel recepten!

Als je klaar bent om wat veranderingen in je leven aan te brengen, is dit de enige plaats waar je zou moeten beginnen. We zullen u precies leren hoe u de noodzakelijke veranderingen in uw dieet en uw levensstijl kunt aanbrengen en hoe u ze "buiten het dieet" kunt houden.

Klik hier om uw 21-daagse Fat Loss Challenge vandaag te starten!

Laat hieronder een reactie achter als je dit artikel leuk vond over oefeningen om buikvet te verliezen of vragen te hebben!

De volgende twee tabbladen veranderen de inhoud hieronder.

Lauren bij Avocadu

Hallo daar! Ik ben Lauren McManus, de helft van het Avocadu-team! Samen runnen mijn vriend Alex en ik deze website! Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit en dat dieet bepaalt 85% of meer van uw gezondheid en welzijn. Kortom, we geloven in gezond zijn van binnenuit.

Laatste berichten van Lauren op Avocadu (alles zien)

Tweet