De snelste manier om af te vallen in 3 weken | Avocadu

867 Aandelen

Je hoeft jezelf niet te verhongeren om snel af te vallen. Er zijn gezonde manieren om veel kilo's kwijt te raken, dus laten we het hebben over de snelste manier om gewicht te verliezen in 3 weken.

Je hoeft jezelf niet te verhongeren om snel af te vallen. Er zijn gezonde manieren om veel kilo's kwijt te raken, dus laten we het hebben over de snelste manier om gewicht te verliezen in 3 weken. | Avocadu.com

Grote evenementen zoals bruiloften, proms of afstuderen, kunnen je stress geven over het verliezen van gewicht. Laten we gewoon doorgaan en bikiniseizoen toevoegen aan 'grote evenementen'.

Variatie behouden in uw dieet kan een van de beste manieren zijn om u te helpen het gewicht af te houden zodra u het verliest.

Is afvallen snel goed voor je?

Om deze vraag te beantwoorden, zal ik het omgekeerde vragen: Houdt u extra gewicht aan uw lichaam gezond?Ooit?

Als het snel afloopt, blijf je eerder gemotiveerd om het gewichtsverlies gaande te houden.

Het is ontmoedigend als je je kont kapot maakt om af te vallen en je ziet maar een paar kilo afvallen om de paar weken.

Hoe waarschijnlijk is het om hard te blijven werken als je geen resultaten ziet?

Aan de andere kant, het is zeer MOTIVEERD om de schaal elke dag een pond of twee te zien, toch !?

Dit is de reden waarom onze 21-daagse Fat Loss Challenge (in feite een dieetplan van 3 weken) ZO succesvol is! De eerste week is een ernstige ontgifting die je lichaam zo hard nodig heeft, het kan niet anders dan een pond of twee per dag kwijt te raken gedurende de eerste 7 dagen!

Door je gewichtsverlies van start te laten gaan kun je geïnspireerd raken en blijven. Deze tips zijn de snelste manier om gewicht te verliezen in 3 weken zonder toevlucht te nemen tot rare rages of vreemde supplementen.

De snelste manier om af te vallen in 3 weken

  1. Vermijd alcohol.

Ik weet… Het is moeilijk om te horen. Ik hou net zo veel van mijn wijn als de volgende persoon (of nog veel meer).

vermijd alcohol voor de snelste manier om gewicht te verliezen in 3 weken

Natuurlijk, uw glas wijn heeft enkele antioxidanten. Bier heeft enkele voordelen voor de gezondheid, volgens WebMD. Maar het komt erop neer: alle sporenelementen of voordelen die u kunt krijgen van alcoholische dranken kunnen ALTIJD worden gevonden via bronnen van betere kwaliteit.

Ik beloof je dat.

Helaas, het maakt niet uit wat voor soort alcohol je drinkt, het is gevuld met lege calorieën. Er zitten ongeveer 90 tot 200 calorieën in het gemiddelde glas wijn of bier. Enkelen van die een nacht kunnen meer calorieën dan een doughnut aan uw dagelijkse calorietelling toevoegen.

Als je gematigd (of zwaar) hebt gedronken - we zullen niet oordelen), kan het beperken van alcohol een snelle manier zijn om die calorieën te verminderen zonder honger te hebben.

Volgens het National Institute of Alcohol Abuse and Alcoholism kan alcoholgebruik de lever en de pancreas beschadigen.

Deze organen zijn cruciaal voor een optimale vertering van voedsel en ze helpen het lichaam voedingsstoffen om te zetten in energie.

Het gezond houden van de lever en de alvleesklier kan ervoor zorgen dat het voedsel dat je eet gaat waar het hoort. Het kan uw lichaam ook toestaan ​​om de bloedsuikerspiegel adequaat te reguleren. Uit de hand gelopen bloedsuiker kan leiden tot onbedwingbare trek en gewichtstoename.

Bovendien verbrandt je lichaam bijna 75% minder vet tegen de tijd dat je de helft van je tweede alcoholische drank hebt genuttigd, volgens deze studie.

Het gebruikt ook minder koolhydraten voor energie omdat het de giftige bijproducten wil gebruiken die in plaats daarvan zijn gemaakt als gevolg van het alcoholgebruik. Het is waarschijnlijker dat je die extra koolhydraten als vet opslaat.

  1. Eet schoner dan je ooit eerder hebt gegeten.

Als u gevoelig bent voor een bepaald voedingsingrediënt, weet u misschien niet dat dit een ontsteking veroorzaakt.

Hoewel suiker, eenvoudige koolhydraten, zuivelproducten en hoogverwerkt voedsel waarschijnlijk boosdoeners zijn, kun je ook gevoelig zijn voor iets willekeurigs, zoals salicylaten of nachtschade.

Als u regelmatig een bepaald voedsel eet, probeer het een paar weken te vermijden om te zien of er iets verschuift. U zult merken dat u onmiddellijk de bloat verliest of dat u in de middag niet meer bruusk wordt.

Door alleen te focussen op het eten van vers voedsel dat u zelf bereidt, kunt u ook snel afvallen.

het eten van vers voedsel is de snelste manier om binnen 3 weken af ​​te vallen

Verwerkt voedsel bevat veel natrium en suikers, en ze hebben vaak chemicaliën die rotzooien met het vermogen van je lichaam om optimaal te functioneren.

Door je lichaam te ontgiften van deze chemicaliën reageert het beter op de schone voedingsstoffen die je binnenkrijgt.

  1. Vermijd suiker.

Honing, melasse en ahornsiroop zijn nog steeds suikers. Hoewel ze niet wit en verfijnd zijn, voegen ze onnodige calorieën toe aan je dagelijkse inname.

Onderzoek toont aan dat suiker schadelijk is voor uw metabolisme. Als je suiker eet, gebruikt je lichaam meer koolhydraten als brandstof in plaats van naar je vetopslag te gaan.

Experts zeggen dat suiker ook leidt tot meer vet in je buik en je lever. Dit kan leiden tot insulineresistentie, wat betekent dat uw lichaam de suikers in uw bloed niet goed kan metaboliseren.

Dr. Mark Hyman zegt dat het uitsnijden van suiker een belangrijk onderdeel is van automatisch gewichtsverlies. Hij beschrijft wat er met je lichaam gebeurt als je een frisdrankje consumeert versus een bos broccoli met hetzelfde aantal calorieën.

Je lichaam moet nog steeds energie gebruiken om beide af te branden; echter, de frisdrank zal de insulineniveaus doen piekeren. Het zal je neurotransmitters verstoren, waardoor je nog hongeriger wordt, en het zal je lichaam ook aanmoedigen om vet op te slaan.

vermijd suiker om snel af te vallen in 3 weken

Als u hetzelfde aantal calorieën van broccoli eet, blijft uw bloedsuikerspiegel in balans. De vezel helpt je een vol gevoel te krijgen en je verhoogt het vermogen van je lichaam om vet te verbranden in plaats van het te vertragen.

En als je meer vet hebt rond je interne organen - het soort dat ontstaat doordat je te veel suiker eet - verbruiken die vetcellen sneller brandstof.

Je lichaam denkt dat je jezelf uithongert en vertraagt ​​je metabolisme als reactie.

Plus, het vertelt je om meer te eten, zodat je meer brandstof krijgt.

U kunt beginnen deze vicieuze cirkel te sluiten door de suiker uit uw dieet te verwijderen.

  1. Opschudden.

Als je denkt dat je al gezond hebt gegeten, kan het frustrerend zijn om te zien dat het nummer op de schaal onbeweeglijk blijft.

Soms heeft je lichaam een ​​harde reset nodig.

Misschien blijf je weg van de kaas en boter en zorg je ervoor dat je genoeg eiwitten binnenkrijgt; echter, veel lijners realiseren zich niet dat ze niet voldoende voedingsbalans van groenten krijgen.

Een korte snelle (tot 24 uur), gevolgd door een zware dag, kan je lichaam helpen zijn vermogen om brandstof efficiënt te gebruiken in evenwicht te brengen. Het kan ook een overwerkte spijsvertering beginnen te genezen.

eet groenten om snel af te vallen in 3 weken

Voor de komende weken, zal concentreren op het nuttigen van evenwichtige porties van eiwitten en groenten gedurende de dag je helpen om snel af te vallen. Als je honger hebt, eet meer groenten!

Hoe meer soorten groenten je eet, hoe kleiner de kans dat je je beroofd voelt en of je junkfood eet.

  1. Veel plezier met oefenen.

Te veel intense cardio kan leiden tot onbedwingbare trek, en toegeven aan die hunkeren kan je poging om snel af te vallen laten ontsporen.

In plaats van u zorgen te maken over het verbranden van calorieën, richt u zich op het houden van uw lichaam op een leuke manier gedurende de dag.

Gaan lopen. Maak een wandeling. Doe wat yoga als het goed voelt. Dans op je favoriete muziek. Daag je kinderen uit voor een hoelahoep-competitie.

U stimuleert uw metabolisme door meer de hele dag door te bewegen en u houdt ook uw stressniveaus lager, wat u kan helpen om af te vallen.

Als u tenslotte een programma nodig heeft om u gezondere gewoontes te helpen vestigen, hebben wij u gedekt. Dit is PRECIES wat onze hele 21-daagse Fat Loss Challenge is gecentreerd rond. Het is een dieet van 3 weken.

Er is een reden dat de duur van de uitdaging 21 dagen is. Het is omdat het meestal de meeste mensen 21 dagen (3 weken) kost om een ​​gewoonte vast te stellen.

De uitdaging is ontworpen om je ongezonde gewoonten te doorbreken met voedsel, met name suiker, geraffineerde koolhydraten en ander verwerkt voedsel, en nieuwe, gezonde gewoonten op hun plaats te vestigen.

Het beste is dat de Challenge zo is ontworpen dat deze in meerdere rondes kan worden herhaald als je meer gewicht te verliezen hebt. De meerderheid van onze klanten zijn meer dan 200 pond, en ze hebben fantastisch succes met het programma.

We hebben nu meer dan 2000 mensen in onze privé-steungroep voor de uitdaging.

Als je KLAAR bent om een ​​verandering in je leven aan te brengen en gezonde gewoonten voor afvallen op te bouwen die een leven lang meegaan, bekijk dan onze 21-daagse Fat Loss Challenge om VANDAAG aan de slag te gaan!

Als je genoten hebt van dit artikel over de snelste manier om binnen 3 weken af ​​te vallen of vragen voor ons hebt, laat dan hieronder een reactie achter!

Je hoeft jezelf niet te verhongeren om snel af te vallen. Er zijn gezonde manieren om veel kilo's kwijt te raken, dus laten we het hebben over de snelste manier om gewicht te verliezen in 3 weken. | Avocadu.com
De volgende twee tabbladen veranderen de inhoud hieronder.

Lauren bij Avocadu

Hallo daar! Ik ben Lauren McManus, de helft van het Avocadu-team! Samen runnen mijn vriend Alex en ik deze website! Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit en dat dieet bepaalt 85% of meer van uw gezondheid en welzijn. Kortom, we geloven in gezond zijn van binnenuit.

Laatste berichten van Lauren op Avocadu (alles zien)

867 Aandelen

Tweet