Amazon.com: ver-infrarood afslankpak. Anti-cellulite en gewichtsverlies Body Wrap: gezondheid en persoonlijke verzorging

Veiligheidsinformatie
Als u een ziekte heeft of medicijnen gebruikt, moet u voor gebruik eerst contact opnemen met een arts in uw huisarts. Sommige autoriteiten beschouwen het gebruik ervan als af te raden met systemische lupus, erythematosis, chronisch hete en gezwollen gewrichten, ingesloten infecties, aanleg voor bloeding, multiple sclerose of tijdens de zwangerschap. Als u recent (acuut) gewrichtsbeschadiging heeft, moet deze de eerste 48 uur na een verwonding niet worden verwarmd. Als u metalen pinnen, staven, kunstmatige gewrichten of andere chirurgische of siliconenimplantaten heeft, raadpleeg dan uw chirurg voordat u FIR gebruikt. (metalen pinnen, staafjes, enz. weerspiegelen over het algemeen infrarode stralen.) Het gebruik van FIR moet worden gestaakt als u pijn ervaart in de buurt van implantaten.
Juridische disclaimer
Het product is niet bedoeld om een ​​ziekte te behandelen, genezen of diagnosticeren. Voor zover maximaal toegestaan ​​door de wet, zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele negatieve of schadelijke resultaten verkregen door correct of onjuist gebruik van dit product. RESULTAAT DISCLAIMER: We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we het product en het potentieel voor het verminderen van de resultaten van cellulitis en vetverbranding nauwkeurig weergeven. Omdat het gebruik van een body wrap deel uitmaakt van het gewichtsverliesprogramma, kunnen uw resultaten variëren en zijn gebaseerd op uw individuele capaciteit, eerdere ervaring, conditie van de huid, enz. Er zijn geen garanties met betrekking tot het niveau van succes dat u kunt ervaren . De gebruikte testimonials en voorbeelden zijn gerapporteerde resultaten, die wel gelden voor de gemiddelde koper, maar niet bedoeld zijn om te representeren of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen. Het succes van elk individu hangt af van zijn of haar individuele toepassing van het programma voor gewichtsverlies.

Verklaringen met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet geëvalueerd door de FDA en zijn niet bedoeld om een ​​ziekte of gezondheidstoestand te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Tweet