OK! VS | Shark Tank's Amazing New Diet Product!

| Door Everly Smith

(Ok VS) - Het is een Keto-revolutie!

De partners, die verantwoordelijk zijn voor de geheel nieuwe KetoFuel, hebben de shark tank stormenderhand veroverd. In de meest bekeken aflevering in de geschiedenis van Shark Tank, That's It! Dr. Ron Change en Partner Financial Analyst Michael Schrader heeft het product gemaakt op basis van de wetenschappelijke studies over het Keto-dieet. "We wisten dat het lichaam in een staat van ketose werkte, we wilden een manier vinden om het lichaam in die staat te brengen, zonder het strenge dieet." Keto-zouten werden geboren.

Het product is gekocht door de haaien en bij beperkte vrijgave testen waren de resultaten ongelofelijk. "Het nieuwe keto-dieet is een revolutie in de dieetindustrie." haai Lori Greiner. "Ik wilde het product voor mezelf, ik wist dat het enorm zou verkopen op HSN, maar ik ben blij dat we het delen, ik wil trouw blijven aan de jongensmissie om iedereen toegang te geven."

Wat is er gebeurd?

Nooit eerder is een aflevering van Shark Tank gevallen in een biedoorlog - waarbij alle haaien proberen het product te bemachtigen. Maar dat is precies wat er gebeurde toen KetoFuel Founders Dr. Ron Chang en Michael Shrader op Shark Tank gingen. Uiteindelijk kochten de haaien maar liefst 25% van het partnerspaar, waarbij de haai persoonlijk zweert om hem te begeleiden en een nieuwe marketingcampagne op maat te laten ondergaan om alle vrouwen te bereiken met hun revolutionaire product.

"We hadden niet echt de reactie verwacht die we kregen, we hoopten op wat geld, misschien een beetje exposure, maar de haai zag meteen wat we hadden." Michael Shrader zei na het uitzenden.

Sinds de show werd uitgezonden, hebben de twee hard gewerkt om het advies van de haai te volgen en te werken aan nieuwe branding, nieuwe campagnes en de verkoop van hun eerste gelimiteerde productrun.



We zijn met de partners gaan zitten om hen meer te vragen over hoe ze zijn begonnen.

InTouch: Vertel ons, hoe wist u waar te beginnen?

Chang: Eerlijk gezegd deed ik dat echt niet. Maar ik wist dat er een beter antwoord moest zijn op gewichtsverlies. Dus begon ik te praten met mijn patiënten. Ik wilde weten welke veranderingen ze realistisch bereid waren te maken en hoeveel ze realistisch bereid waren te doen om af te vallen. Wat heb ik ontdekt? Mensen hebben gewichtsverlies nodig om in hun leven te passen. Ze hebben nog steeds banen en kinderen en huis schoonmaken en boodschappen doen. Ze hebben geen tijd voor ingewikkelde diëten en overmatige trainingsschema's.

InTouch: Hoe kwam u te weten over het Keto-dieet?

Shrader: Dat was ik helemaal. De tijd draaide een functie zoals een jaar geleden. Ik herinnerde me hoe het keto-dieet opnieuw werd aangeprezen als een "wondermiddel". Het probleem? Mensen kunnen zich niet aan het ingewikkelde dieet houden. Dus dat was ons uitgangspunt. We wisten dat we een manier moesten vinden om de manier waarop het metabolisme werkte te veranderen, zonder ... nou het werk.

Sinds de show hebben de partners hun eerste run van KetoFuel uitverkocht en maken zich op voor hun volgende run. Maar de resultaten tot nu toe waren ongelofelijk!

InTouch: was het duur om KetoFuel te ontwikkelen?

Schrader: De eerste testen en onderzoeken was. Ik heb mijn spaargeld van een decennium als financieel analist gebruikt. Maar een van onze grootste uitdagingen was dat we KetoFuel betaalbaar wilden maken voor iedereen. Daarom bieden we een aantal verschillende pakketten en opties aan om in ieders budget te passen.

InTouch: Dat is indrukwekkend! Zou je kunnen uitleggen hoe het dieet werkt?

Chang: Er is niet veel aan, en dat is de aantrekkingskracht van dit alles. Elke ochtend neemt u KetoFuel met een 8 oz. glas water. En elke avond neem je nog een pil met nog eens 8 oz glas water. Dat is het! Natuurlijk adviseer ik als arts altijd een gezond dieet en lichaamsbeweging. Maar eerlijk gezegd, oefening werkt niet echt voor het verliezen van gewicht, alleen voor de gezondheid. Na slechts 30 dagen begonnen we verbluffende resultaten te zien. In drie maanden tijd hadden al onze proefpersonen elk minstens 20 pond verloren!



gekwetter

"Ik heb elk dieet geprobeerd dat bestaat. Iedereen. En er was niets waar ik ooit aan kon vasthouden. Ik vind dit dieet leuk omdat ik in principe niets hoef te doen en ik krijg nog steeds resultaten! "
-Gabby on The Tonight Show


Shark Tank is niet de enige die het vetverbrandende wonder promoot. Grammy-winnaar en tv-presentatrice Christina Aguilera heeft het dieet gecrediteerd met haar geweldige gewichtsverlies. Het gerucht gaat ook dat Melissa McCarthy, Carrie Underwood en Wendy Williams het allemaal hebben gebruikt om een ​​aanzienlijk lichaamsgewicht te verliezen. Deze nieuwe combinatie is nu het hotste ding in Hollywood, en niet zonder reden. Deze klinisch bewezen formule heeft bewezen uw lichaam in een vetverbrandingsmachine te veranderen! En het beste van alles is dat het product volledig natuurlijk is. Hoewel we niet twijfelden aan de resultaten, wilden we ze graag uit de eerste hand zien!

Keto-zouten zijn gekenmerkt door gerenommeerde artsen en getoond op NBC- en CNN-nieuwsuitzendingen


We moesten meer weten over wat deze KetoFuel precies inhield en hoe het werkte. We hadden er nog nooit van gehoord, maar nu waren we geïntrigeerd. Na het opruimen met ons juridisch team, heeft onze hoofdredacteur aangedrongen op een case study. Onze enthousiaste nieuwe verslaggeefster Alice Clemmens was meer dan gelukkig om ons cavia te zijn. Ze kreeg de taak om dit beroemdheidsdieet te proberen en alles te documenteren voor de komende 31 dagen.

Voordat ze begon, moesten we ervoor zorgen dat dit het juiste keto-product was. Onze insider had ons gewaarschuwd dat 90% van alle keto-producten minder dan 30% Keto bevat, de rest zijn eetbare vulstoffen. Na dagen van onderzoek vonden we KetoFuel de eerste keuze op Amazon. Met meer dan 4.000 positieve reacties en een algemene beoordeling van 4.9, waren we verkocht.We stonden op het punt het te kopen toen we ons realiseerden dat de leveranciers van KetoFUEL momenteel exclusieve beperkte kortingen aanbieden aan onze lezers! (Meer informatie hieronder)

Het geheim achter KetoFuel is zijn vermogen om de eetlust te onderdrukken en de snelheid van je metabolisme te verhogen, terwijl je je lichaam in een virtuele vetverbrandende machine verandert.

Waarom is KetoFuel zo effectief?

KetoFuel bevat de van nature voorkomende ingrediënten, Keto-zouten, die het lichaam in een constante staat van ketose dwingen. Ketose is een natuurlijk proces dat het lichaam initieert om ons te helpen overleven wanneer de voedselinname laag is. Tijdens deze toestand produceren we ketonen, die worden geproduceerd door de afbraak van vetten in de lever. Door je lichaam in ketose te brengen, bindt het constant koolhydraten en vet aan energie.

Keto-zouten zijn klinisch bewezen:

  • Verhoog de snelheid van het metabolisme met 70%
  • Stopt de productie van glucose- en vetproducerende cellen met 150%
  • Help het lichaam vet te verbranden als energie in plaats van op te slaan
  • Rijk aan antioxidanten en serotonine, waardoor het energieniveau wordt verhoogd
  • Verminder niveaus van Cortisol (het stresshormoon) om de geestelijke gezondheid te verbeteren
  • Helpt bij het beschermen en regenereren van de hersenfunctie en het zenuwstelsel

Voor onze Case Study hebben we een BEPERKTE TIJDKORTING van KetoFuel besteld. Leveranciers bieden nu SPECIALE RISICO GRATIS KORTING aan onze lezers. (Zie hieronder voor exclusieve links)

Drie dagen later werd KetoFuel afgeleverd. Hieronder staan ​​mijn resultaten ... Ze zijn op zijn zachtst gezegd interessant!

ME2

Mijn resultaten - Ik verloor 28 lbs maagvet in slechts één maand met behulp van de KetoFuel, ik zie er geweldig uit en voel me goed! - Alice Clemmens (Ok!)

Wat hebben we gedaan?
1. Heb 's ochtends een KetoFuel-pil genomen. Zorg ervoor dat je de hele dag door veel water drinkt.
2. Heb 's avonds een KetoFuel genomen.

Week 1

Het is dag 7 van het gebruik van KetoFuel. Toen ik begon, woog ik 162 pond. Ik ben na 7 dagen 155, maar dat is waarschijnlijk het watergewicht dat ik verloor en wat vet verbrandde. Ik voel echter de impact die het heeft gemaakt. Ik voel me zoveel energieker. Ik crash meestal rond 3 uur op het werk en voel me lui en dat is op dit moment helemaal verdwenen.

Week 2

Het is dag 14, ik ben op de weegschaal en weeg 145. Nog 10 kilo af. Ik ben tot nu toe meer dan 17 kilo afgevallen in 14 dagen, maar opnieuw zijn de eerste 10 kilo meestal watergewicht. Ik voel minder stress en merkte dat ik niet meer draai en in bed kruip. Ik voel me ook 's morgens energieker.

Week 3

Dag 18 van het KetoFuel-dieet. Voordat ik zelfs op de weegschaal kwam, merkte ik dat mijn broek losser was dan normaal. De schaal zei 142. Ik heb niet minder dan 145 gewogen sinds ik getrouwd ben. Ik heb zelfs een paar complimenten gekregen van collega's en vrienden! Op dit moment weet ik dat het dieet werkt, maar de claims van 35 pond door mensen op Amazon kunnen moeilijk te bereiken zijn. We zullen het de komende weken zien.

Week 4

Het is dag 28 en ik weeg 136. Ik heb deze week absoluut minder suiker opgenomen. Er zijn nog 4 dagen, ik ben zo enthousiast op dit punt. Mijn man flirt opnieuw met me. We gingen gisteravond uit en voor het eerst sinds jaren, merk ik dat hij geïrriteerd raakt als andere mannen naar me kijken! De laatste keer dat dat gebeurde was toen we net getrouwd waren!

Week 5

Het is dag 31, ik weeg officieel 134 pond en ik ben meer dan 28 pond kwijtgeraakt in 31 dagen. Woorden kunnen niet verklaren hoe geweldig ik me voel. Het is een stuk gemakkelijker om nu een dag te winkelen. Het kost me geen eeuwigheid om de perfecte maat meer te vinden. Nooit meer vragen "Heb je dit in een grotere maat?" Het helpt zelfs mijn huwelijk, mijn man en ik begonnen eigenlijk in het weekend uit te gaan zoals we deden voordat we gingen trouwen!


Kortom, we waren hier een beetje twijfelachtig, maar je moet de effecten van dit dieet zelf proberen; de resultaten zijn reëel. Na het uitvoeren van onze eigen persoonlijke studie zijn we blij om te zien dat mensen er echt succes mee vinden, inclusief mijzelf. En je hebt niets te verliezen. Om uw flessen met beperkte tijd korting te bestellen, volgt u de links die ik heb verstrekt en weet u dat u hoogwaardige producten krijgt die werken; geen verplichtingen!

Evelyn Smith | OK!

OPMERKING VAN DE EDITOR: Voor een beperkte tijd, de officiële leveranciers van KetoFuel zijn overeengekomen om een ​​speciale risicovrije korting aan onze lezers aan te bieden.

BIJWERKEN: BEPERKTE TIJDRISICO VRIJE KORTINGEN NOG BESCHIKBAAR
Vanaf , Er zijn minder dan 42 BEPERKTE TIJDRISICO'S GRATIS KORTINGEN Beschikbaar!
Tweet