Huis

1Moet 18+ en 50 US / DC-res zijn. Koop vanaf 7/23/18 - 8/13/18 elke Unlocked Galaxy S9, S9 +, op Samsung.com of Shop Samsung App ("Qualifying Purchase") en bespaar $ 200 op de door u gekozen Samsung Chromebook. Prijs wordt automatisch verlaagd naar de kortingsprijs voor elk artikel in winkelwagen bij selectie. Moet uitchecken met zowel Qualifying Purchase als bundelitem in dezelfde transactie. Items kunnen afzonderlijk worden verzonden. Als Gekwalificeerde aankoop wordt geretourneerd, verbeurt klant het recht om de artikelen met korting te ontvangen of, als klant de kortingsartikelen al heeft ontvangen, wordt de volledige verkoopprijs van korting in rekening gebracht op de betaalmethode die is gebruikt voor het maken van in aanmerking komende aankopen. Aanbieding geldig van 7/23/18 - 8/13/18 alleen of zolang de voorraad strekt, naargelang wat zich eerder voordoet. Beperk een bundel per in aanmerking komende aankoop. Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere kortingen, aanbiedingen of kortingen. Belastingen, verzendkosten en andere kosten zijn mogelijk van toepassing.

ᵝ Beperkte tijd, zolang de voorraad strekt, uitsluitend op Samsung.com en de Shop Samsung-app (met uitzondering van persoonlijke Samsung Studios-transacties die met de app zijn gedaan). U moet zich aanmelden voor het Samsung Upgrade-programma, een financieringsrekening ("Financieringsrekening") van het Samsung Financing-programma aanvragen en worden goedgekeurd en een eerste aankoop van een in aanmerking komende Samsung-televisie ("Initial Device") op een 36 maand doen. betalingsplan met uw Financieringsaccount. Na 24 maanden vanaf de datum waarop Samsung uw Initial Device aan u verzendt, als uw Financieringsaccount een goede reputatie heeft en u een nieuwe in aanmerking komende Samsung-televisie aanschaft die van gelijke of hogere waarde is dan uw oorspronkelijke apparaat ("Upgrade Device") onder het Upgrade-programma voor een nieuw betaalplan van 36 maanden met behulp van de Financieringsaccount, dan ontvangt u een upgrade-tegoed ("Upgrade Credit") dat gelijk is aan het saldo van de aankoopprijs van uw Oorspronkelijk Apparaat plus toepasselijke belastingen en verzendkosten ("Initiële Bedrag ") Die op uw financieringsrekening uitstaat, tot een maximum van 33% van het initiële bedrag (" maximumkrediet "). Het oorspronkelijke apparaat noch het upgrade-apparaat mogen worden doorverkocht. Het Upgrade-programma kan op elk moment naar eigen goeddunken van Samsung worden gewijzigd of geannuleerd. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing. Ongeldig waar verboden. Raadpleeg de Upgrade-voorwaarden op http://www.samsung.com/us/tv-upgrade/terms-and-conditions/.

Van 6/10/18 12 am ET tot 8/17/18, op Samsung.com of de Shop Samsung App, ontvangt u $ 200, $ 100, $ 75 of $ 50 aan inruilwaarde voor de aanschaf van een nieuwe in aanmerking komende Samsung-televisie, selecteer alleen modellen, wanneer u een televisie inruilt die u momenteel bezit (elk merk, ongeacht de grootte). Je inruildag moet beschikbaar zijn om op hetzelfde tijdstip en op dezelfde locatie op te halen wanneer en waar je nieuwe tv wordt afgeleverd. Het promotionele inruil-tegoed is volledig afhankelijk van het ophalen en ontvangen door Samsung van uw in aanmerking komende inruilapparaat. Als je inruild TV niet beschikbaar is voor afhaling wanneer je nieuwe tv wordt afgeleverd, ga je ermee akkoord Samsung terug te betalen voor de volledige waarde van het promotionele inruilbedrag dat je op het moment van aankoop hebt ontvangen. U machtigt dergelijke kosten te betalen met dezelfde betaalmethode die wordt gebruikt om te betalen voor de nieuwe tv. In geen geval wordt een ingeruild apparaat aan u geretourneerd. Limiet van één (1) promotioneel inruilbedrag per ingeruilde televisie. Promotie kan op elk moment worden gewijzigd of geannuleerd. Als u uw in aanmerking komende aankoop retourneert, ontvangt u geen restitutie of ontvangt u op een andere manier een ander krediet of een andere waarde voor het inruilkorting. Belastingen en kosten zijn van toepassing. Ongeldig waar verboden of beperkt door de wet. De volledige voorwaarden zijn van toepassing.

Tweet